Бебето в Габрово починало след травма в главата

Експертизата установила и изгаряния втора и трета степен
18 яну 2019 11:07,
20
Бебето в Габрово починало след травма в главата
Снимка: Булфото, aрхив

Травма в тилната част на главата и кръвоизлив под меките и твърдите мозъчни обвивки е причината за смъртта на момиченцето в Габрово, сочат резултатите от извършената аутопсия на трупа на бебето.

Трамвата е получена няколко часа преди майката на детето на годинка и 7 месеца да подаде сигнал, че то е с изгаряния и в тежко състояние, пише "24 часа".

Още по темата

Съдебно-медицинската експертиза е установила и изгаряния от втора и трета степен по лицето и шията на момиченцето, които най-вероятно са получени от гореща течност, казаха от прокуратурата.

Обаждането за дете в тежко състояние е получено минути преди 21 ч. на 16 януари. Пристигналите на място екипи на спешна помощ и полицията само са констатирали смъртта му.

По-рано от полицията съобщиха, че детето е било оставено от родителите си на грижите на приятели - жена на 27 г. и мъж на 33 г. Смъртта е настъпила в техния апартамент на бул. "Могильов" в габровския квартал "Младост".

Все още по случая няма задържани или привлечени като обвиняеми за трагедията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
4
 
4
 
! Отговори
пипи дългото чорапче преди 5 години
За съжаление не са българи,защото иначе досега да са го писали Как българките са ***
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Уж голями хора , пък дете не могат да гледат.
9
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 9Този от Русе може да се пише турчин, но нали го видяхме на снимки и по телевизията - чист индиец, няма как да сбърка човек като се пита какъв е. И роднините му до един са такива, също и онази, с която живее.
8
0
 
4
 
! Отговори
Мюмюн преди 5 години
A убиеца на Вероника от Търновско... оня с тесличката в кой списък да го добавим?
7
0
 
14
 
! Отговори
Питам преди 5 години
Защо няма задържани?
6
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не са роми !Категорично !По-скоро наркомани !
5
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Май извергите този път не са любимите за такива поводи роми!? Не са впрочем роми и извършителите на почти всички подобни изродщини през годините- Даниела Терзийска, ММА акушерката, тройното убийство в "Гео Милев" и т н. А Селяйдин от Русе си е чист турчин, макар че контролираните от "Кой"-чо медии положиха неимоверни усилия да го изкарат *** н.
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Mrasni ubiizi salali sa deteto s vrala voda ujas gorkozo v kajvo bolki e umralo s i travmi po glavata sigurno ot udari da jivoten satvor na ubiizite
3
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе тия точно май не са от "черничките братя", но честно казано цялата история става все по-странна. Детето е имало травма в главата, я след това изгаряния!? Започвам да си мисля, че родителите му са направили нещо и след това, за да прехвърлят отговорността са го дали на приятелите. Странна и зловеща истроия!
2
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това само е работа на Бойко!
1
2
 
27
 
! Отговори
Пловдивчанин преди 5 години
От боята ли са тия?