Българинът не търпи нудисти: Те се пекат на все по-закътани плажове

Къде все пак могат да плажуват хората без бански...
12 авг 2018 09:45, Петя Славова
213
Българинът не търпи нудисти: Те се пекат на все по-закътани плажове
Снимка: Bulgaria ON AIR

Въпреки че се говори за все повече толерантност живеещите по морето все по-често протестират срещу онези туристи, които плажуват у нас без бански. Нудистките плажове значително намаляха, въпреки че официално не са забранени и да съществуват.

В нормативни документи на национално ниво няма забрана за това как да изглежда човек на плажа - с бански или без, пише "24 часа".

Във Варна вече са премахнати т.нар. евин и адамов плаж от очертанията на централния и накараха нудистите ходят на все по-закътани места.

Голи тела има предимно на юг от Бургас, където се намират девствени труднодостъпни кътчета, за да скрият мъже и жени от моралното порицание на преобладаващата част от българите.

Сред по-известните нудистки плажове е ивицата на къмпинг "Делфин", който е сред най-старите в България. Той обаче не е обособен специално за голи, но открай време се посещава от млади и стари без предразсъдъци.

Още по темата

Репутацията му на нудистки плаж датира от времето на соца, но в по-ново време закътаният плаж се насели с плажуващи с бански. Преди година на него се разгоря голяма битка между едните и другите, като стопанинът все страната на облечените. Спорът така и не намери решение и в крайна сметка плажът си остана смесен, но все пак с разграничителна зона между голите и тези с бански.

Сред посещаваните от нудисти плаж е и южният плаж в Слънчев бряг, но инцидентно. Там монокините са често срещано явление особено около баровските заведения. Чисто голи се срещат само около устието на река Хаджийска от другата страна на ивицата на станцията на Министерски съвет и вече не са толкова много както преди.

В минали години там нудистите в близост до депутатите бяха много и нагъсто, но ги поразчитиха от морализаторски съображения. През последните 2-3 години на широката ивица се събират малки групи голи хора, включително и чужденци.Преди десетина години е имало случай и народни избраници да прескачат от другата страна на реката без бански, но най-много за час, разказват нудисти.

Хората без бански има и накрая на южния плаж в Несебър, но са единични компании. Колкото по-дива и труднодостъпна е една ивица, толкова повече са нудистите. Затова преобладават на юг от Бургас. Пример за това е плажът Липите на юг от Синеморец, който е заобиколен от гора, а в отделни участъци до него се стига само по стръмни скали откъм морето с лодка. Същото е и с района около устието на река Велека, където плажът е труднодостъпен и в слабонаселен район.

Зона за нудисти се е обособила и на царския плаж между къмпинг "Златна рибка" и "Градина" край Созопол, има и на края на ивицата на плажа пред резиденция "Перла" на 3 км северно от Приморско.

Голи хора могат да се видят и на плажа Корал. Срещат се и на Иракли, който е обявен за природосъобразен туризъм и няма концесионер.

И в Бургас има нудисти, въпреки протестите на хората там. За да не се набиват на очи, се пекат на неохраняемия плаж към солниците в посока Сарафово.

Скоро в общинския съвет на Бургас се разгоря битка заради предложението на председателя на комисията по туризъм Живко Табаков за обособяване там на нудистки плаж. Това не се хареса на повечето, тъй като водело до допълнителни харчове за поставяне на огради между нудисти и хората с бански.

Два са нудистките плажа край Варна. Предпочитан е плажа на спирка "Почивка". Ивицата е малка и до нея се стига по стръмни стълби, но е любимо място дори за семейства. В северния край на Златни пясъци под бившия къмпинг "Панорама" плажът е изцяло нудистки, като дори има леко отдалечена гей зона. Плажът е охраняем, подходящ е за къмпинг и каравани и има нудитски бар. Извън тези два плажа има отделни посещавани места - малките заливчета под Галата, където брегът е скалист и каменист. Така е и до местността Фичоза.

