Ужас на "Хемус", камион блъсна кон, коли го разнесоха по асфалта

Има значителни щети по колите и пътя
16 окт 2019 14:13,
70
Ужас на "Хемус", камион блъсна кон, коли го разнесоха по асфалта
Снимка: Pixabay

Кон е блъснат от товарен автомобил на автомагистрала „Хемус“. Това съобщиха от полицията в София. Сигналът е подаден около 6.40 часа на 15 октомври на тел.112. Съобщено е за блъснат кон в района на 51 км на автомагистрала „Хемус“ в посока Варна.

Още по темата


Пристигналите на място полицейски служители установили, че животното е блъснато от товарен автомобил „МАН“, след което през тялото му са преминали и два леки автомобила, движещи се в същата посока. При инцидента са нанесени значителни имуществени вреди по автомобилите и инфраструктурата.

След бързи оперативно-издирвателни действия е установен и задържан собственикът на коня- криминално проявен мъж от с. Разлив. По случая в РУ - Правец е образувано досъдебно производство, работата по което продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Коня е на Асан.Жалко за животното.Ся другото животно собственик в панделата заради безстопанственост и безхаберие причинило смърт и вреда на животни и хора.
13
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва конете да се иЗземат със закон от жангалите .
12
1
 
5
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Чий го дири кон на магистрала?Колега, Бухал Убил няма да се появи, защото е.недемократичен и не споделя еврейо-тихоокеанските ценности.
11
0
 
8
 
! Отговори
GG преди 4 години
Едно кон?
10
0
 
17
 
! Отговори
хтхт преди 4 години
камион, Ами ако беше кола ?
9
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
камион блъсна кон на...магистралата :)..welcome to the wild, wild east. някой команч явно е забравил да го върже. все още сме там, където бяха американците преди 200 години. у нас се напада огнения кон, къртят се релси. само остава да се появи буфало бил и да стреля с картечницата от покрива на влака по индианците :) няма такава държава.
8
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За 2 дни 3 случая на пометени животни (елен, кози и този кон) и всеки път обвиняват животните.Манталитетът ни на шофиране е "карам с толкова, колкото да не ме глобят и да оцелеля, ако всико е идеално".Аз се блъснах с мотора в ниско летящ орел (много странна случка). Отнесе ми огледалото и ми направи синка. Не паднах, защото винаги карам с толкова, с колкото мога да овладея машината при всички условия: масло, набити спирачки пред мен и т.н.МПС-тата са опасно нещо. Мислете! Пазете дистанция!
7
5
 
6
 
! Отговори
Паисий преди 4 години
До ГробокопачАми като не ти харесва тук ходи да живееш на друго място!
6
12
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
конят е малко животно, не може да го забележим
5
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво става по тия пътища бе. На единият път изкачат Кози а на Магистрала Кон. Как ще спреш автомобил който се движи по магистрала с 120 км. Къде са органите, ама не половите а онези на които им плащаме тлъсти заплатки за невършене на нищо. Та тези органи са длъжни със закупеното с данъците ни гориво да не се возят и да дремат а да следят за нередности по оградата на магистралите. Защото този кон няма криле за да прелети а е минал от там дето оградата е нарушена. Докога ще продължава това.
4
6
 
9
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
Това са дефеките и откатите на европското развитие на Бойко - динамичен, забързан и стресов живот, в който епдала е до дупка и се минава през всичко бързайки към Светлото Бъдеще и великият европейски хоризонт, в който Странджата, Тонката, Зозо са печелившите;)))
3
2
 
29
 
! Отговори
Колко пъти вече ... преди 4 години
Колко пъти са подавани сигнали за Крави, Коне ... на тази магистрала ... и какво стана сега ... дано няма пострадали хора ... пълно безхаберие ... цялата държава е оставена на автопилот ... като футбола ни ... какъвто спорта на една държава ... такава и ДЪРЖАВАТА ... да сте живи и здрави и нека емигрантите се връщат... тук всичко е цветя и рози...
2
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Конят се е самоубил кой знае откара как го е тормозиш, а конете са изключително чувствителни животни.
1
5
 
33
 
! Отговори
Асан Герберджията преди 4 години
Тиквуне,озапти си електората и табуна му........