Мъж отне живота си на Асеновата крепост

Радослав се е запалил в колата си
Обновена: 18 яну 2020 13:27 | 18 яну 2020 13:15, Петя Славова
213
Мъж отне живота си на Асеновата крепост
Снимка: БГНЕС

32-годишен асеновградчанин се самозапали в колата си рано тази сутрин на пътя между селата Лясково и Яврово над Асеновата крепост, съобщава "Дарик".

Сигнал за случая е подаден в 07.20 часа сутринта на спешния телефон 112 от 46-годишен ловджия, който пътувал с джипа си по пътя за село Яврово.

На отбивката край пътя ловджията видял лек автомобил, от който излизал дим. Човекът спрял, за да помогне, но в същия момент предната врата се отворила и от мястото на шофьора излязъл мъж, който веднага пламнал. Ловджията се опитал да го загаси с пожарогасител, но мъжът починал от изгарянията.
 
На мястото пристигнал екип на полицията, който само установил смъртта.

От пресцентъра на Дирекцията на полицията в Асеновград съобщават, че това е 32-годишен асеновградчанин, работил като охранител и със сигурност става дума за самоубийство.
 
Образувано е досъдебно производство за склоняване към самоубийство, отбелязват от пресцентъра.
 
Според близки на загиналия той е имал проблеми с приятелката си, с която живеели на семейни начала от началото на годината. Според друга информация двамата сключили брак този месец. Местни жители твърдят, че момичето сутринта получило прощален SMS.

Все още тече разследване относно причините за самоубийството.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


213
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
11
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 години
Как може да бъде склонен към самоубийство човек, който като охранител трябва да е минал на психо и да е образец на здрави нерви?
74
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонименче жените масово станаха лекички поради християнски ценности.***! Българите са пропаднала *** заради ЛИПСАТА на Християнски ценности!Православното Християнство учи на вяра и морал, не подкрепя абортите, разврата, безморалността! Нагло клеветиш и обвиняваш Християнството за всичко, а всъщност То няма вина, че българките са елементарни, прости, кухави чалгарки и про.ститутки, а българите са пияници, наркомани, сводници!
73
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"В социализма нямаше самоубийства, наркомания, проституция, престъпност, просяци, пошлост, поквара, гей прайдове, корупция"И самоубийствата бяха повече и наркомания имаше, пиянството беше повсеместно, проcтитуткитe бяха интернирани по разни малки провинциални градове и там полицайчетата и разни други хора се забавляваха с тях до насита, влюбваха се и се избиваха заради тях, ама буквално... и бруталнo. Престъпност имаше, но беше забранено да се говори, корупция за наемане на работа, иначе глад
72
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе, в тоя сайт е пълно с хора, които денонощно пишат коментари с които да оплюват демокрацията, оплюват европейците и западните държави.Какво плюете бе? През комунизма бяхме пак най-зле при любимата ви Русия. Всичката дисциплина (и в образование и в морал) която са имали хората да не мислите, че е била благодарение на Русия или на комунизма? -Била е благодарение на следвоенната епоха в която живеят хората. На запад винаги са били по-добре.Да не мислите, че ще докарате комунизма пак? Пффф!!!
71
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има различни начини ,слагаш главата на релсата,скачаш с камък на шията ,с камък на шията от небостъргач,гълташ тринитротулол и палиш цигараот министерството ще има наръчник на младия самоубиец
70
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тоя па за една кифла си отнел живота---Странно решение е, да. Но всеки сам има избор да го направи или пък не.Днес вече живеем във времена в които хората са духовно по-извисени, не живеят със затворени очи от религиите, по-образовани са, по-начетени, по-философски гледащи на живота. Не случайно в Холандия където образователната система е една от най-добрите в света, е напълно законна евтаназията например.Живот ли е на 60-70 без еpeкция, а някой ти се е изкeндзал в лицето преди това?
69
11
 
9
 
! Отговори
ФАКТИ преди 4 години
В социализма нямаше самоубийства, наркомания, проституция, престъпност, просяци, пошлост, поквара, гей прайдове, корупция, толерастия еврогейския ценности а Днес всичко това е факт защото е демокрация
68
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Преди се бесеха от ревност.илинсксчаха от многоетажен блок .Сега и от всичко останало.
67
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И през соца ставаха много убийства и самоубийства,но тогава нямаше гласност ,с изключение на "редсрочно изпълнени петилетки"и навлизането ни в " Зрелият социализъм".
66
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"В съвременният демократичен свят самоубийствата са нормално явление а не като преди 1989г"Поредния мaлоумен коментар. През комунизма беше пълно със самоубийства. Даже ако гледаш българско кино от времето на комунизма, там пък изобилства с насилие, корупция и самоубийства. Въпреки жестоката цензура, там успяваха понякога да прокарат една малка част от действителността. Можеш да си направиш сам сметка. А сметката е, че самоубийствата бяха повече, но нямаше медии да ни разкажат за тях. Сега има!
65
6
 
3
 
! Отговори
еколог преди 4 години
Самозапалванията трябва да се таксуват за замърсяване на въздуха.Не отговарят на приетите евронорми.
64
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При демокрацията всеки е свободен да прави със себе си каквото иска.Стига да си е плащал данъците.И да да е ползвал гориво с платен акциз.
63
5
 
7
 
! Отговори
ФАКТИ преди 4 години
В съвременният демократичен свят самоубийствата са нормално явление а не като преди 1989г
62
4
 
5
 
! Отговори
x преди 4 години
тоя па за една кифла си отнел живота
61
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименТо си е така, но ако ПРЕДВАРИТЕЛНО са направили статиите за днешния ден? А и това НЕ е единствената статия за това самоубийство! Мъже, НЕ си посягайте на животите си!Четох преди време за едно самоубийство в София - тролейбусен шофьор скочи от моста " Чавдар" и е загинал на място. И това се е случило на 17 Януари 2012 година! Първоначално се предполагаше, че шофьорът е имал кредит и лошата мисъл, че няма да се справи с кредита и финансовите си проблеми,а после ПИШАТ ,че НЕ е!
60
8
 
13
 
! Отговори
Anti marriage преди 4 години
Бракът на днешно време не е за нормалните хора, а за тези със слаби нерви е направо противополазен. Не на тази отживелица и феминистки капан.
59
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Самоубийството НЕ решава проблемите! Жалко,че е избрал да се самоубие и да завърши живота си по такъв УЖАСЕН начин! Ало, форумците, правилно говорите, че трябва с подходяща помощ и разговори да се накара бъдещите самоубийци да се ОТКАЖАТ от ужасното си намерение да посегнат на живота си. Но КЪДЕ са БЛИЗКИТЕ и роднините на младия мъж? Те защо не са му помогнали? Те защо не са опитали с добра дума и подход да сближат и сдобрят сина си и неговата приятелка/ бъдеща годеница/ съпруга?
58
3
 
6
 
! Отговори
анон преди 4 години
Така ще е като не искаме да си изхвърлим ***... Търпете като не можете друго... Нужен е преврат!!! А НСО да не ми се правят на ощипани булки!!
57
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не можем, Василев!Ние сме валат!
56
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Единственото самоубийство пред което съм бил безмълвен съм се възхищавал е това на самурая!!!Това са хора на честта!"Веднага си пролича кой е cелянин пpocт. Не си чел достатъчно, не си запознат. Самурайте са били най-обикновени бабаити мyтри в миналото на Япония. В един момент един човечец се почувствал омерзен от историческата действителна история на страната, че решил да напише "Кодекс на самурая" и да изчисти името на Япония, като напълни книгата с измишльотини и да промени всичко.