Неизвестни вандали драскат наред коли в Бургас

Те били паркирани правилно и не пречели на никого
2 фев 2021 09:55,
28
Неизвестни вандали драскат наред коли в Бургас
Снимка: Кадър Нова тв

Вече няколко седмици неизвестни вандали посягат на автомобили в различни точки на Бургас. Собствениците откривали паркираните си коли с надраскани с метален предмет врати и брони. Всички потърпевши твърдят, че са паркирали според правилата и не са отнемали възможността на друг шофьор да потегли. Подали са сигнали и в полицията.

"Автомобилът ми беше паркиран в петък на улицата между две други коли в интервала между 12 и 17 часа. Това е посред бял ден и не пречеше на никого. Когато видях, че е надраскан, подадох сигнал до застрахователя и полицията. По-късно разбрах, че не съм единственият пострадал", разказва пред Нова тв Николай Петров, един от потърпевшите.

Друг пострадал също се оплака от посегателство срещу автомобила си. "Паркирам редовно в квартала си и никога до сега не съм имал подобни проблеми", споделя той. По думите на потърпевшите вероятно вандалът е човек от квартала.

Те не могат да си обяснят случващото се при наличието на множество камери в града. От полицията в Бургас заявиха, че по случая работи Първо районно управление в града. Разпитани са всички потърпевши и са иззети записите от камерите. Засилено е и присъствието на партрулни коли особено в тъмната част на денонощието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
3
 
! Отговори
факт преди 3 години
За залепване и боядисване на задна пластмасова броня ми поискаха 240 лева преди няколко години. Чисто нова, съвсем същата броня, струваше 190... Някой бояджия на коли е огладнял, вероятно скоро ще му забият кирки в двигателя на колата или ще стане късо съединение в камерата ...
19
0
 
1
 
! Отговори
от СТАРИЯ НЕСЕБЪР преди 3 години
"Има си паяк за тази работа"==Човече, ти си непоправим наивник !Тук не само неправилно спират в тесните улички, но и незаконно не ги оставят на паркингите.Паяка ?!Когато са си платили, служителите дашли с Паяка казват:`Няма техническа възможност, да ги вдигнем.`Остава да се обадиш на Полицията да ги глоби с 20лв.Но на дебелоглавия бай ***, няколко глоби по 20лв. не го бьркат !Питаш за европейско държане по улиците ... ЗАБРАВИ !
18
0
 
10
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
До Анонимен 21"Ами това е схема на гениалния ни кмет, дето опаса целия град в бус ленти"Много си прав бате...Страшна глупост е това, дадохме пари за това, а после ще даваме за да върнем старото.Казвам даваме щото имаме имот там и плащаме данъци в Бургас. Вдугиден пътувам натам и ще се нагледам пак на трафик и задръствания породени от тъпотия.Като на Фандъчето велоалеите.Ама от пашите т.е. кметовете на Байче кво да очакваш.
17
1
 
1
 
! Отговори
Alex преди 3 години
До 17 - ние всички българи сме пълни роми :)
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами това е схема на гениалния ни кмет, дето опаса целия град в бус ленти за сметка на местата за паркиране, сигурно са повече от в Лондон, да накара гражданите да си продадат колите и да се качат на градския транспорт. Няма коли, няма проблем.
15
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това, че някой е спрял неправилно не е основание да му потрошиш колата. Има си паяк за тази работа, който има телефон. Кога най-сетне ще почнем да се държим като европейски граждани, а не като дивашко племе !!!
14
6
 
