5000 подписа срещу Ангелин от Мъглиж, хората искат присъда

Садистът, измъчвал куче, вече е криминално проявен
Обновена: 6 ное 2019 19:10 | 6 ное 2019 09:35,
68

„Ангелин от Мъглиж, който пусна видео в социалните мрежи как изтезава куче, трябва да получи ефективна присъда. Той вече е криминално проявен. Ако вината му бъде доказана, санкцията му не може да бъде минимална. Недопустимо е“, това заяви Мартин Янчев от организация в помощ на животните пред Bulgaria ON AIR.
Още по темата

Мъжът беше пуснат на свобода срещу символична парична гаранция от 250 лева. Кучето е предадено на ветеринарна служба, а граждани организираха петиция срещу насилието над животни.

"Събрахме на 5000 подписа срещу въпросния Ангелин. Той обаче беше освободен. Това е подигравка! Защото се оказа, че кучето, което полицията и прокуратурата представят, няма нищо общо с истинското, станало жертва на изтезанията", обясни още Мартин Янчев.

Видеото, показващо жестокото отношение към животното, разгневи хиляди граждани. Ангелин е признал вината си. Като причина за зверското си отношение към животното, заснето в клипа, е посочил, че кучето го е ухапало при игра.

"Ако до два месеца този човек не бъде наказан, може да се стигне и до стачки пред прокуратурата в Казанлък", категоричен бе Янчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Днес, "експериментира" върху животни, а утре може да проведе опита си с дете или жена!!!Любопитно, защо нашите правоохранителни и правосъдни органи не са в състояние да анализират и предвиждат???И колко като този са се разминали само с административно наказание (глоба) и свободно и необеспокоявано живеят сред нас???А, след това се възмущаваме след поредното жестоко насилие извършено от такива "тихи и стеснителни" младежи!!!!!!!
26
1
 
31
 
! Отговори
Ro преди 4 години
Жестокостта спрямо невинни и беззащитни създания, независимо животно или човек, трябва да бъде наказвана от раз - жестоко и публично. Он от друго няма да разбере. Превантивен бой и за тия, които се изказват неподготвени в коментарите.
25
0
 
13
 
! Отговори
Само 5 преди 4 години
неща няма да видите в Будапеща 1 Паркирани автомобили на тротоар - пък на каквото и отстояние да са 2 Пране по тераси3 Климатици по фасади4 Сателитни телевизионни чинии 5 Бездомни кучета и коткиЗа още можете да го допълните защото има още....
24
39
 
19
 
! Отговори
Чичо преди 4 години
Кажи честно, каква е тая извратена държава пълна с хора с объркана ценностна система?! За едното скапано куче толкова шум, пък като става дума за човек, на никой не му дреме...
23
20
 
26
 
! Отговори
42 преди 4 години
А не е ли държавен садизъм разходките на глутници кучета из големите ни градове, та и по- малки, които нападат хора, когато са гладни, особено в зимните месеци. Защото не трябвало да се избиват. Смешно и елементарно. Хора, дори и работещи мизерстват, и дори умират от глад, а сме се загрижили до крайност за кучетата, отвратителен либерализъм, развалящ цивилизацията.
22
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ТошоТошо, ти изобщо правиш ли разлика между неволно ритнато коте и садистично измъчване не животно с цел да си направиш кеф и да се изфукаш в Ю-тюб?Ами, раздвижиго тоя мозък, бе човек! Ако не ти се отдава, поне не се афиширай така бунашки, та да ти се смеят и врабчетата.
21
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименЕдно, ЦИВИЛИЗОВАНО общество, драги ми умнико, се познава именно по това как се отнася със слабите и беззащитните. ОБЩЕСТВОТО, респективно държавата ги има за да има взаимопомощ, а не за да се плащат данъци.Този индивид е доказан садист и ако не ти пука за кучето, представи си какво ще направи тоя, ако влезе при възрастните ти родители или децата ти.Ти си от тия, заради които нямаме държава. Вие сте в основата навсичко и трябва да ви дезинфекцираме с горелката!
20
1
 
