Тежка катастрофа: Петима загинаха край Варна

Причината е челен сблъсък
Обновена: 20 окт 2019 19:15 | 20 окт 2019 18:30, Нели Христова
98

Около 16.25 часа е получен сигнал за тежко пътно произшествие на пътя София-Варна, в участъка между Омуртаг и с. Антоново. На място е установен челен сблъсък между два леки автомобила.

Няма оцелели при катастрофата. На място са загинали петима души - четиримата, пътували в единия автомобил /семейство с две деца/, и един - във втория. Те са починали преди пристигането на екипа от медици, каза за БТА дежурната сестра Бахтишен Ниязиева в Спешното отделение на МБАЛ-Омуртаг.

Заради катастрофата пътят продължава да е затворен. Осигурен е обходен маршрут.

По предварителна информация от полицията, пътното произшествие е станало между два леки автомобила, движещи се в противоположни посоки. Единият, по неустановени засега причини, навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил челно в движещ се правомерно в платното автомобил.

На мястото са екипи на Районното полицейско управление в Омуртаг, на пожарната служба. Извършва се оглед на местопроизшествието

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
49
 
! Отговори
До автора преди 4 години
Супер *** е автора на тази статия. Къде е Варна, къде са Омуртаг и Антоново - 200 км. разстояние. Отделно Антоново не е село, а град ! Не че това нещо променя броя на загиналите, но не може да пишете толкова неграмотно !
11
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
омуртаг е на близо 200 км западно от варна, а цялата ни страна е не по-дълга от 600 км. кой реши за катастрофа около варна? това да не е подмосковието? :)
10
8
 
22
 
! Отговори
Рушветчи Дончо преди 4 години
Фаровете светеха ли?
9
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нормални пътища нямаа!Тесни каруцарски пътища-разбити!Ама в Софето магистрали до Гърция,Бургас,Истанбул и т.н,отделно тангенти,дъги,околовръстни,синуси,щосинуси и .тн.!Друг е въпроса,че чингапук купува книжката макар дя не знае да чете,чичко милизионер това не го интересува а те проверява имаш ли аптечка,гражданска,пожарогасител,жълта жилетка и ФАРОВЕТЕЕ да светят за магия против уроки!
8
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 8Драги, специфика на народопсихологията, изобщо не зависи какво е правителството.
7
3
 
34
 
! Отговори
евала преди 4 години
евала Баце, евала магистрала Хемус колко народ ще измре докато стане....и Антоново не е до варна айде джурналята отворете една карта префи да пишете глупости
6
4
 
21
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
БОГ ДА ГИ ПРОСТИ НА ЗАГИНАЛИТЕ ХОРА
5
3
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво става в тази страна? И това се приема като нещо нормално! Всеки ден жертви, а понякога и по пет. И на никой не му пука. Нито на управлявящи, нито на журналисти, нито на общественици. Хора, опомнете се и вземете мерки. Това зависи от всеки от нас и ни застрашава всички.
4
2
 
47
 
! Отговори
НЕКОЙ преди 4 години
Стига сте гледали в смартфоните докато шофирате.
3
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ОМУРТАГ И АНТОНОВО НЕ СА КРАЙ ВАРНА...
2
1
 
55
 
! Отговори
Кратун преди 4 години
Край, Варна, между Омуртаг и Антоново .... някой е спал в час по география.
1
65
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Руско-турските саботажи срещу нашия народ станаха ежедневие