Мъж отне живота си на Асеновата крепост

Радослав се е запалил в колата си
Обновена: 18 яну 2020 13:27 | 18 яну 2020 13:15, Петя Славова
213
Мъж отне живота си на Асеновата крепост
Снимка: БГНЕС

32-годишен асеновградчанин се самозапали в колата си рано тази сутрин на пътя между селата Лясково и Яврово над Асеновата крепост, съобщава "Дарик".

Сигнал за случая е подаден в 07.20 часа сутринта на спешния телефон 112 от 46-годишен ловджия, който пътувал с джипа си по пътя за село Яврово.

На отбивката край пътя ловджията видял лек автомобил, от който излизал дим. Човекът спрял, за да помогне, но в същия момент предната врата се отворила и от мястото на шофьора излязъл мъж, който веднага пламнал. Ловджията се опитал да го загаси с пожарогасител, но мъжът починал от изгарянията.
 
На мястото пристигнал екип на полицията, който само установил смъртта.

От пресцентъра на Дирекцията на полицията в Асеновград съобщават, че това е 32-годишен асеновградчанин, работил като охранител и със сигурност става дума за самоубийство.
 
Образувано е досъдебно производство за склоняване към самоубийство, отбелязват от пресцентъра.
 
Според близки на загиналия той е имал проблеми с приятелката си, с която живеели на семейни начала от началото на годината. Според друга информация двамата сключили брак този месец. Местни жители твърдят, че момичето сутринта получило прощален SMS.

Все още тече разследване относно причините за самоубийството.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


213
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И аз не говоря за конкретния случай, а питам конкретно теб конкретно друго нещо.
114
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ЧукундурМоже да не е татуирана. Искам да питам, тогава би ли си сложил край на живота?
113
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Исляма пък една хубава ултранационалфашизоидна арабска религия"И ето всъщност, християните уж са много благи хора, а не пропускат да обиждат и унижават различните от тях. Това ли ви е християнския морал, за който говорихте? :)) Това ли са ви ценностите? То поне да речеш християнството да не е измислено по същите земи, ами то е измислено баш там. Вървите, вървите, пък вземете, че си вкарате автогол.
112
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Исляма пък една хубава ултранационалфашизоидна арабска религия"Дори и Исляма е по-добът от християнството.В Исляма поне се насърчава науката, а не се отрича.
111
2
 
8
 
! Отговори
Приятел преди 4 години
изневери му снощи в хотела
110
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако искте религия, която наистина облагородява хората, тогава научете какво е Ислям.
109
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Безморалност и силен разврат е имало навсякъде, където няма Християнство."Безморалност и силен разврат има там където няма наука. В християнството няма наука. Ако има наука, щяха да имат морал и ценности и да знаят как да се пазят от полово предавани болести и нямаше да изневеряват на хората, поради причина, че щяха да са умствено израстнали достатъчно, да знаят кое наранява хората, кое носи психични проблеми. Щяха да знаят как се възпитават деца и да бъдат после борбени и смели деца.
108
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"защото татуирането е забранено в Библията И НЕ се подкрепя от Църквата."1/4 от поповете в България сигурно са татуирани.
107
6
 
1
 
! Отговори
hristyanstvoto e преди 4 години
losho neshto. Samo zabrani i geiski neshta. A dori ne sam protiv geiovete.
106
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименИзвод: Християнството води до поколение на пpocтитутки.(защото християните отричат науката)Не е вярно. А това, че има ***, които носят кръстчета ( не защото са вярващи и имат морал) не ги прави християнки. А тези, които се татуират,също не са християни, защото татуирането е забранено в Библията И НЕ се подкрепя от Църквата. Безморалност и силен разврат е имало навсякъде, където няма Християнство. Християнството облагородява хората.
105
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ти остави кръстчето на врата, ами даже си татуират кръстове и Исус по телата.И нелепи татуировки от сорта "Само Бог може да ме съди". Лелеееее...
104
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Извод: Християнството води до поколение на пpocтитутки.(защото християните отричат науката)
103
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"А моят извод е, че българите нехристияни са предимно ***"Отвори сайтовете за платени жени и им разгледай снимките. 95% от тях са християнки, закърмени с християнски ценности. 40% от тях носят кръстче на врата дори когато продават телата си. А за да стигнат до там, причината е била, че някой им е обяснявал по християнски начин как се случват нещата в света. Ако бяха образовани и начетени, щяха да имат добри професии.
102
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 117А моят извод е, че българите нехристияни са предимно ***,*** и наркомани, които със силно темпо тръгват към самоунщожението си.
101
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"НО ТОВА ДОЛУНАПИСАНОТО ОТ МЕН СЪМ ПРАВ ЗА СЕБЕ СИ"Ти за себе си може да си прав, но иначе за умните хора не си прав. Има хора, които убиват други хора и също те за себе си често са прави. Но това не променя нещата.
100
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Извод: ако в 2020 година все още се тупаш в гърдите гордо заявявайки, че си християнин... значи най-вероятно си умствено изостанал.
99
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Хилиш се като свинка па.ча, но не можеш да отречеш факта,ч е т.нар България е създадена през 681 година, като е завзела ЧУЖДИ земи."Аз никога не съм го отричал, че е завзела ЧУЖДИ земи. И какво от това?И какво е общото с предмета на спор? Повод за гордост ли е, че е създадена 681 година? Има и по-стари държави в Европа. Например Франция.
98
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Европа е християнска, Християнството не подкрепя проституцията, а проститутките в Европа са предимно българки, които не са определено християнки,както и клиентелата им, така че спри с глупостите си."---Европа е континент. Парче земя. Християнството е налагано насилствено навсякъде. И аз живея в 2020 година, образован съм, имам права, имам свободи. Имам достъп до наука, книги, учебници. И ще бъда какъвто си искам и където си искам. Имам и право на мнение. А то е, че християнството е глyпаво
97
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименАхахахахаха!!! Тоя пък колко голяма липса на чувство за хумор има, не е истина чак! :))) Толкова ли не разбра, че това е просто виц?Хилиш се като свинка па.ча, но не можеш да отречеш факта,ч е т.нар България е създадена през 681 година, като е завзела ЧУЖДИ земи.
96
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 107" Ами в християнска България са. В Европа на християните са... какви други да са освен такива каквито си изброил.."Европа е християнска, Християнството не подкрепя проституцията, а проститутките в Европа са предимно българки, които не са определено християнки,както и клиентелата им, така че спри с глупостите си.