Ски учителят от Троян: Преборих болестта, отслабнах 8 кг!

Веселин Ангелов обяснява как е преминал през изпитанието
Обновена: 30 мар 2020 08:25 | 30 мар 2020 08:25, Петя Славова
56
Ски учителят от Троян: Преборих болестта, отслабнах 8 кг!
Снимка: БГНЕС

Един от изписаните излекувани от коронавирус пациенти у нас е ски инструкторът Веселин Ангелов от Троян. 38-годишният мъж  разказва как е преминал през тежкото изпитание пред Нова телевизия.

Ски учителят обясни, че първата седмица е имал изключително висока температура и болки в мускулите. След като температурата не спадала, потърсил лекарска помощ в болницата в Разлог.

Прибрал се в Троян, след което го приели в Инфекциозната болница в Ловеч. След две отрицателни проби ски учителят е изписан и е вече у дома, където ще прекара още 28 дни под карантина.

Още по темата
"От вчера съм вкъщи. Първата седмица беше доста трудно, защото температурата не спадаше. Успяха да я овладеят чак на десетия ден. Приемах три антибиотика, като два от тях бяха венозно. През първите 5-6 дни нямах никакъв апетит и ми се виеше свят. Подобрението започна чак след седмица, която беше много тежка", разказва Веселин.

Той разказва, че симптоматиката при него е протекла различно. През първите 3-4 дни е имал температура и болки в мускулите. Нямал е кашлица и не се притеснил, че може да е коронавирус.

"Аз рядко хващам и грип, имам силен организъм и нямам база за сравнение с друга настинка. От вчера започнах и ново лекарство, което трябва да приемам още една седмица. За тези две седмици отслабнах 8 килограма. Чувствам се отпаднал, но се надявам положението да се подобрява", казва Веселин.

Според него е възможно да е бил заразен от туристи от Великобритания или Израел, каквито били гостите на лифта в последните дни. Пробите на съпругата и детето му са отрицателни.

Температурата остава в продължение на много дни и много важна роля играе самият организъм. Точно това е и причината, поради която възрастните хора не могат да преборят вируса в много от случаитe.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до "Е нямаше ли снимка от Банско, та сложихте от Маркуджика ?"Маркуджика??? Хаха. Радвам се, че хората още не разпознават терените на Езерата. Не ходете там, хора. Лавини, корони... ужас ;)
30
3
 
2
 
! Отговори
В.Узунов преди 4 години
То от тоя пандемик тръгна там. Ако не я беше изкарал още щеше да отслабнем.
29
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Айде пак нагласена статия да се подклажда паниката - не се знае колко да преувеличили с боледуването на човека. Не вярвам да е изкарал толкова тежко. 7 загинали и те всички възрастни хора с една камара тежки заболявания и трябва да затворим всичко и да ни държат по домовете. Явно евреите този път искат съвсем хубава икономическа криза да ни спретнат от цялото това изкуствено пренатегнато положение. Изчакайте 2-3 месеца и да видим дали няма да сме от първите, които ще теглят милиарди кредити.
28
9
 
7
 
! Отговори
Е-басимиса преди 4 години
Публикувайте интервю с другите излекувание, ония безсимптомните (80%)...Този герой не ходил в казарма е ясен - ревльо!
27
16
 
12
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Лъже, защото срещу вирусите не се използват антибиотици.При Мишето наборниците сваляха по повече килограми, така че да не се оплаква!
26
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички интелигентни хора осъзнават сериозността на ситуацията и затова по-скоро приемат такива заглавие като обида. Отслабнал 8 кила от короната, ама вие майтапите ли се? На човек му стига една диария да го хване за 3 дена и ще свали няколко килограма. Стига драми. Не сме ***
25
5
 
7
 
! Отговори
Ей глупако, преди 4 години
не с 8, можеше да отслабнеш с цялото си тегло. *** и си запали свещ и се помоли на Бог.
24
11
 
10
 
! Отговори
Елемаг преди 4 години
До паниката Щерю 16?Как арзбра ,че ски даскал са най-тренираните.Облечени от глава до пети изнежени хомо бандюги?Трениран е тоя,дето бърка бетона на 0 градуса...Там горе в планината няма вируси много.В града има прах и какво ли не.В планината дори ти се изнежва организма откъм бактерии и бацили.Един влах от Дунав,ако го качиш в планината ще се хили.Ама един балканджия,ако го завреш на -5 на Дунав ще изпука от студ,влага и мизерия!!!Трениран..бе да ви са не знаят и хомо измислените професии!
23
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е нямаше ли снимка от Банско, та сложихте от Маркуджика ?
22
2
 
8
 
! Отговори
dibel преди 4 години
баце Декември и аз изкарах грипа и бях 5 на долу, хвалиш ли се?
21
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кво се фука, миналата година и аз се справих с грипа?!
20
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жив и здрав да е! Хубава новина!
19
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва да отслабнем ли
18
3
 
4
 
! Отговори
Менгеме преди 4 години
Браво ски учителю! Дай да ти стисна ръката!
17
1
 
9
 
! Отговори
Доктор Хаус преди 4 години
Дано като него оздравяват много от заразените ....
16
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лоша работа, здрав мъж по цял ден на чист въздух и го лепнал. Аз тоя декемврийския грип го търкалях 1 месец. Нямах кашлица, пуша. Ама лека температура и дискомфорт 1 месец. Прахчета,хапчета, фрешове, мед... 1 месец. Всяка година ни тровят все по деебело
15
15
 
33
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Щом толкова трениран и физически издържлив човек с мъки, едвам-едвам е преодолял вируса, значи заразяването за повечето хора ще е с летален край. Не се правете излишни илюзии...
14
2
 
23
 
! Отговори
Без паника преди 4 години
За всички, които се чудят как семейството му и хората около него са отрицателни, ще припомня януарската ***, от която се оправяхме за 3-4 дни, ама кашляхме по 20-25.
13
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Че то от и от най-обикновен грип страдаш от отпадналост, треска и липса на апетит...
12
7
 
13
 
! Отговори
Без паника преди 4 години
Айдее отиде карантината по дяволите. Как можа да сподели господина, че е отслабнал 8кг. Сега ще почне да се предлага вируса на черно.