Сред починалите от коронавирус - двама без други заболявания

Бебе на 2 месеца е прието в болница с COVID-19
18 юли 2020 10:19, Александър Попов
47
Сред починалите от коронавирус - двама без други заболявания
Снимка: Pixabay

Двама мъже без придружаващи заболявания са починали с коронавирус през последните 24 часа.

297 са починалите лица, при които е бил констатиран новият коронавирус. Новите случаи от изминалото денонощие са 4.

Починали са мъж на 68 г. със сърдечно, хронично белодробно и хронично неврологично заболяване, мъж на 72 г., за когото няма информация за придружаващи заболявания, мъж на 68 г., за когото също няма информация за придружаващи заболявания, и мъж на 65 г. със сърдечно и хронично бъбречно заболяване.

Още по темата
Националната информационна система показва, че у нас медицинските служители, при които е потвърден COVID-19, са 560. Седем нови случая са регистрирани през последните 24 часа, като 4 от тях са установени при лекари, 1 - при медицинска сестра, 1 - при санитар и 1 - при друг медицински персонал.

Междувременно стана ясно, че бебе на два месеца е с COVID-19. То е настанено в болницата в Смолян с диагноза пневмония, съобщава "24 часа".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 4Половината не са пенсионери и дажи има под 40г., ама всички виждат само пенсионерите. Защото това искат да видят.
41
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Мими 33Много си веща. Ама в България има вече не един случай на починали под 50г. Да не са всички, ама ти е над 80г не са всички. На който се случи.
40
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе, тикви зелени, как разбрахте, примерно, за Чернобилската радиация? Не ви ли хрумна, че такова нещо като радиация не съществува, а е само медиен шум? Нито може да видиш радиация, нито да я пипнеш, пълна измислица. *** на измислици не се ловил Дай му едно камъче уран-234, ще го смуче цял ден и ще ти се смее колко си загубен и вярваш на невидими неща.
39
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой да каже на бебето да престане да симулира. Вече всички разбраха, че няма такъв вирус. Питайте Гого, той ще ви обясни, понеже е титан на мисълта с IQ 55
38
2
 
18
 
! Отговори
Ясно преди 3 години
До скептиците във форума: Няколко софийски болници, набират доброволци за ковид отделенията. Елате и вижте мъката и страданието на болните.
37
18
 
6
 
! Отговори
Gogo преди 3 години
Срига с вашите глупости никой не ви вярва за смешните вируси дето несъществуват
36
9
 
4
 
! Отговори
Търсим корона преди 3 години
По-добре да се заразите от корона сега през лятото,отколкото през зимата.Затова избирайте-или на протеста,или в чалга-клуб.Там са "безсмъртните".Компанията ще е една и съща,в смисъл хора с някакъв интелектуален дефицит.Иначе нямаше да са там,да си губят времето с непродуктивни занимания.Някои си протестират от 30 год.,а други друсат кючек,в търсене смисъла на живота.Едните са напълно щастливи от заниманието си,другите с мазохистична компонента.После не ходете на гости на майка си 2 седмици поне.
35
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Болните не ги лекуват както трябва.Лъжат лекарите и не им плащат ,това ,което са обещали.Който оцелее,оцелееПриемат ги заради клиничната пътека,това е истината.Те не обърнаха внимание на колегата си от спешното ,вие очаквате вас да лекуват без пари.Как пък не почина нито един от върхушката ,не само у нас,а умират обикновднните хора.
34
0
 
15
 
! Отговори
Даам преди 3 години
До 33 . В изследването на коронавирусът ,медици у микробиолози от университетската клиника " Епендорф" В Хамбург са анализирани резултатите от аутопсиите на 27 човека на възраст от17 до 90 години, починали от заразяване с ковид 19. Установено е, че попаднали в човешкият организъм ,вирусът напада не само белите дробове, но и бъбреците ,сърцето черният дроб и мозъкът. Промените хора , никой не е застрахован, това не е грип, умират и бебета и млади хора без други заболявания ,но слаб имунитет!!!
33
1
 
3
 
! Отговори
до 27 от славянин преди 3 години
''Славянин, не се хаби. Остави ги да живеят в заблуда. Така им е по лесно. Времето ще покаже, а и истината винаги излиза наяве. Изтрили са ми коментара, дето ти викам евала.''Не се хабя, приятел, зареждам се с тяхната енергия!
32
8
 
11
 
! Отговори
Мими преди 3 години
Стига сте спорили.За хората до 20г.-пандемия няма!За хората до 50г.-има нещо като грип!Обаче за хората над 50г. над 60г. и нагоре-има пандемия от сериозно животозастрашаващо заболяване!!!
31
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ся до диванните конспиратори, които цял ден търсят "доказателства" из фейсбук групите да ви кажа само следното. Брат ми е лекър в Сиатъл и на 100% мога да ви кажа, че вирус има. Много хора го минават безпроблемно, но един от основните причини за смърт е сепсиса. Отравяне на кръвта, което е причинено от собвствената ви иммуна система която борейки се с инфекцията започва да изключва органи. Вие си говорете глупости колкото искате свикнали сме ви.
30
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 28Е нали уж вирус няма как са заразени? :)
29
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестите на София прайд довеждат до увеличаване на болните от CHEREP-19
28
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой да обясни покачващия се брой на заразени медицински лица. Нали уж бяха осигурени със защитни средства?
27
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Славянин, не се хаби. Остави ги да живеят в заблуда. Така им е по лесно. Времето ще покаже, а и истината винаги излиза наяве. Изтрили са ми коментара, дето ти викам евала.
26
26
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
няма никакъв вирус всичко е лъжа
25
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Споко. Боко са че вземе парите от Брюксел и бройките ще почнат да намаляват.
24
4
 
8
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
За радост на мангърчетата.
23
20
 
9
 
! Отговори
славянин преди 3 години
И пак нахално ще попитам: ако не беше ежедневната над 4-месечна медийна пропаганда на ''епидемията/пандемия от коронавирус'' откъде бихме разбрали за нея!? Отникъде! Защото я няма!