0
 
! Отговори
Данчо преди 3 години
Това си е спорт и аз сам го правил. Човек понякога има нужда да изпуска напрежението.
13
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези тарикати с КАСКО измамите са до време. Имам позната, дето след разни тарикатщини за да е на 0 разход за Каско, сега не искат да и застраховат колата. Явно и те не са толкоз прости, че да застраховат на загуба
12
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Схема с каското е тва. Един познат така неговата я разколачи. Чак отиде в автомоорга, купи от една ударена едното огледало, монтира го и извика ония на оглед. Каза че някой през нощта го е счупил и че продават огледала в комплект в магазина. И ония извадиха 600 лв. за огледала а той го купи за 30 лв. Взе кеша, махна счупеното, сложи си неговото което беше свалил и... имаше си огледала и 600 кинта. Така направи и с броните. 900 лв. за брони взе. Събра 3К пари и с тях купи малолитражка на жена си
11
1
 
5
 
! Отговори
от СТАРИЯ НЕСЕБЪР преди 3 години
Това с кирките в колите тръгна От Бургас и в Несебър дойде.В охраняем паркинг ...Полициятя питате ... С питането ще си останете, ако много пък питате, мжоже и да ви се случи случка !
10
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сигурно само коли като тая Х5-ца на снимката са надраскани. 100% няма нито една кола, която няма каско. Всички, които имат каско - те са надраскани, убеден съм. Защото минеш в гвоздея (нищо че колата е твоя) и после вземаш пари за цялостно пребоядисване. Защото такава кола яко я боядисаш частично и ще личи. А каското не плащат за цяла кола а за всяка една драскотина. Капак, врата, таван. И за всяко нещо ти вземаш пари. И като вземеш едни 3-4000, дремети че си дал 1500 за цялостно боядисване.
9
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде са ви полицейските служители? Къде са ви камерите?Нали получавате заплати, за да осигурявате ред и спокойствие за гражданите?
8
0
 
6
 
! Отговори
'жунгла напра&# преди 3 години
През 2020г нашата Вектра направо я беше изрисувал млад модернист с черен спрей-драсканици+т.нар. тагове. Беше почнал още една светла кола, ама свършил спрея. Моята я изчистих с бензин, ацетон и парцали, но комшията ходи на пастиране, защото е нова кола и го било страх. Така и не го потърсихме, въпреки че има следи. Ако продължава обаче, ще си намери майстора!
7
1
 
12
 
! Отговори
. преди 3 години
Не е само в Бургас, навсякъде има злобни неандерталци на които все нещо им пречи. В 90% от случаите не е до неправилно паркиране, а до комплексарщина, манталитет, друга регистрация, марка кола, "тоа от отсрещния блок е паркирал пред нашия и т.н. Та така, нищо различно няма да има за в бъдеще.
6
0
 
3
 
! Отговори
От Сидней преди 3 години
Мъжки полови органи дали рисуват ?
5
3
 
20
 
! Отговори
Жалко, но факт преди 3 години
Като се има в предвид нивото на грамотност е Напълно в реда на нещата подрастващите да се забавляват като драскат коли след като се напият с парите на поредния старец попаднал под юмруците им.
4
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки наглец спрял за малко, има нужда от пускане на една стружцица. Колкото по-некадърна е една полиция, толкова по - налагащо се е самоуправството.
3
0
 
34
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
Бургаската лаборатория не прощава...Там такива коктейли бъркат, че ум да ти зайде.А като мешаш зобА от фитнеса, с някое хапче или линийка (от стоката на Очите) и ставаш някво диво, демонско зомби. Бургаската младеж (тия след 90та) е пълен леШ, ако не си батка си шматка, а ако си шматка ще те пребият на улицата ей така за спорта.Аз съм 185см едър кокал та ми се разминава, ама никога не е късно.Перник ряпа да яде.Казвам го с мъка, щото баща ми е от Бургас и иначе е хубав град, ама..........
2
3
 
13
 
! Отговори
ЦИНИК преди 3 години
Кът ги фанат бой и дъ стоят прави с лице към стената с вдигнати ръце два часа.
1
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На един колега му бяха надрали колата, защото беше спрял на тротоара пред бачкането и пречеше на пешеходците. Да не е нещо подобно?