Шофьор прегази стадо овце, а пастирът оцелял по чудо

Мъжът карал с висока скорост и не се е съобразил със знаците
8 юли 2020 14:39, Ния Христова
34
Шофьор прегази стадо овце, а пастирът оцелял по чудо
Снимка: Pixabay
11 овце са загинали на първокласен път І-6 на територията на община Павел баня в близост до отбивката за село Габарево. Срещу стадото внезапно връхлетял лек автомобил "Опел". 
 
75-годишният пастир е оцелял по чудо. 62-годишният шофьор на колата не се е съобразил с предупредителния знак за опасност от внезапно преминаващи животни в района и карал с висока скорост. 
 
Полицаите на място установили, че извън асфалта има още 6 ранени животни. Няма данни водача да е употребил алкохол или други вещества. Местни хора твърдят, че това е четвърти случай на прегазени домашни животни в този пътен участък.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
4
 
9
 
! Отговори
овце на пътя преди 3 години
крави и коне в столицата, това е у нашенско. Който пък не е виждал бясно препускащи натирени коне по планински междуселищни пътища, изскачащи от завои и да се е разминал на косъм, нищо не знае.
2
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този и хора ще прегази като кара с висока скорост . Цената на живота в нашата страна е нищожен и се оценява на условна присъда или минимално лежане в затвор . Ще продължават да ни газят и на пешеходните пътеки както дрогираното мамино синче или Ти-ти с големия джип докато няма кой да ги озапти с големи заслужени присъди .
1
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега да ги плати всички животни, ще им се не види и на състезателите.