Мъж отне живота си на Асеновата крепост

Радослав се е запалил в колата си
Обновена: 18 яну 2020 13:27 | 18 яну 2020 13:15, Петя Славова
213
Мъж отне живота си на Асеновата крепост
Снимка: БГНЕС

32-годишен асеновградчанин се самозапали в колата си рано тази сутрин на пътя между селата Лясково и Яврово над Асеновата крепост, съобщава "Дарик".

Сигнал за случая е подаден в 07.20 часа сутринта на спешния телефон 112 от 46-годишен ловджия, който пътувал с джипа си по пътя за село Яврово.

На отбивката край пътя ловджията видял лек автомобил, от който излизал дим. Човекът спрял, за да помогне, но в същия момент предната врата се отворила и от мястото на шофьора излязъл мъж, който веднага пламнал. Ловджията се опитал да го загаси с пожарогасител, но мъжът починал от изгарянията.
 
На мястото пристигнал екип на полицията, който само установил смъртта.

От пресцентъра на Дирекцията на полицията в Асеновград съобщават, че това е 32-годишен асеновградчанин, работил като охранител и със сигурност става дума за самоубийство.
 
Образувано е досъдебно производство за склоняване към самоубийство, отбелязват от пресцентъра.
 
Според близки на загиналия той е имал проблеми с приятелката си, с която живеели на семейни начала от началото на годината. Според друга информация двамата сключили брак този месец. Местни жители твърдят, че момичето сутринта получило прощален SMS.

Все още тече разследване относно причините за самоубийството.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


