След сигнал за силна музика: Тумба буйства срещу полицаи

Трима униформени са ранени. Единият е в болница
19 окт 2018 11:30,
118
След сигнал за силна музика: Тумба буйства срещу полицаи
Снимка: Архив, Булфото

Трима полицаи са пострадали в сливенски квартал, след като се отзовали на сигнал за силна музика, съобщават от "24 часа".

Органите на реда отиват в кв. "Надежда", след като бил подаден рапорт за силна музика около 22:15 ч. снощи.

При пристигането на автопатрула униформените заварили групичка, която отказала да се подчини на полицейските нареждания и да предоставят документи за самоличност.

Служителите на МВР опитали да задържат лицата, но били нападнати от двама мъже във видимо нетрезво състояние. Хулиганите започнали да хвърлят бутилки срещу полицаите.

Леко са пострадали трима полицаи. Двама от тях са били прегледани в болница и са били освободени, а третият униформен е оставен за наблюдение.

Задържан е 46-годишен мъж,  а в хода на спецакция, проведена тази сутрин, още девет души от групата са били отведени в РПУ Сливен.

Към момента се установява какво участие са имали задържаните по време на инцидента. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
32
 
! Отговори
ОХААААААА преди 5 години
НА БОКО ЕЛЕКТОРАТА В ДЕЙСТВИЕ--ГЕРБАДЖИИТЕ СКАПАХА ДЪРЖАВАТА-ВРЕМЕ Е ДА СЕ МАХАТ--УРОДЛИВИ ИНДИВИДИ ВОНЯЩИ НА КОРУПЦИЯ И ДАЛАВЕРА--ЦВЪКО И БОКО СА ГЛАВНИТЕ БАНДЮГИ В ДЪРЖАВАТА
15
0
 
40
 
! Отговори
жалко преди 5 години
Това е резултата на 20г. лъжлива интеграция,толерантност и политическа и журналистическа про.ституция....
14
1
 
34
 
! Отговори
Нека ги бият! преди 5 години
Нека ги бият, така им се пада като ги охраняват от българската любов!
13
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отдавна ромете не бяха били полицаи, има няма 4-5 дена...
12
0
 
27
 
! Отговори
еее срам преди 5 години
Така ще ги бият за съжаление като не си знаят правомощията и не си вършат работата .Да продължават да охраняват *** и да си пазят мизерните заплатки .Крайно време е в полицията да започнат да назначават мотивирани хора , в добра форма и с нормален интелект , подбрани от външна агенция за подбор на персонал , които да искат да работят тази работа , а не някви връзкари и толупи дето за нищо друго не стават и само треперят да не е спал накриво началника .
11
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не пак а отново!
10
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
в кв. надежда не живеят българи. каква работа има полицията там ? оставете ги сами да се изтрепят и няма да има ранени полицаи. ако им се прииска защита, да ходят от БХК да си ги пазят от самите тях.
9
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ББ изтърва държавата, идват избори и не знае на къде. Оня великия патреот министъра по шума що си трае, другия патреот министъра по сигурността и той, що си трае, все Сидерката им е ооравдание...
8
4
 
14
 
! Отговори
Xa xaxa преди 5 години
Смешни полицаи..
7
5
 
30
 
! Отговори
цирк мвр преди 5 години
На полицията не може да се разчита те са страхливи и не кадърни,правят се на мъже само пред обикновените хора .....иначе бягат от ромите, гротескна картинка хора...
6
1
 
45
 
! Отговори
Malian преди 5 години
Къде е сега жандармерията,дето ги пази в Селяметя в Русе? Ако от там минат бръснати с мотори ще се разпищят, че били заплашени.Трудови лагери за малолетните,трудови войски за батковците и пътищата да се оправят, татковците в мините , а не по затворите, за да ги храним с нашите данъци.
5
1
 
54
 
! Отговори
лошо преди 5 години
В Айтос Българи са бити в заведение от роми защото не било за Българи!!!ако не се обединим и не дадем отпор на ромските безобразия ще загубим страната си!
4
2
 
30
 
! Отговори
Жо преди 5 години
ПОЛИЦАИТЕ трябва да са с монтирани видеокамери върху униформите по време на служба.. Така, при конфликт гражданите ще знаят, че ги снимат и по-късно могат да бъдат разпознати. Това ще респектира.
3
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И да ги пуснете бързо, щото на работа ходят, не разчитат на социални помощи.
2
0
 
40
 
! Отговори
стига бе преди 5 години
Че това си е ежедневие, не е никаква новина.
1
1
 
44
 
! Отговори
koko преди 5 години
и да ги пуснете, че днес е петък и довечера трябва пак парти да се прави