Починалият 41-годишен мъж нямал съпътстващи заболявания

Той почина вчера в бургаската болница
18 юни 2020 08:01, Александър Попов
45
Починалият 41-годишен мъж нямал съпътстващи заболявания
Снимка: Pixabay
Починалият 41-годишният софиянец, който влезе в бургаската болница от "Кайт-къмпинг градина" край Черноморец, не е имал съпътстващи заболявания, съобщиха от министерството на здравеопазването.
 
Той бе приет в много тежко състояние и още при приемането беше на кислородотерапия. Той е бил заразен преди да отиде на морето, а извършените проби в къмпинга, показаха, че няма други заразени.
Още по темата
Мъжът бил интубиран още в първите 24 часа след постъпването си в болница, а скенерът показал, че белият му дроб е поразен. 
 
"Оплакванията му са започнали още преди 5 дни до една седмица преди да дойде при нас. Не мога да кажа дали е било късно, защото не знам дали е бил лекуван някъде и дали се е влошил като е пристигнал на морето", обясни вчера изпълнителният директор на болницата д-р Миразчийски. 
 
През последното денонощие бяха регистрирани 89 нови случая на коронавирус, а починалите са трима души. Освен мъжът от София това са две жени - на 60 и 65 години, които са били с придружаващи сърдечно и неврологично заболяване, и диабет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Такива като учиндолския череп и Радеф са виновни. Всеки умрял от вируса е заради тяхното безхаберие. И 4 - 5 на сто умират.
30
2
 
0
 
! Отговори
Фокусиран преди 3 години
До ОбективенЗащото излизат едни големи експерти, които ни обясняват, че ще умрат много хора и то яко ще умрат. После ни обясняват, че от тук насетне ще трябва да се научим да живеем с тоя вирус и вечно ще сме под карантина. Не казват "не знаем почти нищо", а "яко ще умрем". И то не март и април, а съвсем скоро ги дрънкат тия небивалици.
29
2
 
4
 
! Отговори
Обективен преди 3 години
Помислете поне малко!През януари, февруари, март и април не се знаеше почти нищо за вируса, здравните системи не бяха подготвени, нямаше достатъчно маски и други предпазни средства, нямаше никакъв опит, а сега не е така. Не разбирам защо изобщо задавата неумния въпрос защо при по-малко случаи сме били затворили всичко, а сега при повече случаи не сме. Бихте ли обяснили?
28
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При 112 на ден и смъртни случаи на млади хора без съпътстващи заболявания, ми обясняват, че това било вълна и вирусът не бил вече толкова опасен, затова всичко се е разпищолило, та даже и барове и дискотеки са отворени! Март, април с по 30-40, понякога до 70 случая ни затвориха по къщите всички, та даже и в парка и планината не може да излезеш на въздух. По-големи манипулатори и лъжци - няма!
27
7
 
8
 
! Отговори
. преди 3 години
Не е имал заболявания, вписани в картона му. А дали действително е имал, е друг въпрос. Щом е отишъл болен на море, може да не е бил фен на лекарите по принцип и да е оставил и други неща недиагностицирани. Оставете човека да почива в мир и не се гаврете с мъката на семейството му! Да го ползавте да си рекламирате вируса и да плашите хората! Ченгетата свян нямате ни от живи, ни от починали.
26
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе защо управниците разпуснаха всичко точно когато болните са супер много?Това ми обяснете?Защо при 100 болни на ден, сега всичко е отворено!А при 10-15 на ден, забраниха всичко, даже да се разхождаш в парка и гората!После - защо българите бярват в конспиративните теории
25
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Средната възраст на тримата починали от вируса е 57 години. Старци, а?
24
6
 
6
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Това, че подадената информация на стадото , че нямал придружаващи заболявание е подадена, не значи , че е било така....ама МАТРИАЛА, МАТРИАЛААААААААААААААА ! Не мога да повярвам, че има още балъци, които вярват в ''пандемията коби деветнайсе''......
23
6
 
8
 
! Отговори
Бау преди 3 години
една седмица си е мислел "грипче, ще мине" Еми .. не мина ...
22
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до Iordan Ivanov GeologКо речи?
21
3
 
7
 
! Отговори
една от жалките преди 3 години
23,8,17 е един и същ човек,мразещ всички и всичко.Избива комплекси ,като обижда хората с различно мнение от неговото.Пожелавам му здраве,защото,ако види болни на легло от вируса,друга песен ще запее!
20
6
 
0
 
! Отговори
Iordan Ivanov Geolog преди 3 години
Провеждат се пробни тестове за убииства с нарочно продавана нагло престъпна тежко терористична техника вкл смартфони ,камери.Имаме обявена Black death invasion July 2019.. Проникват Черни и Сиви чуми масови убиици вкл Black and Grey death mass murderers and killers..ДА се огледат направени снимки и филми вкл от дистанция.Черни чуми масови убиици обсебват вече камиони,автомобили и влакове..Лесно се засичат видимо и с техника вкл от сателитни снимки.
19
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 24Ако беше пушач, щеше да прескочи. Чети статистическите данни. Пушачите, вероятно поради намаления брой АСЕ2 рецептори, се разболяват по-рядко и го изкарват по-леко.
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до17т.е следващите 40-50 години...
17
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А бил ли е пушач?В този вирус има нещо странно, значи има жени на по 70 години които го изкарват а мъже на 41 които не го изкарват. Според мен ако даден човек не ходи на доктор с години може да се окаже че има някакво заболяване за което незнае и после докторите да кажат че е починал от вируса.
16
6
 
11
 
! Отговори
Генерала преди 3 години
Ехаааа, ама той тоя форум бил пълен с доктори бе! Направо да се чуди човек как изобщо има починали хора, ама то истината каква била - те лекарите не са в болниците, а пишат коментари в днес.бг! Сега картинката ми се изясни. Марш веднага да лекувате болните, *** недодялани, какво ми висите по форумите!
15
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до17Както и да им го обясняваш, няма да те разберат. Хубавото на този вирус е, че много *** ще си заминат, неприятното е, че покрай тях ще се заразят хора, които не го заслужават, и други, които няма да могат получат лечение за други болести.
14
5
 
24
 
! Отговори
до17 преди 3 години
Когато двама контактували са с маска,концетрацията на вируса е по малка.Доказано е,че при по малка концентрация,заболяването протича по леко.Маската има своя дял в превенцията,но такива като вас,заразяват без проблем околните,Самият Кантарджиев призна,че маските са важни,макар,че не те предпазват на 100%.Извода е,че маските на закрито трябва да са задължителни,докато не се намери лекарство .
13
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интубирането е набутване на пластмасова тръба в трахеята. Некадърните докторя просто причиняват травми на дихателнитд пътища, оттам ставатеъзпаления, инфекции и какво ли не.
12
10
 
10
 
! Отговори
До 16 преди 3 години
Те си го казаха, че над 80% от загиналите са били интубирани. Дробовете им са били на каша от самата процедура, а не от вируса. Само аутопсията може да докаже на 100% от какво е загинал човека, не някакъв тест.