213
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Защото по онова време НЕ е съществувала България"Ахахахахаха!!! Тоя пък колко голяма липса на чувство за хумор има, не е истина чак! :))) Толкова ли не разбра, че това е просто виц?
94
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Ами тогава се гордей, че *** и повечето от българките са ***, а българските мъже са наркомани и престъпници!"Ами в християнска България са. В Европа на християните са... какви други да са освен такива каквито си изброил...
93
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"А като си против, тогава се махай от Европа, Балканите и България и отивай в някоя държава, където изповядва твоите убеждения"Защо? Каква е Европа? Къде пише, че Европа е на християните?Ти вместо да се срамуваш, че твоите пра-деди са били насила покръствани, ти чак се гордеш с християнството си... И това ако не е признак на слaбоyмие, не знам кое друго е...
92
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Щом си против Християнството - и като Вяра и Морал и нападаш, значи си против."Е'aхти елементарната и пробита логика! И как точно стигна до това заключение? Сякаш пък християнството е създало света и щом "нападам", значи съм против Аз ти казах, че християните сте ***, ама ти не вярваш. А аз дори не "нападам". Просто изразявам мнение, че в 2020 година е дeбилско да бъдеш християнин и да вярваш в приказни герои и червената шапчица и злият змей Пантелей, при условие, че вече има наука!
91
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименЩом си против Християнството - и като Вяра и Морал и нападаш, значи си против. А като си против, тогава се махай от Европа, Балканите и България и отивай в някоя държава, където изповядва твоите убеждения ( не е нужно да ходиш в арабския свят, просто взимай парцалите си за Монголия). И още нещо, нещатснико, Християнството Като Вяра и Морал и Православната Църква е спасила България ( и не само) от унищожение. Твоята " вяра" предлага едно НИЩО на българите. Така, че махай се!
90
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Знаете ли защо Исус не се е родил в България?Защото по нашите земи не са намерили трима мъдреци и една девственица.
89
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 25По статистика 11% са отказаните визи с цел туризъм. Визите за мигранти обаче са по-тегави и ти трябва покана от фирма работодател. Междувпрочем мисля че и с Русия нещата са подобни. *** то така в ДЪРЖАВИ. Левендурските пеперудки от Брюксил ще направят европа ***, а България наще комунисти още по-голяма.
88
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АНТИ 10 План Ран-Ът е изпълнен от време оно. Документацията я има налична в нета, ако си решил да бъдеш читател а не някоя чукча ще се образоваш. Накратко това е концентрирането на цялата икономика в столицата с цел повишаване на конкурентноспособността в международен план. Айде. Лека вечер.
87
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименСпоред мен пък е въпрос на еволюция и хромозоми.Проблемът е в това, че моята теория е научно обоснована и доказана, а твоята не.Явно мога да кажа със сигурност, че произхождаш от май.муните или едни " учени" твърдяха, че такива твари като теб произхождат от свинята.И още нещо - има учени , които НЕ отричат Бога, Библията, Библията, Християнството и Църквата, и това са учени - Блез Паскал и др. Но маймунският ти " мозък" с течна форма на а.ко не може да проумее това.
86
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хората вече не издържат комунистическото робство.
85
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Не може това да се отрече, защото това е Християнския морал, който НЕ подкрепя абортите, презервативите, порното. Ако не си съгласен с това - отивай и се гръмни"---Освен това не е много християнско да подтикваш хората към самоубийство. Това е наказуемо от закона освен това. Не е и морално, а ти до момента искаше да се изкараш морален.
84
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 90бок.лук! Турците дето не са християни,а мюсюлмани, имат повече морал за разлика от българите, които са кръстени в Православен Храм,но за съжаление,не живеят според и са против Християнската Вяра, Православната Църква и Морал! Малко са тези, които са християни както по документи, така и по вяра и дела и морал! Не подкрепям турците и не им симпатизирам, но България е единствената балканска страна с голям процент извънбрачно родени деца и аборти! Гърците имат повече вяра и морал от нас!
83
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"тангризмът какво предлага на българите? Безморалност, Тричане на кучета и кукерски маски!"Да си дойдем на думата...Нестинарството в Странджа е езически обичай, в който едва в по-късно време започват да вдигат едни икони, от страх да не бъдат убити като еретици.Хората на Йордановден в ледените реки са езичество.Кукерите са езичество.Мартениците са езичество.Празниците Спасовден и Петльовден са персийски и заемки дошли с т.нар. "манихейска ерес", малко преди Цар Петър 1-ви. Още нещо BG?
82
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Православното Християнство учи на вяра и морал, не подкрепя абортите, разврата, безморалността!"Според теб жената е създадена от ребро на мъжа, а мъжът е създаден от кал. Според мен пък е въпрос на еволюция и хромозоми. Проблемът е в това, че моята теория е научно обоснована и доказана, а твоята не.
81
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 88 " И нещата които се обясняват в християнството са назадничави, несъвместими с науката и прогреса. Освен, че забранява абортите, християнството забранява и ползването на пpeзервативи (даже и един Папа го искаше това) "Не може това да се отрече, защото това е Християнския морал, който НЕ подкрепя абортите, презервативите, порното. Ако не си съгласен с това - отивай и се гръмни най - добре. тангризмът какво предлага на българите? Безморалност, Тричане на кучета и кукерски маски!
80
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Православното Християнство учи на вяра и морал, не подкрепя абортите, разврата, безморалността!"Не виждам нищо морално в това всеки на който не му харесаш мнението да го пращаш в Анадола, да го наричаш примерно "туpчин" (дори и да не е такъв), да насаждаш расова, междуетническа и религиозна омраза... все неща които са типични за крайно настроените "вярващи", които дори не вярват, а сляпо се доверяват на това което ги излъже някой алчен поп в някоя църква, който не разбира нищо от наука.
79
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"***! Българите са пропаднала *** заради ЛИПСАТА на Християнски ценности!" и т.н. глупости.Църквата е обяснявала на неуките някакви нелепи неща с които да ги контролира. И нещата които се обясняват в християнството са назадничави, несъвместими с науката и прогреса. Освен, че забранява абортите, християнството забранява и ползването на пpeзервативи (даже и един Папа го искаше това), а така се разнасят болести и това е признак за ниска полова и образователна култура.
78
2
 
7
 
! Отговори
ha преди 4 години
До Сата НАТОТоя е бил някъде пазач, на някой портал. Не е охранител. Ама в България толкова изкрива професиите, че вече на пазач на 80 години му казват охранител. Къв охранител, той на пръст мирише, иначе охранител бил. Пазач е бил, не охранител. Да си охранител е престижна професия. Трябва да си добре облечен, да имаш визия, стойка... а не някъв прегърбен, с анцунг и по цял ден смърдящ на цигари. Това е пазач, охранител е друго.
77
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"***! Българите са пропаднала *** заради ЛИПСАТА на Християнски ценности!" и т.н. глупости.Нищо подобно. България започва да запада още с насилственото покръстване на българите. От народ се превръщаме в безмoзъчна маса... в стадо овци. И разбирам да живееш в 864 година, когато не е имало наука и учебници, но сега сме 2020 година, а ти и такива като теб още вярват, че Земята е плоска (както пише в Библията) и че Господ прилича на човек и стои на трон в небето (както пише в Библията).
76
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Самоубилият се казва Радо ( според блиц бг), има татуирана лява ръка, общо взето простотия също води до такива лоши случаи.