Ужас на "Хемус", камион блъсна кон, коли го разнесоха по асфалта

Има значителни щети по колите и пътя
16 окт 2019 14:13,
70
Ужас на "Хемус", камион блъсна кон, коли го разнесоха по асфалта
Снимка: Pixabay

Кон е блъснат от товарен автомобил на автомагистрала „Хемус“. Това съобщиха от полицията в София. Сигналът е подаден около 6.40 часа на 15 октомври на тел.112. Съобщено е за блъснат кон в района на 51 км на автомагистрала „Хемус“ в посока Варна.

Още по темата


Пристигналите на място полицейски служители установили, че животното е блъснато от товарен автомобил „МАН“, след което през тялото му са преминали и два леки автомобила, движещи се в същата посока. При инцидента са нанесени значителни имуществени вреди по автомобилите и инфраструктурата.

След бързи оперативно-издирвателни действия е установен и задържан собственикът на коня- криминално проявен мъж от с. Разлив. По случая в РУ - Правец е образувано досъдебно производство, работата по което продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Мюнхен 26В Бг патрулиращите коли не са по магистралите или селата, а са в градовете. Обичам да ходя пеша. Всеки път срещам поне по 5 коли на полицията и КАТ и още толкова коли на охранителни фирми. Страшно струпване, концентрация на патрулиращи вътре в градовете.
33
2
 
29
 
! Отговори
За 80 процента преди 4 години
Новина от последната минута. Тиквата е събрал МС на спешно заседание заради инцидента и всички после отиват на оглед. ГДБОП и Цацаров вече са там и събират остатъците от коня за суджук. Очаквайте нови новини по Нова ТВ.
32
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Горкото конче!!! Ама наистина тия магистрали нямат ли някакво обезопасяване? Днес се разхожда кон, утре какво? Овце? Кози? Прасета? И кой гарантира, че следващия път няма да има няколко загинали човека?
31
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Индийска работа!Войната на цивилизациите!Изостанала държава приличаща на някое Бомбайско гето!
30
6
 
22
 
! Отговори
Boko bo преди 4 години
Каквато е територията такива са и т.нар "магистрали" и всичко останало. Радев го каза " Каквато е държавата такъв е и футбола". Дело за АПИ и Пътна Полиция...
29
11
 
4
 
! Отговори
Иванчо+Марийка преди 4 години
Като го блъсне здраве да е. Ще ядем кифтета.
28
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А магистралата не трябва ли да е оградена? Как този кон се озовал на платното?Да не би случайно неговия собственик да е бил там за да си бере мрежа?
27
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега вездесъщите правораздавателни органи ще му отнемат коня и всичко е точно.
26
5
 
6
 
! Отговори
Й преди 4 години
Вината е на собственика на коня. Каква вина може да има, човек който пуска кон на магистрала?!
25
1
 
31
 
! Отговори
Мюнхен преди 4 години
Във всички НОРМАЛНИ европейски държави на магистралите ИМА КАМЕРИ за наблюдение на трафика , огради които да не допускат хора или животни да навлязат на платното и патрулиращи дежурни коли в случай че нещо наруши нормалния поток на колите . Там Асааан спрял каруцата си и пуснал коня си да пасе край мантинелата докато той реже и товари в каруцата телената ограда на магистралата НЯМА КАК ДА СЕ СЛУЧИ . НЯМА . Но това е в НОРМАЛНИТЕ държави а не в ориенталска България .
24
2
 
21
 
! Отговори
Бай Иван преди 4 години
*** и вкусния асфалт козите и конете масово са излезли по магистралите да го ядат .
23
0
 
21
 
! Отговори
шматка преди 4 години
До КокиАми те загражденията няма как да изчезнат сами а на магистралата имаше заграждения
22
5
 
25
 
! Отговори
Коки преди 4 години
Къде са загражденията на тая "магистрала"!? Какво е виновен коня и собственикът му и какво като е "криминално проявен мъж"? Лично аз съм подавал сигнали на 112 за животни по магистралата и ми отговаряха, че нищо не можели да направят.
21
1
 
22
 
! Отговори
шматка преди 4 години
До Ако сиКак да има ограда като криминално проявения я е прибрал преди да изкара коня на пътя.
20
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 19,, Какви снимки искаш от Камиона или от Коня. Един приятел е бил на произшествието снимал е с телефона. Снимките изобщо не са приятни за гледане.Камиона е със смачкана предница и почти изпаднал двигател а от коня са останали само кожа и кости. Нали не искаш да гледаш филм на Ужасите.
19
0
 
32
 
! Отговори
Ако си преди 4 години
с лек автомобил и се шибнеш в кон със 100 km/h.си до там ! Все едно в скала. На магистрала тая скорост е нормална и хората са измислили оградите от зор, а не за фукня !
18
0
 
13
 
! Отговори
Ждрб преди 4 години
До GG.....Едно кон?....Кон, бе, кон!
17
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дайте поне няколко снимки на тая фалшива новина!
16
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Скоро имаше коне на околовръстното София до Симеоновско шосе.Там е трилентово и прелитат с 80-100 плюс.Смятай....
15
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А Кончето как е. Това е животно което неможе да мисли и разсъждава. Живее по Инстинкти. Инстинкта за самосъхранение при животните е много силен. Сигурно коня е подплашен от някакво животно а както знаем коня е много плшлив и е излязъл на магистралата. По интересното е къде са тия от АПИ_ниго.Те не са само да прибират мангизи а са назначени да следят за целоста на Оградата Пътя и Съоръженията. Къде са се покрили и те ли снимат с Триножките. Ало снимкажиите влезте си в ролята да не влизаме ние.