Пак сблъсък за Корал: Колчета и един камион пръст по пътя към плажа

Летовници и охранители си разменят взаимни обвинения в началото на сезона
21 юни 2018 07:11,
34

Плажът Корал отново e сцена на напрежение и скандали - охранители и летовници си разменят взаимни заплахи и обвинения. Причината е поредният опит да бъде спрян достъпът до плажа и летовниците да бъдат лишени от възможността за къмпингуване.

В повод за напрежението се превърна изсипването на купчина пръст на пътя за достъп, предаде кореспондентът на Bulgaria ON AIR Стилияна Георгиева.

Още по темата

"Тук всеки си прави каквото си поиска. Пръстта бе изсипана от един камион, за който бе установено, че няма валидна гражданска застраховка за последните две години", каза Aтанас Русев от сдружение "Да запазим Корал".

Според него пръстта е изсипана направо върху пясъчните дюни.

За летовниците вече е истински "Сървайвър" да стигнат до плажа. "Има табелка, която указва, че това е частен имот, но няма такава, която да казва къде е входът за плажа", каза един от тях.

"Прескачаме огради, минаваме отдолу... В интелигентния свят където минават хората, там правят пътека", допълни друг.

Не е ясно кой е изсипал земната маса на пътя за плажа. От община Царево коментираха, че пътят е общински, а представителите на фирмата, заградила терените, не знаят за случилото се.

По думите на охранителите хората, които плажуват на Корал, премахват колчетата на оградата, за да могат да влизат с автомобилите си по-близо до ивицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
9
 
34
 
! Отговори
Софиянец преди 5 години
"По думите на охранителите хората, които плажуват на Корал, премахват колчетата на оградата, за да могат да влизат с автомобилите си по-близо до ивицата"Както винаги съм предполагал, едни селяни се заяждат с други селяни. Искали да влизат по-близо до ивицата с автомобилите си. Ами направо на брега на морето си закарайте автомобилите, да ви е по-лесно да си опънете палатките и никой да не ви пречи. Така и не разбрах кога и от къде се появиха толкова много селяци в тази държава?!
6
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** иска да паркира на пясъка, сакън да не заслабне като походи малко. Също както паркира на тротоара, по възможност под собствената си тераса или пък още малко влиза с колата в кръчмата, за да не пропуска ракийката и чалгата...
5
9
 
17
 
! Отговори
joe преди 5 години
ама не бе, те искат диво къмпингуване.. и искат път до там. и паркинг до водата. и да си закарат целия цирк от вкъщи и да го разпънат на плажа.. да си закарат музика.. диво къмпингуване..
4
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По принцип летовниците кой ги спира да отидат пеш до плажа, че не разбрах? Това са дюни все пак, не е място да си разпъват караваните и да се заграждат все едно им е бащиния.
3
16
 
31
 
! Отговори
хайде де! преди 5 години
Брадатите палаткови грантаджии как биха се чувствали, ако реши да минава през бащинията им, че и да си паркира в собствения им имот? Зелените превърнаха думата "екология" в цинизъм.
2
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
BALGARSKITE POLITIZI SA CESTNI HORA I NE RABOTYAT ZA PARI.
1
4
 
35
 
! Отговори
истина е преди 5 години
В *** живеят добре само крадците ,мошениците ,политиците и шведите !