Румен Радев: Стремежите на Левски са живи и днес

Президентът бе специален гост в град Левски
18 юли 2020 21:44, Нели Христова
684
Румен Радев: Стремежите на Левски са живи и днес
Снимка: БГНЕС

„Стремежите на Левски са живи и днес. Нима е отживелица борбата за правото. Нима са се загубили думите му, че срещу народното зло трябва да се действа. Нима се е загубил заветът му, че срещу тиранията и неправдата трябва да се борим, заедно, обединени ”, заяви президентът Румен Радев в град Левски. Той бе специален гост на тържествата, посветени на 183 години от рождението на Васил Левски и 75 години от обявяването на населеното място за град.

Той благодари за поканата и заяви, че за него е чест да бъде в единствения град в България, който носи името на Апостола на свободата.

„Дали ще сбъднем завета на Левски за чиста и свята република, зависи само от нас, от нашата непримиримост, особено днес. Само тогава пътят на Левски ще бъде и нашия път. Поклон пред делото и завета на Апостола. Да живее България”, завърши Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


684
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
473
15
 
3
 
! Отговори
1 преди 3 години
До До Радев 357,не тука доктор тиква,го лекува,вече станахме 5 милиона,благодарение ,на него.
472
15
 
3
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Дядо Соци,прав сиот комуниста бойко,требе,да се бяга,надалеко.
471
1
 
21
 
! Отговори
До Радев 357 преди 3 години
Ти до Дубай ли летиш да те лекува Черепа ?
470
16
 
2
 
! Отговори
1 преди 3 години
До асковски ,защо, експеримента с пенсионирания пожарникар,бостанския плод,да не би да е успешен,България най-бедната страна в света,благодарени,на неговите успехи.
469
1
 
21
 
! Отговори
Дядо Соци преди 3 години
До Калеко Алеко 503 Браво Калеко Алеко ! Закопа ги.От комунистите трябва да се бяга на далеко.
468
2
 
30
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 3 години
Като са живи стремежите на Левски и сега , защо искаш да сваляш правителството ?
467
2
 
25
 
! Отговори
U2 преди 3 години
Плъх такъв -ти си последният човек който има право да говори за ЛЕВСКИ...
466
33
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво,Радев!Бръкна им в здравето на герберастите и пикаят газ...народа е с теб и заедно ще отрежем главата на мафията и нейните опростачени ***...
465
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По 100 лв са плащали на протестите през изминалите дни. Факт е, че имаше стройна организация с уредби, тонколони, певци, оратори, охрана. Това говори за определен сценарий и показва, че това не са спонтанни протести и режисирани.
464
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само така пишете. Ще има награда - 10 дневна почивка в сараите.
463
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Илон МъскТака все за власт правите всичко вие, от няколко дни не можете да си спрете лигите.
462
2
 
33
 
! Отговори
ДС преди 3 години
Когато дойде 10 Ноември 1989 един съученик, сподели с мен че работел за ДС.Той каза: Всички що годе по-комунисти са с криминални досиета.Гешев посегна на сътрудници в президентството.Радев е в ужас! Той знае че това са последните му дни.Просто от уважение към институцията още не е арестуван. Остават няколко месеца.
461
2
 
32
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Приватизаторите на Прехода които придобиха за жълти стотинки цели външнотърговски предприятия и заводи и фалираха банките, продължават да си служат с компромати за суджуци, апартаменти, тераси, барбекюта, колажи и клипчета на дрешници и чекмеджета ... Битовото ниво в което забиха тези аргументи, говорят само за тоалетният им характер ... Божковците, Василевците и техните фигуранти се заеха да правят политически проекти, в които успяха да включат и "творческата енергия" на "умните и красивите"..
460
12
 
4
 
! Отговори
Илон Мъск преди 3 години
Радев ,аз съм Мъск ,ако искаш натоварваме триглавата ламя на една моя совалка и я изстрелваме в дълбокия космос ,така вашия народ ще се отърве от мафията и Нинова ще обедини нацията .Да знаеш всичко е за моя сметка защото го правя да доброто на вашата страна ,трябва все повече хубави хора като тебе да вземат властта.
459
2
 
26
 
! Отговори
Оставка преди 3 години
Оставка,импийчмънт.
458
3
 
26
 
! Отговори
Много хора тук пишат преди 3 години
този или онзи от правителството бил престъпник.Но не дават факти идокументи,а само голословни твърдения.А Радев доказано,пред всички,наруши консттуцията.Приканва към саморазправа,руши реда,клевети иобвинява лица и институции.Само той и кликата му са "чисти" спореднего.Но според логично мислещите хора,това не е така.Как да му вярвам,като с документи показаха,че той е замесен в ред афери с доставки във ВВС,с жена му,защитава омазаните си съветници,не спазва Конституцията,рушидържавността.
457
1
 
17
 
! Отговори
Президент разедините преди 3 години
Престолът на хана има магически качества.Когато Хана седне в него: той става безпристрастен той забравя за своите предпочитания и се води от благото на народаВсеки хан знае, че ако започне да показва предпочитание, ще възникне раздор всред народа.А раздора всред народа е добре дошъл за ромеите.
456
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Румен Божков=Васил Радев....Кой кой е ????
455
0
 
9
 
! Отговори
Хохо преди 3 години
Забравих да добавя и желанието да имаш власт, да си в ''голямата игра'', да управляваш живота на другите - това сигурно е най-големия наркотик в този живот. Всеки политик е зависим от него.
454
0
 
9
 
! Отговори
за съжаление преди 3 години
Да си мъж в наше време е трудно . . . Доста се отказаха!