Млад военен почина в барокамера във варненска болница

Случаят се разследва от военна прокуратура
Обновена: 6 ное 2019 17:58 | 6 ное 2019 16:10,
29
Млад военен почина в барокамера във варненска болница
Снимка: Reuters, архив

36-годишен матрос почина при извършване на медицински прегледи с имитационни водолазни спускания в барокамера, съобщиха от Министерството на отбраната.

При извършване на годишни медицински прегледи на водолазния състав от Военноморските сили с имитационни водолазни спускания в барокамера днес във Военноморската болница във Варна е починал матрос III клас Спас Стоилов Пенчев от военно формирование 34 590-Бургас.

Матрос Спас Пенчев е на 36 годни. На служба в Българската армия е от 2014 г. Той е семеен с едно дете.
По случая се води досъдебно производство и повече информация може да се получи след разрешение от наблюдаващия прокурор.

Ръководството на Министерството на отбраната и Българската армия изказва съболезнования на семейството и близките на матрос Спас Пенчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Анонимника който казва че само се пуши и пие що не докараш жена ти да видим колко тека ще издържи
24
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Къде му е карловсия стаж
23
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нека да му прочитат военното дело кога е постъпи в армията.
22
1
 
2
 
! Отговори
Георги преди 4 години
В нашата армия са загинали повече мъже при учения от колкото в реални бойни действия.
21
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
урепали са го!Който има кредити да не влиза в барокамера сам!
20
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Съболезнования на близките! Лоша работа!
19
2
 
2
 
! Отговори
Да преди 4 години
Пишете глупости аз предпочитам тази барокамера прид частните, сега не е време да си правите реклама. Ходила съм и на двете частни и честно казано сякаш дишах въглероден 2окис там винаги се влошаваха проблемите ми слид тях. Защото сам трябва да си регулираш апаратурата, пълна глупост ще следя мехерчетата и щи си плащам.
18
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За подготовката на армията не знам (това за долния), ама тая барокамера май е акран на атомните самовари, дето отлежават в Белене (че и по-стара).
17
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Армията нямат никаква подготовка.Пуши се по цял ден липса дисциплина и елементарна закалка на състава.Ако ме пуснат с голи ръце ще избия цял взвод сам!Това са калинки наредени да взимат порцион и заплата и да лежат.Няма да споменавам от коя партия i от от предишната също.Една физарядка не могат да направят без да умрат няколко броя.По цял ден пушат жулят ракия и се занимават с несвойствени неща/Вместо да се подготвят физически за това за което държавата им плаща заплати.Армия картонена,рисувана
16
4
 
12
 
! Отговори
70г. преди 4 години
Всичките военни са като Шкембе Войвода.Пълни Х>РАНТУТНИЦИ от които тече мас. Ако ги пусне човек на една писта за гладко бягане 100 метра ще умре половината ни армия ,а другата половина ще мине в ТЕЛК и никога повече няма да излезе.Какви тактики похди и преходи по 45 километра по 60 км Марш на скок сме правили на времето Ехейййй...тук ли си! Умрял в СПАТО.Туй е материала в Армията.Както казах пълни хрантутници.Бог да пази България от нападение ,че ги изтрепят кат пилци за половин саат.
15
2
 
22
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Убили го набърже и безславно. И виновен - както винаги - няма да има. Ще изкарат починалия виновен...
14
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 1Не, часовникар е бил. Абе вие не четете ли или само заглавията и не схващате нищо?
13
1
 
22
 
! Отговори
Ангел преди 4 години
Бог да го прости колегата.Дано даде и сили на семейството му.
12
2
 
14
 
! Отговори
тиква преди 4 години
сигурно е бил в много лошо или безнадежно състояние а може камерата да е била от пантивека на толкова оскъдна информация можем само да гадем какво ли точно се е случило
11
1
 
16
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
сега ще излезе че е починал от нещо друго нямащо общо със състоянието в което е бил вкаран в камерата и ръчичките на виновника са измити
10
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
хм, в барокамера се отива след тежко изгаряне,някой по-долу спомена и кесонна болест при водолазите
9
1
 
30
 
! Отговори
Пазвантин преди 4 години
Колко подобни ситуации ще се случат в болници преди някой да бъде наказан. Иначе постоянно плачат колко недоплатени, а като отида на лекар ми свалят кожата, пък не виждам да съм оздравял. Нито съм пушач, нито съм пияч, само пациент.
8
18
 
11
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Ликвидиран е най вероятно, от своите ортаци, за да не разкаже какви далавери е въртят в поделението. За това няма информация, ще го потулят, както потулиха смъртта на пилота на хеликоптера, където отреза мачтата на фрегатата "Дръзки" и се заби във водата уби себе си и потроши милиони държавна собственост. Това е министерството все пак на шкембе воеводата Каракачанов подписал неизгодния договор за самолетите Ф-16 и прибрал милиони комисионни за държавната си измяна.
7
4
 
22
 
! Отговори
Д-р Исня преди 4 години
Ако е трябвало да ползва оборудването, осигурено, пардон, останало от бай Тошово време, то късмет, че е стигнал до барокамерата жив.
6
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В общи линии новината завършва с "няма повече информация", "не е ясно 1-во, 2-ро 3-то нещо". Когато нещо се изясни, тогава го напишете.