Къде е истината? Възпитателка категорична, не е карала дете да мие тоалетна

Родители излязоха в подкрепа на Стефка Табакова
29
Къде е истината? Възпитателка категорична, не е карала дете да мие тоалетна
Кадър: Нова тв

В пловдивската детска градина "Мир" се е настанило напрежението, хвърлят се обвинения, след като възпитателка бе обвинена, че е карала дете да мие тоалетните.

Според бащата на детето, възпитателката не му позволява и да яде следобедната закуска заедно с останалите деца от групата.

Обвинената Стефка Табакова обаче е категорична, че никога не е принуждавала 5-годишно дете да мие тоалетни. Тя допълни, че директорката я принудила да си вземе отпуск и не й позволила да види жалбата на родителите.

В четвъртък сутринта родители на деца, посещаващи детското заведение, се събраха на демонстрация в подкрепа на Табакова. Те заявиха, че жената се грижи добре за децата им, а случая се използва с користни цели от назначената наскоро директорка. Целта й била да направи чистка на персонала, твърдят родителите.

"Никога не съм лишавала дете от храна", заяви Табакова пред Нова тв и допълни, че в детската градина в момента обстановката не е никак приятна за работа.

Вече тече и подписка в подкрепа на персонала на детската градина. Общината започна и цялостна проверка, резултатите от която ще бъдат обявени следващата седмица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
1
 
! Отговори
Мен преди 4 години
Забелязахте ли, че останалите родители се жалват от малкото идиотче, но това бързо се неглижира и търсим виновна възпитателка . На всичкото отгоре наглите му родители веднага на следващия ден подари жалба, въпреки че всички останали са вдигнали ръце от него ... Щото не могат да му обършат два шамара затова
25
1
 
6
 
! Отговори
баща-чехъл преди 4 години
Дори да го е накарала, каква трагедия е това? Да не е принц Чарлз?! Нека отрано децата се приучават на труд. А то все свикнало да ходиш след г.ъза му с парцала...не става така.
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 17Като гледам какви ХОРА ходят по улиците!?
23
2
 
5
 
! Отговори
s преди 4 години
И какво, тъкмо като порастнат няма да живеят като клошари.
22
2
 
9
 
! Отговори
Пижо преди 4 години
Я, на мен някой 5-годишен *** да си събуе гащите и да ми се надупи (да обясни бащата как точно едно 5-годишно дете има подобно възпитание), не тоалетната ще го накарам да мие, а ще му завра главата в тоалетната! Вместо да нашамароса синът си, бащата ходи да се разправя и занимава медии. Е, как после синът му да не си събува гащите!
21
1
 
5
 
! Отговори
Аман преди 4 години
Вече и беге бащите станаха бегемами. Добре, че си бих камшика овреме.
20
16
 
9
 
! Отговори
Дани преди 4 години
Тези, които оправдават възпитателките "лелите", им пожелавам такива да гледат децата им в детските градини! На сто една е добра и коректна с децата. Работила съм в такова заведение и знам какво става. Който не му харесва, да напусне, ама не. Хранят се там, законно незаконно...
19
2
 
4
 
! Отговори
до долния преди 4 години
Япония не е Европа,в япония има такива неща ,че за нас са тотални извращения,да споменавам ли какви!?
18
5
 
14
 
! Отговори
няма лошо преди 4 години
Напоследък често дават снимки от училища в Япония, където и малките ученици са с едни парцалчета- чистят пода, чиновете, трапезарията си и нямало чистачки там.
17
7
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И какво ако я изчистило? Ще му паднат ръцете ли? Това е наказание за нещо. Дисциплина. В други страни децата на тази възраст работят с родителите си наравно и са принудени от нужда да пораснат и да гледат по малките си братчета! Това в трагедия! Това е страшно! А не че някакъв лигльо го накарали да изчисти нещо като наказание. Голям проблем станал!
16
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Децата днес са ужасно разлигавени, и сега изглежда шокиращо ако майка нашамари детето си! Скачат срещу нея 1000 асоциации за защита на детето. Какво постигнахме с това?Непоносими, разлигавени и нагли деца, които утре ще бъдат отвратителни като възрастни. Ако родителите вкъщи са съгласни да оставят синчето им да ги прави на луди, то в детската градина е друго. Едно време дисциплината започваше от там. Нямаше капризи и лигавщини. Благодаря на всички тогавашни учителки, че ни направиха хора
15
24
 
4
 
! Отговори
Баща на две преди 4 години
Бездетните си личат веднага в коментарите хах. Толкова малки деца може да са по-емоционални, по-бавни, по-активни и кво ли още не, но не и разглезени или капризни.
14
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Родителите също са длъжни да се грижат за отглеждането и възпитанието на своите деца.Това че възпитателката го приучава на труд не е опасно и укоримо поведение когато родителите не изпълняват своите задължения към децата до първите 7 г. те да си носят моралната отговорност , а когато децата поотраснат ще носят и съдебна.
13
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Истината е в тоалетната.
12
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До до 10Децата ви са капризни и разлигавени, спор по този въпрос няма, нищо че е на 5.
11
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не виждам щом някой си е изцапал тоалетната да си я измие...кво като е на 5
10
9
 
15
 
! Отговори
до 10 преди 4 години
Капризни деца викаш,които са на година-година и половина.И ти си същия като тия възпитатели!
9
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Целта й била да направи чистка на персонала"Тя да се радва, че още има такива хора, които да работят като възпитатели в днешно време. Ниски заплати, капризни деца, нервни родители, педантични директори и учителки - всичко това е на главата на една възпитателка в детска градина.
8
0
 
32
 
! Отговори
незапознат преди 4 години
И в училищата е същата пopнография, долита някоя калинка и разбива колектива, веднага си намира дежурните клакьори, а който не му харесва -ДГД
7
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Злото отношение го има в детските градини и учулищата, но винаги се прикриват учителите, защото са с връзки. След издевателствата децата стават агресивни с времето.