Трима мъже пребиха 14-годишно момче

Тинейджърът е постъпил в болница със счупен нос
24 юни 2020 11:25,
25
Трима мъже пребиха 14-годишно момче
Снимка: БГНЕС

Трима мъже са задържани за побой над 14 годишно момче в село Самуилово. Това съобщиха от полицията в Благоевград.

Още по темата


Около 23:00 часа на 22.06.2020 г. в РУ-Петрич е получено съобщение, че в Спешното отделение на болницата в Петрич, за оказване на медицинска помощ, е постъпило 14-годишно момче от село Коларово, на което е нанесен побой. От пристигналите на място полицейски служители е установено, че в село Самуилово е нанесен побой над момчето от три лица, в резултат на което то е получило фрактура на носа.

След незабавно проведени издирвателни мероприятия са установени съпричастните към извършеното деяние, а именно: двама от Петрич на 37 и 30 години и 30-годишен от село Яворница. Лицата са задържани със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
4
 
2
 
! Отговори
Д преди 3 години
Евала ,*** пияни дърти ,каквото и да е направил за да ги предизвика ,не мисля че е разумно два пъти по дърти от него и три пъти повече на брой да бият дете .Незнам мъжка работа.Освен ако малкия не е пребил някоя баба за пари или някоя жена не виждам а какво е събудил такава злоба че 3 *** по възрастни
15
6
 
6
 
! Отговори
ceko преди 3 години
БСП електорат, безспорно!Румен да наложи ВЕТО, ВЕДНАГА!!!
14
12
 
13
 
! Отговори
Да преди 3 години
Всички пубери момченца са отвратителни и невъзпитани! Подкрепям биячите!
13
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да - Това е съвременната журналистика. Преписва се сводката от МВР, която е само с първоначални данни, но не се прави опит да се разбере точно какво е станало. Тримата мъже защо в 23 часа се виждат с един 14 годишен. Къде е тръгнал този 14 годишен по това време. Къде е станало - в кръчма ли, при тършуване в чужда къща ли и т.н. Някак тази журналистика от компютърчето без да ти дреме за детайлите става причина за едно безкрайно умуване на хората, доката накрая се разбере, че компютрите били компо
12
5
 
14
 
! Отговори
Bergen преди 3 години
В България никак не е на мода честният бой 1в1 между двама равнопоставени. Или ще е батка срещу хилка, или един срещу всички, или някой с оръжие. Страна на мижитурки.
11
5
 
18
 
! Отговори
Трима мъже... преди 3 години
..на 30+ срещу здравеняк на 14....Тия са поели огромен риск, добре че им се е разминало! Страхотни смелчаги! Ама следващия път да са поне 10, че понякога късметът, нали знаете....
10
8
 
12
 
! Отговори
М дааа преди 3 години
Оня ден ви казах , че в Бг мъжът не е мъж , ако не бие жени, деца или възрастни хора и ето поредната новина , която потвърждава твърдението.
9
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Мъже"...
8
8
 
13
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 3 години
Биячите са фенове на Левски върнали се вчера от София след мача.. няма по-големи комплексари от телетата!
7
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До СамураяАко човек прочете само заглавието.... трима на прилична възраст млатят момче - нормално така да се реагира. След това обаче региона и часа навежда на мисълта, че момчето наистина е от тези берящите си от чужди имоти. Та, ако не бяха трима мъже, а една баба, май съвсем друга новина щеше да има!
6
9
 
10
 
! Отговори
До 1 преди 3 години
Не може да не включим и Герб в коментара! И за прогнозата за времето са виновни те, ,възпалени мозъци! Е х,пусти пет лева ,трябва да се заработват,без да се използва сиво вещество!!!
5
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
древноиндийски особености
4
6
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Човек или същество от древно индийски произход, тръгнало да "бере" разни "излишни" неща по къщите на хората?Пак някой изкривява истината!
3
9
 
33
 
! Отговори
Въпросчо преди 3 години
Що ще 14 г. момче в 23 часа по улиците ? Трябвало е повече бой да отнесе ! Или дрогата му е дошла в повече ?
2
18
 
13
 
! Отговори
Самурая преди 3 години
Лесно е да нападнат момче , я да видим като нападнат обучен човек счупена тиква ще е най-малкото с което ще се отърват
1
8
 
38
 
! Отговори
манганови частици преди 3 години
пак манганови частици - гласопователи на герб.