19
 
! Отговори
Факт преди 4 години
Виновни са управниците. Без значение от партията.
19
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е това вече е прекалено, ако кучето е заменено. Наистина ако е така - няма такава държава. Ако това е истина е прекалено. Пълно падение на обществото и институции.
18
1
 
34
 
! Отговори
Krom преди 4 години
До Анонимен 18 - изглежда не си особено умен. И хайде отново да обясня. Става дума за индивид с очевидно садистични наклонности. Точно такива като него, ако не и той самия малтретират възрастните хора, използвайки тяхната безпомощност и физическа слабост. И точно за това тоя швед трябва да бъде наказан строго. Стига с това "джендърство" щото вече го докарвате на старческо слабоумие. Това прехвърляне на топката създаде цяло поколение такива като него индианци, които вече и в You Tube се хвалят!
17
44
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато едно общество се вълнува повече от кучешки проблеми, отколкото от социално-икономическите проблеми които го обричат на мизерия, тогава няма какво да се чудим защо сме на това дередже. Стари хора по селата умират от студ и мизерия, но техния живот не заслужава подписка, нищо че още крадете от техния труд, труд който и няколко поколения от новите джендърчета няма да е в състояние да положи.
16
35
 
4
 
! Отговори
Тошо преди 4 години
До Ще защитя всеки ...който не прекалява ....не може да се слага всичко и всеки под един знаменател.....ами то както е тръгнало утре като си вървиш и случайно ритнеш коте... и камера те запише и какво котко убиец ли си....ееееее французите са го казали културата е мярка....ако трябва да го перефразирам всичко е мярка, баланс....много е важно да не се прекали...защо ли ами защото става зависимост, а тя не е полезна за никой...
15
26
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако кучелюб пребие човек който му е направил забележка, че любимеца му дриска, уринира, лае, налита да хапе децата му и т.н., това не е зверство, това не е проблем, напротив това е триумф на зелената секта, според която човеците са враг, който трябва да се унищожи буквално. Но пък ако биеш един шут на куче, това вече е цитирам "звертство", национален проблем, събират се подписи, организира се лов на вещици, сектантите озверяват, агресират и налит на бой, искат кръв - връх на цивилизациоността.
14
1
 
21
 
! Отговори
до 14 преди 4 години
Вероятно роднините им са доста по низши форми на живот от кучета.
13
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Sad it isНамекваш че магистратите имат роднини кучета ли?
12
2
 
22
 
! Отговори
Sad it is преди 4 години
Пожелавам на "уважаемите" магистрати, подобен индивид да си излее злобата върху техни роднини и да бъде пуснат срещу 250лв !
11
26
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Къде са кучелюбите когато техните любимци осакатяват и убиват хора? Според тези сектанти, кучето е много над хората, то има само права, всички трябва да ги боготворим, дори с цената на здравето и живота си. Факта че си прокараха лобистки закончета говори за това колко опасни за обществото са тези организации, финансирани главно от чужбина.
10
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз пък искам в затвора да влезе Мартин Янчев за тероризъм.
9
41
 
16
 
! Отговори
Плъхозащитник преди 4 години
ЗАЩИТНИЦИТЕ на животните в повечето случаи проявяват ЛИЦЕМЕРИЕ и винаги сравняват издевателствата над кучета и котки с издевателства над деца.Няма доказана връзка между двете действия.В същото време те не защитават жестоките убийства с ОТРОВА на плъхове.Според Закона, плъховете съща са БОЗАЙНИЦИ и за тяхното мъчително отравяне трябва да се лежи в затвора.Само че, плъховете били "вредни", щото разнасяли зарази.Кучетата също разнасят кучешка тения, от която всяка година умират разни кучкари.
8
6
 
51
 
! Отговори
ГОСТ преди 4 години
До ТошоТи в ред ли си ? Ами ако някой такъв започне да подхвърля така малко дете,пак ли ще го защитаваш? Нали си наясно,че щом проявява агресия към беззащитни животни ,утре ще нападне и хора. То затова на представителите на тази етнос не им пука за хората и предимно те бият и убиват, ей така без да се замислят за последиците.