След сигнал за силна музика: Тумба буйства срещу полицаи

Трима униформени са ранени. Единият е в болница
19 окт 2018 11:30,
118
След сигнал за силна музика: Тумба буйства срещу полицаи
Снимка: Архив, Булфото

Трима полицаи са пострадали в сливенски квартал, след като се отзовали на сигнал за силна музика, съобщават от "24 часа".

Органите на реда отиват в кв. "Надежда", след като бил подаден рапорт за силна музика около 22:15 ч. снощи.

При пристигането на автопатрула униформените заварили групичка, която отказала да се подчини на полицейските нареждания и да предоставят документи за самоличност.

Служителите на МВР опитали да задържат лицата, но били нападнати от двама мъже във видимо нетрезво състояние. Хулиганите започнали да хвърлят бутилки срещу полицаите.

Леко са пострадали трима полицаи. Двама от тях са били прегледани в болница и са били освободени, а третият униформен е оставен за наблюдение.

Задържан е 46-годишен мъж,  а в хода на спецакция, проведена тази сутрин, още девет души от групата са били отведени в РПУ Сливен.

Към момента се установява какво участие са имали задържаните по време на инцидента. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Пловдив 90-г 2-3 патрулки ги бяха разкостили при един бунт--братята се бяха надъхали и викаха бате столипинова патрулка не влиза..та не са от сега тези истории в махалите има имами и какви ли не надъхвачи чувства се омразата тея *** това онова ...ние се базикаме ,в тази безработица дето е там и простотия само една искрица трябва и малко джепане от някъде ,а има от къде и ще станем 5 -пъти по-зле от босненците , има напрежение но още е подтиснато с полиция и жандармерия , но се покачва.
35
0
 
21
 
! Отговори
Жоро преди 5 години
Стана си обичайна практика пияни *** да бият полицаи, които са им казали да спрат музиката. Много ми е интересно какво ще стане, ако въпросните "полицаи" по някаква случайност се сблъскат с истински престъпници.
34
1
 
33
 
! Отговори
Баретата преди 5 години
Ще ви кажа как правят полицаите в САЩ, РУСИЯ. Първо периметърът на действие се обгражда от полиция или спец частите. Следва заглушаване на телефоните в този периметър или просто се изклчват клетките на операторите. Предупреждава се тумбата да се въдвори ред и, че при не изпълнение на заповед ще следва силово налагане на закона. Това всичкото се снима, дори и самата силова акция, за да няма осъдена полиция след акцията. Редът се въдворява точно за час, а подбудителите биват яко бити и в последств
33
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А онези национални предатели от БХК защо мълчат, Боце и той безмълвен при такива случаи. За полицаи съм съгласен да ги бият да им дойде акъла да не застават срещу народа. Но да посягаш на лекари е престъпление което трябва да се наказва със смърт.
32
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В БГ има две общности - ромска и робска. Очаквайте третото освобождение.
31
0
 
10
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Няма тумба-лумба - има думба-думба...
30
1
 
6
 
! Отговори
страхлива баба преди 5 години
Братята роми нямат нищо общо с нашите преклонени роболепни пенсионери ..каде са полицейските камери да ни покажат всичко как е станало в бантустана на никой не вярвам..
29
4
 
19
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 5 години
Положението излиза извън контрол. Бойко, подавай оставка!
28
0
 
34
 
! Отговори
Друг преди 5 години
Това става всекидневие. Подозирам че самите шведи викат полиция с цел да ги бият.Един вид ново развлечение! Държавата как мисли да я кара?? Ще ходят ли полицията за в бъдеще с пита?? Нека на всеки сигнал вземат с себе си един от БХК,като го пребият нека ги бранят.Така..махалата без помощи за месец!Те само така ще се самооправят! Но не..права права права и бой
27
0
 
25
 
! Отговори
Вече ставаСъмнително преди 5 години
Подкокоросва ли ги някой и какво цели да постигне с това?Полицаите ако решат, могат много лесно и бързо да се справят. Докато ромът се усети на кой телефон да вика представители на НПО, за да снимат как някой "погазва" правата му, търкалът вече може да е приключил, а телефоните на ромите да са събрани и *** ги търси после.Но след като и полиция и жандармерия като че ли не щат да действат, значи някой отнякъде нещо е наредил.
26
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Заявявам че преди българите да надигнат глава, това ще направят техните братя - ромите. Моментът наближи..
25
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вече НЯМА ден,без пряко нападение над органи на реда от ***!Социалното напрежение се нагнетява до краен предел-ДЪРЖАВАТА НЕХАЕ!!Карат кой на кого спрял телевизията!!!Идва Катуница 3!!И тогава ще започнат по познатия начин"кой е виновен"?!! ЛешояDite от "медиите" ще започнат да грачат пак по всички канали!
24
2
 
20
 
! Отговори
Фен на ГЕРБ преди 5 години
Фен съм на Борисов и Дончев, но предупреждавам, не вземат ли мерки срещу сигонския терор, аз и фамилията ми ще гласуваме за друга партия! Продължат ли да толерират и разчитат на малцинството като избиратели, ще загубят гласовете на българите!
23
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Доктрината наложена в България и ЕС за "правата на човека" и "полицейското насилие" дава своите резултати. Това е истината, ако си мислите, че на полицаите не им се иската да ги потрошат или гръмнат някои тези които ги нападат жестоко се лъжете. Просто след това те ще бъдат подведени под отговорност от прокуратурата и разни НПО за "превишаване на правомошия" т.н.
22
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЛюбопитенВалериан, освен, че дърпа бабите, има нова задача-да обижда майките на децата с увреждания, затова го няма.
21
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Двама ц...ни с бутилки били трима полицаи...добре, че друго не са им направили :)
20
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво, браво, отглеждахме си ги тия търтеи, и още ги отглеждаме, а те стават все по-нагли...Щом и на полицаите вече скачат, работата е много лоша. Но донякъде и полицаите са си виновни, щото все им пазят правата. А на тия им трябва строгост, иначе са неуправляеми.
19
1
 
28
 
! Отговори
Любопитен преди 5 години
Къде е Валериан Симеонов, тоя ***, радетел на тишината? Значи тоя мен с прякор на женски полов орган може да разпределя бизнеса по морето, а когато стане дума за цгани се крия като мишка! Почвам да се чудя, защо не предприема мерки срещу тях, дали пък не иска да разсърди родата, все пак избори идват!
18
0
 
23
 
! Отговори
Роб на влаЗта преди 5 години
Полицаят с камера,микрофон и да се приема за доказателство .Не да търсят свидетели които нищо не са видели..
17
1
 
32
 
! Отговори
Жоро преди 5 години
дано скоро се появи втори Хитлер, но този път да си свърши работата до край!!!