Нудисти могат да се открият и на скалите край Камен Бряг и Тюленово, тъй като там плажна ивица няма. Плажната ивица между Крапец и Дуранкулаг е огромна и се срещат плажуващи без бански.Най-просторно място за нудисти е и Кара дере - най-южната местност по Варненското черноморие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


213
Още по темата: плажнудистибански
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
10
 
2
 
! Отговори
Циник до привет преди 5 години
За мен мал.оумник - все още е обидна дума!А нудистките плажове - проява на изключително лош вкус! Заради тен - "без презрамки" - който се превръща в далматинско кучe ...2 седмици след почивката...манталитетни cеляни , са готови да размятат грозни телеса по плажа - FKK( freikoeperkultur) от времето на Хонекер...пълна npocтотия!
116
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БауЕксхибиционист и воайорите не са нудисти , тях ги гонят дори и от нудистките плажове , не бъркайте понятията.
115
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До haha Ох, и тоя тръгнал да надува всеобщата свиркa. Не е въпросът в това дали си гол, гей или каквото си щеш. Въпросът е трябва ли да ми го натрапваш, след като не го искам. Това е въпросът. Така че публичен нудизъм, гей паради - не са ми по вкуса. И остави, ако обичаш бугарите на мира. Не си мисли, че който и да си си голяма работа. Не си. Изобщо.
114
0
 
5
 
! Отговори
Професионанист преди 5 години
До този с ерекцията.Първо в къщи ще му пляснеш 2 шамара в банята и после на плажа ще кротува :))))))))))))))))))))))))))
113
1
 
1
 
! Отговори
Ценкооо... преди 5 години
Всяко мюсли е двуликият Янус - усмихвай се на неверника,докато дойде Часът на Меча.Германският привет свети от усмивки като ятаган на слънце - и всьо.А ти си пий бирата с шурето и не се мотай из нуди-плажната ивица...
112
1
 
2
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
До *** до приветДосега спазвах " добрия тон " , защото харесвах коментарите ти! Това днес - приключва! Един алаходупник - "апостол на нудистите у нас"..........................Извинявай ако съм те обидил с нещо , но много лошо впечатление ми направиха тъпите ти коментари относно висналите сланини на нудистите ! Мисля ,че не ти отиват на годините такива *** коментари ,все пак си човек над 40 г. ! Всеки си има негативи и позитиви , но тук темата е за нудистките плажове ! Всичко хубаво !
111
1
 
7
 
! Отговори
Бау преди 5 години
До 112Не си напълно прав за жалост. Има хора, които се събличат голи и ходят на нормални плажове с идеята да ги гледат всички. Те са ексибиционисти не нудисти. Доста са ...
110
0
 
3
 
! Отговори
чарли преди 5 години
До Анонимен:Не говори от името на другите.
109
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не мога да разбера логиката на някои коментиращи , нито един нудисти не би отишъл да се съблече на текстилен плаж , те си ходят на определени зони , където от всички се знае , че са за нудисти , а че вие се завира те там , си е ваш проблем , а не на нудистите.А това , че обсъждате голотата със сексуален подтекст , говори само за абсолютната ви липса на култура по въпроса.
108
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 83абе, въпросът не е до морал тук. въпросът е нужно ли е някой да ми натрапва смотаната си голота да му я гледам. То е същото като да гледам натрапеното ми отвратително строителство по улиците например и други подобни грозилища. Тези неща не е необходимо да са на всеобщ показ. Има си общества всякакви и това е едно от тях. да си бъде такова - както английски джентълменски клуб, или примерно клуб на любителите на садо - мазо. Но не съм длъжна аз да гледам това. изобщо.
107
0
 
