Тежка катастрофа: Петима загинаха край Варна

Причината е челен сблъсък
Обновена: 20 окт 2019 19:15 | 20 окт 2019 18:30, Нели Христова
98

Около 16.25 часа е получен сигнал за тежко пътно произшествие на пътя София-Варна, в участъка между Омуртаг и с. Антоново. На място е установен челен сблъсък между два леки автомобила.

Няма оцелели при катастрофата. На място са загинали петима души - четиримата, пътували в единия автомобил /семейство с две деца/, и един - във втория. Те са починали преди пристигането на екипа от медици, каза за БТА дежурната сестра Бахтишен Ниязиева в Спешното отделение на МБАЛ-Омуртаг.

Заради катастрофата пътят продължава да е затворен. Осигурен е обходен маршрут.

По предварителна информация от полицията, пътното произшествие е станало между два леки автомобила, движещи се в противоположни посоки. Единият, по неустановени засега причини, навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил челно в движещ се правомерно в платното автомобил.

На мястото са екипи на Районното полицейско управление в Омуртаг, на пожарната служба. Извършва се оглед на местопроизшествието

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
53
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
Гледайте сега, българите карат като луди. Качили са се в тия подвижни ковчези и газ... ще стигнат до Рая. И изпреварват винаги точно, когато насреща идва друг автомобил! Шила ли имат в *** тия хора, бързат, няколко секундни ще загуби, но той бърза. Българинът е станал сприхав, нетърпелив, нервен, имбецилен и невероятно глъв!
31
13
 
40
 
! Отговори
Край преди 4 години
Братя българи демокрацията ще ни избие. демокрацията е опасна за нашите празни кратуни. Молете се по-скоро да дойде ТОЙ. Пастира с голямата гега. Да ни пасе и пои, да ни стриже и дои. На Гергьовден и по някой да извърта на шиша.България вече не може да се оправи без да се отвори Беляне за две петилетки.И аз скачах за демокрация и се карах с баща си - Прощавай тате. Прав беше.
30
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 29Дефакто катажията е спазил закона. Тоест корупцията зависи и от гражданите.
29
4
 
27
 
! Отговори
Хах преди 4 години
Виновни сте вие, които не спазвате знаци, ограничения, пътна маркировка и така нататък. Нито Бойко , нито Мойко,нито ЕК, нито Туск, нито Корнелия, нито Фандъчката, нито марсианците са виновни ,че някой австралопитек е решил , че е безсмъртен.
28
5
 
25
 
! Отговори
Красимир преди 4 години
Защо когато стане такава тежка катастрофа по вина на водача в единия автомобил все някой друг трябва да е виновен,но не и шофьора,който абсолютно неправомерно с цел изпреварване навлиза в насрещното движение.Там пътя е перфектен като настилка.В случая не даден политик или партия е накарала комплексирания водач да се прави на големия мъж и да кара с бясна скорост без да се замисли,че ще отнеме няколко човешки живота.На комплексирания българин все политиците са му виновни.
27
2
 
19
 
! Отговори
Дани преди 4 години
Боже, изпреварих ги малко преди мястото на катастрофата, беше колона с коли, и ги изпреварих, станало е секунди сигурно след мен..... Шуменската кола я видях, запомнил съм я..... Ужас. Че и деца... Детенце на 3г. Кошмар. Боже пази.
26
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Ивчо112. Пътна инфраструктура следва да оправят проблема. и жалко за загиналите наистина.Карайте вниманетлно. 5-10-20 мин по-рано не си струва, ако ще посещаваш свети петър по-рано.
25
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е виновна държавата в случая. Стига оправдания вече. Някои хора просто не могат да шофират и това е.
24
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 27Ако задкорминлното устройство не може да прецени да шофира адекватно неспазвайки законите на КАТ то следва да спазва законите на ФИЗИКАТА. Бат ви бойко като слага камери и солени глоби после мрънкате. Вината на КАТ е че не КАСТРИ достатъчно.
23
2
 
15
 
! Отговори
Ивчо преди 4 години
Бог да прости загиналите... :(Днес, 10 км от Ябланица, посока София, по АМ Тракия, 11 ч., шофирайки със 120 км в средната лента, видях изпаднал половин спирачен апарат от камион, намиращ се в скоростната лента, на 20см от маркировката, на платното. Какво трябваше да направя и на коя от всичките *** агенции мога да се обадя в неделя, без да мога да дам точните координати?
22
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 16Оня ден пътуваме и излизаме от Бяла( Варненско) и патрулка с радар ни спира. Излиза авера след като катаджията му е казал да слезе и след 5 минути се връща и разправя" Жалка история, брат....отивам до патрулката и оня ми вика че съм превишил скоростта с 12 километра- на радара беше изписана 62 километра. И ме пита" к'во прайм сега"?И аз му викам-" к'вото трябва да се направи". Оня се ядоса и ми състави фиш за 50 лева, а искаше просто да му кихна на него 20 лева и да се отърва.
21
9
 
41
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 4 години
Съотечественици, някой от вас, старти и млади, помни ли година от историята с повече скандали , апартаменти, тераси, асансьори, острови в Гърция, вили в Барселона, обществени поръчки за милиони с плачевни резултати и качество на пътищата, скандалът с рейса край Своге, къщите за гости, жервти по пътищата, убийства, самоубийства, изнасилвания, рекет, разрушен туризъм, разрушено селско стопанство - агнета, кози, ***, овце, чакаме и кравите. Спортът без коментар! Какво остана питам сънародници ?!!
20
13
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А МВР, КАТ, ДАИ, АПИ и един куп менте институции, пълни с калинки и герберастки хлатихурци за какво взимат зсплати
19
0
 
27
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
с какво ли превозно средство трябва да се движиш по нашата пътна мрежа за да оцелееш?явно манталитета ни не подлежи на промяна относно навици в шофирането
18
11
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А МВР, КАТ, ДАИ, АПИ и един куп менте институции, пълни с калинки и герберастки хлатихурци за какво взимат зсплати
17
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тиквата, Тиквата...Рибата се вмирисва откъм главата
16
11
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шефката на агенцията за безопасност на движението кога ще подаде оставка. Докога и тия ще ги хрантутим?!
15
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ежедневие. За сметка това си имаме цяла агенция за безопасност на движението, начело с една гербава калинка-Малинка.
14
3
 
7
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
ВЯРНО ЛИ Е ЧЕ СРЕД ЖЕРТВИТЕ ИМАЛО ДВЕ ДЕЦА
13
9
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всеки ден четем такива неща.Държавата е потънала в корупция и контролът е никакъв.Никой за нищо не отговаря, няма правосъдие.Убиваш човек, даваш на съдиите 2 хиляди лева и те пускат.Толкова са девалвирали ценнностите.