Румен Радев: Стремежите на Левски са живи и днес

Президентът бе специален гост в град Левски
18 юли 2020 21:44, Нели Христова
684
Румен Радев: Стремежите на Левски са живи и днес
Снимка: БГНЕС

„Стремежите на Левски са живи и днес. Нима е отживелица борбата за правото. Нима са се загубили думите му, че срещу народното зло трябва да се действа. Нима се е загубил заветът му, че срещу тиранията и неправдата трябва да се борим, заедно, обединени ”, заяви президентът Румен Радев в град Левски. Той бе специален гост на тържествата, посветени на 183 години от рождението на Васил Левски и 75 години от обявяването на населеното място за град.

Той благодари за поканата и заяви, че за него е чест да бъде в единствения град в България, който носи името на Апостола на свободата.

„Дали ще сбъднем завета на Левски за чиста и свята република, зависи само от нас, от нашата непримиримост, особено днес. Само тогава пътят на Левски ще бъде и нашия път. Поклон пред делото и завета на Апостола. Да живее България”, завърши Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


684
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
493
3
 
28
 
! Отговори
озадачен преди 3 години
Че е фигурант и говорител на мафията е ясно, не е ясно защо и втората първа дама за която го оженика партийно не е до него вече?!
492
32
 
2
 
! Отговори
Европеец преди 3 години
Радев единствения президент завършил в САЩ и работил за НАТО 30 години проверен от ЦРУ доверен човек на американците ,който не го е страх от мутрата Борисов
491
5
 
27
 
! Отговори
Радев е на хранилка преди 3 години
Радев иска за рубли да ни пришие към бедната путинова Русия. Този път обаче не е познал...
490
3
 
33
 
! Отговори
4epa преди 3 години
НА НЯКОИ ФУРАЖКАТА МУ Е СВАРИЛА МОЗЪКА !!!!!!!!!!!!!!
489
2
 
12
 
! Отговори
Гацо Бацо преди 3 години
Слушам тоя..........одеве да коментира "Глас народен -глас Божи!" И аз това викам постоянно след ИЗБОРИте ,който той (служ.му правителство)орган.и проведе.От професора по търговско право,който тотално се обърка как се джиросват акции.И накрая изборите били купени!?!Къде беше този радетел на справедливостта.
488
3
 
23
 
! Отговори
РАДЕВ преди 3 години
бърза да прибере доверените си хора Иво и Елена.Да осъщести обещаното...ПО ВДИГНАТИЯ ЮМРУК познахме..
487
2
 
27
 
! Отговори
Десислава преди 3 години
Братя и сестри,подадох документи за развод с Радев! Не се издържа вече,това мъж и то президент ли е ,или...п** ка неопетнена,на Решетников и Черепухина лабрадора!? Предупредих го тез изцепки с мутрите да не ги казва онзи ден,но..ядец,не ме послуша..Е сам си е виновен.Връщам се при Свиленски да му топля чаршафите! Който сее ветрове,жъне БУРИ! СПОЛАЙ ВИ БРАТЯ И СЕСТРИ!
486
2
 
30
 
! Отговори
Българин преди 3 години
До анонимен 520Румен Шведски не е вашият Левски, другарю. Румен Шведски е вашият Иванчо Хаджи Пенчович!
485
2
 
21
 
! Отговори
До 1 преди 3 години
Единствените подобни опити ги прави вашият уж "независим" президент-прецедент ! Но ако Левски знаеше кой му е спонсорът, можем да си представим каква щеше да бъде присъдата му !
484
3
 
24
 
! Отговори
Конституционен съд преди 3 години
Още в понеделник теглим балтията на Решетниковата ***!! Няма недосегаеми..възможно е обаче довечера да излети към Дунав..Да бъдем нащрек Гранична полиция и летищните власти са предупредени:))
483
3
 
24
 
! Отговори
Националист преди 3 години
Кеф е да гледаш как се гърчи в страх Фигуранта ! Страхът му е избил на селското лице и колчем си отвори вонящата уста, веднага чуваме закана за служебно правителство( той жадува за власт ,иначе влиза в кауша ) !
482
3
 
26
 
! Отговори
Доктор преди 3 години
Като медицинско лице виждам как Гешев е стиснал топките на Фигуранта и като ги стисне, Фигуранта веднага изцвилва поредната закана за разправа с всички в държавата. Гешев вече му е скроил "фуражката" , само чака имунитета му ! Фигуратът се тресе от страх и всеки ден бълва заплахи. Ноооо, Гешев го държи за топките , яко ! Няма пускане !
481
4
 
1
 
! Отговори
Дедо преди 3 години
Еииии най послеидин УМИН да риче точна как стует нищата . Браво КАЛЕКО! Да жувей Алеко. Само ,че братчет се го написъл за умни хора. Ако накрая на изречението беше добавил Русията и.../чакай чи ши мъ изтрият/ ония биии Там *** *** *** тиим тимим тииим трааалата та *** тимтим. Че да те разберем и ние простите хора.
480
5
 
24
 
! Отговори
Чоко преди 3 години
Не си прави да се отъждествяваш с Левски ти си едно долнопробно копие на Димитър Общи.
479
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има един *** тук,който от петък не спира да повтаря,че Херо Мустафа била канила Гадев на среща, явно с идеята,че така му подпира имиджа. А тя милата, веднага,след като бе пусната партенката,побърза да уточни,че такива срещи не са били планирани. Това беше поредната лъжа на Фигуранта,който се е подмокрил след оплюването му на учението и не е могъл да измисли друг предлог да избяга от народната любов и да смени нааканите ***.
478
3
 
23
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 3 години
До 1 503 Малиий, а при социализма бяхме най богати в СИВ и ЕС.Нали заради него сега сме на това дередже.
477
17
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
630 коментара от тях 590 на 20-30 бота, които су энаят само едо. Радев,комунисти,божков. Гроб най-добрите. Обаче фактите са други
476
14
 
3
 
! Отговори
1 преди 3 години
До А,но бъди сигурен,че няма да тръгне,и по свирката на тиквата.
475
4
 
22
 
! Отговори
А преди 3 години
Левски дали щеше да играе по свирката на Божков ?
474
19
 
2
 
! Отговори
1 преди 3 години
До 65,той е ангажирал,къщата,за гости в Барселона