566 са новите случаи с коронавирус, починали са 58

Ваксинирани са общо 850 души
23 яну 2021 07:15, Петя Славова
56
566 са новите случаи с коронавирус, починали са 58
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

566 са новите регистрирани случаи на коронавирус у нас при направени общо 9786 теста. От тях само 4586 са PCR, а 5200 са антигенни, показват данните на Единния информационен портал.Така положителни са 5,78 сто от тестваните.

Още по темата

Починали са 58 души, а излекуваните са 1248. Общо 2844 пациенти с коронавирус са хоспитализирани, от които 284 се намират в интензивни отделения.

През изминалите 24 часа в страната са били ваксинирани общо 850 души, от които 67 - в столицата с препарата на Moderna.

Ето и заразените по области:

Най-много са новозаразените в София - 119. Следва Пловдив - с 47 и Пазарджик -  с 40 нови случая.

В Бурга случаите са 35, Плевен - 30, Варна - 29, Стара Загора - 28, София - област - 26, Русе - 23, Благоевград - 21, Шумен - 20, Враца - 19, Кърджали - 17, Кюстендил и Хасково - по 16, Перник - 9, Ловеч - 7 Добрич, Ямбол и Разград - по 6, Смолян и Търговище - по 5, Силистра - 4, Габрово - 3, Монтана - 2.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
3
 
11
 
! Отговори
ЖивкоТодоров преди 3 години
До Анонимен 22В момента ние имаме 8799 умрели, Китай имат 4635.====Питаш : За какво говорим? , отговарям ти : говорим за манипулация - което е главната функция и цел на всяка статистика ... и тука и в Китай и навсякъде.
14
10
 
9
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Хората с ваксини ще могат да пътуват цяла година безплатно в градския транспорт на столицата. Новата електронна тикет система в София ще може да верифицира пътниците по чиповете в телата им, ако те са ваксинирани. "Искаме да стимулираме хората да се ваксинират. Така обстановката в нашите автобуси, тролеи, трамваи и метрото ще е по-сигурна и безопасна" - споделя говорителката на СКГТ Картиза Проверкова. По този начин се спестява и необходимостта от контрольори, тъй като основателят на Компанията за градски транспорт Бил Гейтс ще може да проверява всички чрез спътник и 5G.
13
7
 
6
 
! Отговори
Хуан Нгуен преди 3 години
До Анонимен 22Защо сравняваш мощен Китай с омаломощена България?
12
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да, защо на нас ни забраняват да работим, а тестването на влизащите в страната не е задължително? Дават пример как Австралия се справя, а там в навечерието на Аустрелиън оупън затвориха чуждите тенисисти в хотелските им стаи за 14 дни. От самолета с охрана веднага под карантина
11
1
 
1
 
! Отговори
До Козлууй преди 3 години
За 5-ти блок ли говориш? Тотално ли спря?
10
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам защо все някаква жизнерадост лъха от тези статии, но има 17 държави с повече с повече открити заразени, а с доста по-малко умрели. Отделно по брой умрели с ковид на милион сме в първите десет в света.
9
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега гледах Кантарджиев - Призовавам пристигащите от Англия - не се събирате веднага с роднини, изолирайте се, изследвайте се. А пък аз си мислех че е работа на държавата, а не да чакаме отговорно поведение от берачите.
8
13
 
11
 
! Отговори
Мутафчийски преди 3 години
Новият по-заразен и смъртоносен щам е тук! Ще се мре, яко ще се мре! За това отмяна на изборите и нов четиригодишен мандат за спасителя на нацията ген. Бойко Борисов! Така съветват от института Роберт Кох-Германия!
7
14
 
16
 
! Отговори
Зоро преди 3 години
58 са починалите те са важните. Колко са заразени, не важно защото данните са фалшиви. С лекота може да се купи антигенен тест и да се криеш от работодателя. Междувременно заразяваш 10 човека. Кога на щаба ще им светне, че ни вкарват в неконтролируема криза. Два месеца им трябваха да сгреят за маски.Два месеца за училищата.Е няма такива магарета.Така вече абсолютно сигурно е, че всички ще се заразим и който оцелее.
6
8
 
19
 
! Отговори
До Пияницата преди 3 години
Недей да онанираш тука ми *** се ваксинирай - нали Ангелов каза, че ваксини имало за всички желаещи. След ваксината си прочети детската книжка с еднополовите връзки - щото при комунизма таквиз книжки нямаше.
5
7
 
11
 
! Отговори
Росен Ебналиев преди 3 години
Искам да ме ваксинират с брюкселски улук
4
17
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Антигенните тестове не стават за нищо. Цяла Европа "гори" само България пуститен остров без много новозаразени. Това е фалшиво успокояване. Вируса пълзи и скритата смъртност е от починали с недоказан PCR или антигенен тест. Усложненията от вируса са много. Хората в малките населени места нямат лични лекари наблизо. Един личен лекар обслужва по 5 и повече села дори в община Пловдив. Няма как да е истина стъкмистиката.
3
7
 
14
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
ЧОВЕК оценява какво е загубил когато загуби
2
7
 
9
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
БОГ да прости починалите ХОРА
1
15
 
18
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Другари, спокойно! ИЗлезе статия, в която лично Бил Гейтс каза, че в 80% от ваксините нямал да слага чипове, защото било излишно хвърляне на пари. Не му било интересно какво правят червените калмуци, че да ги следи и управлява чрез 5G мрежата. Казал, че им знае така или иначе навиците - до пенсионерския клуб, а работещите от дома на работа и после обратно, най-много до съседа за по ракия. И че вече са чипирани с петолъчки в чyгyненитe си тикви още преди '89-та и неговите чипове не работят