2
 
! Отговори
Циник до привет преди 5 години
Досега спазвах " добрия тон " , защото харесвах коментарите ти! Това днес - приключва! Един алаходупник - "апостол на нудистите у нас" ? Това защо е ? Защото ти е писнало - да гледаш дебелата ханъма - да *** вълните с чаршаф 2 квадратни метра? Такива като вас - в Германия валяло! По плажа - пингвини - сите правоверни!Скандализирахте Европа - перете си прането - там където - нормалните се къпят!
106
2
 
3
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
До *** до приветДаже и днес...на +40 имам стегната фигура...спортувам още - когато намеря време!Това не означава, че трябва да размятам репродуктивния си орган по плажа!....................Абе мало.умник , не въпросът дали имаш стегната фигура или виснали сланини ! Въпросът е ,че си въобразяваш ,че нудистите ходят на нудистки плажове да се доказват на такива като тебе ,че са западняци ! Нали така си го написал - всеки нудист ,който показва висналите си сланини си мисли ,че е западняк
105
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 102 Намесвам се във вашия разговор за да кажа нещо. Много е просто - отиваш на нуди плаж, и там можеш да си ходиш в каквато кондиция си искаш, за всички там това ще е естествено. Даже може да си му спретнете един секс на плажа. Това ще си бъде абсолютно ваша работа. Ама бих предпочела да го правите насаме, само съмишленици, без излишна публика, като мен, например. Не си падам по плажно порно. То е същото - като в тайните перверзни общества - правим всичко, ама не се показваме публично.
104
7
 
1
 
! Отговори
Циник до привет преди 5 години
Даже и днес...на +40 имам стегната фигура...спортувам още - когато намеря време!Това не означава, че трябва да размятам репродуктивния си орган по плажа!Купих се бански - целият е в японски риби кой!Не виждам с какво - парче плат "разваля гледката на плажа" ...и още - ти си мюсюлманин...от тебе точно - поучения не ща!Не ме карай - да се пукам от смях!
103
0
 
5
 
! Отговори
нудистка преди 5 години
До До нудисткаГ-жо или г-це,не съм психо,че да правя долуизброеното от вас.Решил съм идущото лято да посетя нуди-плаж и ще ми е за първо.Интересуват ме правилата на поведение...................Разхождай се в ерекция колкото си искаш това не е проблем! Вече разбрах ,че си съвестен човек и няма да мастурбираш! Другото което трябва да знаеш - не гледай втренчено към гениталиите на другите ! Обикновено ходим на отдалечени места които са известни като нудистки ,за да не идват родители с деца
102
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На нудистки плаж няма да получиш никаква ерекция.
101
0
 
2
 
! Отговори
нудистка преди 5 години
До До нудисткаГ-жо или г-це,не съм психо,че да правя долуизброеното от вас.Решил съм идущото лято да посетя нуди-плаж и ще ми е за първо.Интересуват ме правилата на поведение......................Разхождай се в ерекция колкото си искаш това не е проблем! Вече разбрах ,че си съвестен човек и няма да мастурбираш! Другото което трябва да знаеш - не гледа втренчено към гениталиите на другите ! Обикновено ходим на отдалечени места които са известни като нудистки ,за да не идват родители с деца
100
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До Анонимен 65Няма защо. Това не са комплименти, просто констатирам факти.
99
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако се запиша във вашата банда,дойда на ваш плаж и получа силна ерекция от нечия визияАко усетя, че подобно нещо се случва с мен, за да не натрапвам моето състояние на околните, бих влязъл в морето, за да охладя страстите.
98
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аргументът естественост е възможно най-неудачният. Човекът от хилядолетия си подрязва косата, брадата, ноктите. Като са изнамерили ножицата - се подстригва. Още : бръсне си лицето, обезкосмява се тук и нам, мие се със ***, не само с вода...Общо взето вече ни е писнало от първични и вторични външни полови белези. Която и медия да отвори човек, ни лъхва поредният порив на нереализирал се първичен инстинкт.