Протестът снощи спокоен, нощуващите в палатки - петдесетина

Имало е вербална агресия срещу екип на медия, полицията се е намесила
Обновена: 4 авг 2020 11:57 | 4 авг 2020 11:48, Александър Попов
218
Протестът снощи спокоен, нощуващите в палатки - петдесетина
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Снощи бе констатирана поредна вечер на гражданско неподчинение, нямаше уведомление за провеждането на протест, обяви на вече редовен брифинг комисар Тони Тодоров, зам.-началник на "Охранителна полиция" .

Не са констатирани сериозни нарушения на обществения ред. 
 
"Имаше вербала агресия срещу екип на медия, там полицията се намеси, за да се оттегли на безопасно разстояние. Задържана е пияна жена, която е имала различно мнение на това от протестиращите на Орлов мост. Имало е спор между двете страни. Ежедневно действаме по един и същ начин, разговораме. Опитваме се да ги убедим да падне блокадата на кръстовищата, но за момента няма резултат", допълни комисарят..
 
Не се е променила бройката на палатките и нощуващите хора. На Орлов мост са били 20-25 души, на Ректората - 20 души и пред Министерски съвет - 6.
 
"Бусът е спрян пред "Софийски университет и може да напусне по всяко време", уточни Тодоров .

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


218
Още по темата: протестСДВРпалатки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
25
 
! Отговори
Off преди 3 години
Ако няма къде да спят, защо трябва да е точно на такива кръстовища? Да ходят под мостовете - то там си име мястото.
25
25
 
2
 
! Отговори
Дедо Пенс преди 3 години
При БорисоФФ пенцийката ми е 125? ! Президентът Радев щял да я направи 300 ? ! Е ще гласувам за Радев естествено!!!
24
2
 
16
 
! Отговори
Хекимян преди 3 години
А бе къде е Кана Рачева?
23
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 19Лека полека ще се разотидат накрая, Божков си впрегна ресурсите, не успя, но мисля че и той знае, че с протести не се сваля власт :)Всъщност с протести не знам дали са сваляли правителство, някаде по света.......Ако имаше читава алтернатива протеста щеше да е успешен! Замяната на едно БКП (Герб) с другото БКП (БСП) е абсолютно безпочвена!!!!!!
22
0
 
16
 
! Отговори
тип протестиращи преди 3 години
Вера Иванова е съдружник в НПО с д-р Ивайло Василев, обвинен през 2016г в педофилия от жена си. Искала е да вземе и семейното жилище от съпруга си като е лъгала, че я малтретира.
21
16
 
3
 
! Отговори
Шопо преди 3 години
Къде е Емигранта от Банкя???!!!
20
2
 
8
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Евреите с левите идеи от Изтока се скараха за мноого пари с евреите с десните идеи от Запада и цялата не малка държавица се разлюля от тия еврейски караници. Хората от стачките са употребени. Това са еврейски караници...
19
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПенсионерПРИ РАДЕФ ПЕНСИЙКАТА ЩЕ ТИ ПАДНЕ ДРАСТИЧНО, МНОГО ЗДРАВЕ НА ЧАУШЕСКО!
18
3
 
10
 
! Отговори
План19/13 преди 3 години
До ВладиЧе е време, време е, даже да не сме закъсняли, август бързо ще отмине, а след него цели два сезона ( поне 6 месеца) благоприятно време за разпространение на заразата! В момента ние трябваше да сме почти на 0 заразени, или в най лошия случай по няколко на ден! Но руските шпиони видяха в чумата голям шанс за евразийски преврат, а Борисов както винаги не реагира изобщо срещу превратаджиите, той си е такъв ..." диктатор" мани, мани
17
1
 
30
 
! Отговори
мрш бе преди 3 години
Докога бе, докога тая държавичка ще позволява на 50 човека да тормозят 2 000 000. Вижда се че този "протест" дразни всички и ако тия 50 *** нямат защитата на полицията, много бързо ще се озоват в Пирогов.
16
22
 
0
 
! Отговори
някой преди 3 години
До Един 12кой си ти да казваш кого да разкарат.Като ти пречат отивай на село.Там е спокойно.От всичко си доволен нали.
15
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лека полека ще се разотидат накрая, Божков си впрегна ресурсите, не успя, но мисля че и той знае, че с протести не се сваля власт :)Всъщност с протести не знам дали са сваляли правителство, някаде по света.
14
0
 
30
 
! Отговори
Един от мнозинството преди 3 години
Провокирането, торвоза и рекета от една шепа провалени политици и подкрепящи ги финансово престъпници от чужбина над българския народ продължава.Такива нагли хора не съм предполагал че може да има на света.Наглоста им стигна дотам, че да си позволяват да заплашват обществото, че ако не им вървим по свирката (т.е. да излезем на протест дори и да не го искаме) те щели да блокират още и още живота ни!За кои се взеха тези бе?Полицията да си свърши работата и да въдвори засонния ред в държавата !
13
2
 
22
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Тоя протест е скучен. И сеирджиите взеха да намаляват
12
25
 
2
 
! Отговори
Пенсионер преди 3 години
Радев, обявявай военно положение... и военен трибунал да съди Тиквата! Съд, Затвор, Конфискация и поздрави от Чаушеску! И да прокудим тази класа от търтеи и хиени! Това са кърлежи и пиявици, които могат само и единствено да грабят и рушат!
11
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
***!
10
0
 
19
 
! Отговори
asd преди 3 години
Избори имаше скоро, при слаба избирателна активност, БСП спечели само в Долно МУЙно. А пак имаше протести и навиване, че хората не издържали на нещо си. После се върнаха наака-ни в парламента. Че го няха и напуснали за по-драматично.
9
2
 
29
 
! Отговори
Един преди 3 години
Айде вече да ги разкарате оттам тези 50-тина безделника. Пречат! След няколко месеца има избори- ходете и гласувайте!! Нямат право да се настаняват където им скимне и да пречат на 2 млн. човека!
8
1
 
29
 
! Отговори
Влади преди 3 години
Време е да се въведе извънредно положение заради вируса. Маски и на открито, никакви масови събирания и глоби за неспазване на разпоредбите. Божков, ако иска да ги плаща.
7
26
 
4
 
! Отговори
Ген. Ромел преди 3 години
Тулупа е вреден за България! Всяка минута в която този *** е на кормилото е пагубен за икономиката! Защо ли? Защото навсякъде неговата *** краде и върши далавери за десетки милиарди!