Протестиращите на АМ "Марица" заплашвали полицаите: Ще се върнем!

Няма арестувани граждани
5 авг 2020 10:45, Нели Христова
93
Протестиращите на АМ "Марица" заплашвали полицаите: Ще се върнем!
Снимка: Facebook

Вчера блокада и палатков лагер се появи и на автомагистрала "Марица" в посока Турция, само на няколко километра от ГКПП "Капитан Андреево". На мястото се образуваха колони от автомобили и тирове, а блокадата продължи около 2 часа преди полицията да принуди протестиращите да освободят пътя. Според данни на bTV е имало сблъсък между един от активистите и изнервен шофьор, който възнегодувал срещу блокадата. Двамата се сбили.

Днес полицията даде извънреден брифинг за случилото се на АМ "Марица". По думите на старши комисар Ангел Цанков около 70 полицейски служители са се грижели за реда при блокадата. Подадени са сигнали от граждани на тел. 112 за възпрепятстване правото на придвижване.

"По време на мероприятието полицейските служители бяха грубо провокирани да използват физическа сила. Благодарение на професионалното поведение на колегите такава не беше използвана. Пътят бе освободен и хората се възползваха от правото си на свободно предвижване.

"Гражданите заплашваха униформените: "Ще се върнем за вас", твърдят от ОДМВР Хасково. Бяха нарушени много закони, каза още комисар Цанков.  Арестувани граждани няма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До анонимен 31: като си толкова строен, изящен, красив, па и умен и начетен що не станеш един полицай, бе мойто момче? Или не ти стиска? Или просто е по-удобно да си хейтиш в лицето на човек, който е изпълнява служебните си задължения и няма как да ти отговори реципрочно? Верно много кофти матрял има....
30
2
 
3
 
! Отговори
до 31 преди 3 години
хайде стига с тез клишета , все килограмите им мериш. Само бой ги оправя такива дървени ксто теб. За теб специално някоя 50 килограмова хубавица ще намерим да те налага през ребрата, да вифиш че дали 50 или 120 палчицата си боли.
29
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да се уточним: нали коментираме същата полиция, на която разчитаме като пребият баба на село, като оберат дядо телефонните измамници, да накаже джигита, дето ни задминава опасно със стрелката на оборотомера в лютеницата, както и да помогне, като заварим вратата вкъщи разбита, или да намери детето, което снощи не се прибра у дома, или пък тази, която пази добрите протестиращи от шпиц командите на мутрите?
28
8
 
13
 
! Отговори
истина преди 3 години
Президентските мутри заплашват полицията. Па телефона Божков предупредил Радев да не говори глу пости, и да озапти мутрите си. Забравят че и полицаите имат праг на търпимост.
27
1
 
7
 
! Отговори
до 28 преди 3 години
....Рабирам достатъчно да изкарвам 5 цифрени суми на месец, да имам риятели в общината, да карам скъпа кола.....лелеее що за ценностна система, имсл приятел в общината и карал скъпа кола, пък жена ти се шиба с някое монтьорче с 1500 кинта заплата. Супер си.
26
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-вероятно не са заплашвали никого.Ако бяха заплашвали тези който са заплашвали полицай щяха да пренощуват в ареста.Наредено им е да разтурят мирния протест.
25
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 20Разбирам достатъчно. Аз имам престиж. Полицията няма. Как може, едни толупи, масово по 120 кила, грони, стари, със среднистко образование, да са престижни? Какво им е престижното? Кое е престижното?!?!?! КОЕ! Слуги на едни горе, дето им плащат с моите пари. ХА!
24
6
 
7
 
! Отговори
до до 21 преди 3 години
кой фитил бе, на тая *** пасмммина ли дето двама няма фа знаят за какво бъдеще протестират
23
5
 
5
 
! Отговори
До21 преди 3 години
А ти какво предлагаш? Тиквето може да е Ограничено и Крадливо,ама в никакъв случай не е т'ъпо! Пределно ясно му е че всяко едно използване на сила,ще подпали фитила и ще стане страшно!
22
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ДокторНе искаш да живееш в държава, в кяото се връщат за да отмщават на полицай, при това групово и по-много. Стане ли това, става страшно за всички. Глупци, като теб, подканващи подобен род на сили в стил "Come at me bro!", ама да се бият други, са били виновни не за ендо и две кръвопролития.
21
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вннимавайте, ще изнервите тираджиите. Особено ако полицията си тръгне.
20
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Първо не са 70к има няма 3 4к в София и 500 има няма в дуеигтр градове. Второ ти не си обучаван да се биеш. Нямаш нито нужното оборудване, нито нужната техника. Реално жандармерията, ще ви ритат от единия край на София до другия ако решат.
19
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
за какво получават заплати звената в МВР за борба с масови безредици. Грешни пари дадени от данъкоплатците.
18
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"Да псуваш полиция и да си позволяваш да ги буташ и блъскаш е адкси уронващо престижа на цялото МВР."Извиняванм се но ... МВР и престиж? МВР няма престиж. Има страх от това, че правят каквото си искат, когато си искат, както си искат и няма последствия за тях. Това има! Не е престиж. Не е уважение, а ***, първичен страх, защото има МНОГО в МВР, които не правят нущо, освен да си гледат интереса и да бия по команда.
17
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 14И как ще смлати 70-80 хиляди бройки, ако не е тайна?
16
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Ще се върнем" - въъъъъъ то гулема заплаха бе ... Много страхливи са тея полицай, когато има последствия и нямат пълен монопол над насилието ...
15
1
 
2
 
! Отговори
до Розовата пантера преди 3 години
айде помисли, 2013 кой е управлявал, кой ,Дянков пръв хвръкна от поста си.....
14
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Страхливото крадле,е напълнил гащите,щом е разпоредил полицията да изпълнява ролята на Статист!
13
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да псуваш полиция и да си позволяваш да ги буташ и блъскаш е адкси уронващо престижа на цялото МВР. Разбирам, че се пазат от провокации, но ставате смешни момчета. Носите оръжия, а ви псуват и блъскат. Всяко нещо си има граница. Очакваме от днес адекватно държание на силова структура във всеки град. Неможе да спират летния сезон и то в тая криза.
12
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
от 6,5 милиона българи, ревят по митинги има няма 60/70 хиляди общо. Бойко млати я тази сг ан платена. Не може заради една шепа крекала платени да се мъчи цвла държава.