Ограничения в движението по "Шипка" заради събора на БСП

Социалистите се събират на 3 юли
43
Ограничения в движението по "Шипка" заради събора на БСП
Снимка: БГНЕС

На 3 юли (събота), от 8 ч. до 12 ч., ще бъде ограничено движението на автомобили над 3,5 тона по път I-5 Габрово – Шипка във връзка с провеждането на събор в местността „Историческа поляна“ на връх Бузлуджа, съобщават от АПИ.

Ограничението е за участъка от път I-5 между км 155+197 /пресичането с общинския път за кв. „Етър“/ и км 184+100 /участъка гр. Габрово – гр. Шипка/, както и за панорамния път III-5005 между връх Шипка и връх Бузлуджа в отсечката от км 0+000 до км 12+213.

Алтернативният маршрут за движение на МПС над 3,5 т е през Прохода на Републиката – път II-55 Велико Търново-Гурково. Моторните превозни средства ще се пренасочват от разклона за Дебелец към Прохода на Републиката.

Локалният трафик в град Габрово, както и идващите от север и запад автомобили, ще се пренасочват от град Габрово по път III-552 през Трявна – Белица и Вонеща вода към път II-55 Прохода на Републиката и обратно. В участъка Трявна – Вонеща вода шофьорите трябва да карат с повишено внимание и стриктно да спазват поставената временна сигнализация, тъй като преминават през участък с ремонтни дейности.

Във връзка с провеждането на 68-мата Международна колоездачна обиколка, чийто маршрут съвпада с ограничения участък от път I-5, е необходимо моторните превозни средства, пътуващи от Бузлуджа към Габрово, да изчакат на панорамния път или на паркингите в района на връх Шипка до преминаване на колоездачната колона в посока Казанлък.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На това място един ден ще кацнат извънземни...
23
2
 
8
 
! Отговори
Само вик...2021 преди 2 години
Тези нямат срам. Чинията им в развалини, но те си мечтаят за миналото.Така де.... Ще има кебапчета, руски борш и квас безплатно, а червеното знаме ще се вееееееее!!!!Радев там ли ще бъде?
22
0
 
5
 
! Отговори
House M.D. преди 2 години
А ще отлетят ли с летящата чиния или ще трябва да ги търпим още?
21
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И какво другари.През 1944 поехте една средно развита капиталистическа страна.Превърнахте я уж в социалистическа и през 1989 решихте да я правите демокрация.Днес 30г по късно вашите измислени професори твърдят ,че сме феодализъм и пак трябва да се прави капитализъм.И кой е виновен ако не вие!
20
0
 
2
 
! Отговори
Вейхайвей преди 2 години
До ЦървулДа падне там барем някоя комета или град да речем.
19
0
 
4
 
! Отговори
до 24 преди 2 години
Бе щом отиват и повече не се връщат, сигурно има причина.
18
0
 
7
 
! Отговори
Оратор преди 2 години
Нема начин Чорапа да не изпляска някоя пламенна епопейна реч за другарлъка и браЦката нам СеСеСеРейска признателност в съпорт на друзята от дружествата за българо-съветска дружба. Оная кенефарска чиния отдавна трябваше да бъде съборена или превърната в гробница-мавзолей на путлетарийте.
17
0
 
4
 
! Отговори
Цървул преди 2 години
От БСП да спрат с партийните заклинания и пенсионните сбирки по Балкана,а да погледат как Китайската народна партия празнува! Докъде стигна държавата им под тяхно ръководство и докъде нашата? Доколко са били социалисти китайците и доколко нашите пишман -такива? Колко корумпирани там бяха екзекутирани и колко тук?Нека се порадват на хубавото време,само да не обещават че ще се връщат на власт!45 г.стигат...
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ми как да останат? Прочети коментарите из новините, където всеки си излива душата анонимно и виж що за хора сме в действиелност. Кой би искал да живее в такава среда?
15
2
 
6
 
! Отговори
до Безмозо преди 2 години
БягахА, веднага като се отвори възможността. Вече от доста време няма бягащи. Ама нали, опорките трябва да вървят.
14
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Ограничения в движението по "Шипка" заради събора на БСП"===Мда, винаги, когато комунистите правят нещо резултатът е бъркотия.
13
0
 
11
 
! Отговори
Тц,тц преди 2 години
За джипката се изписаха томове глупости,а за това, че мероприятието на една партия (неуправляваща)ще прекъсне редовното движение на транспорта на половин Северна България, най-добре - едно похвално слово!!!
12
1
 
3
 
! Отговори
Безмозо преди 2 години
Бягат,защото сега е още по-лошо.Нали ужким сменихме соца с демонокрация,а то просто се смениха лапачите.Нищо,че са от една порода.
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някой да плати на Болни от Ковид ,Жълтеница, Спин,Сифилис и Тении да идат и да се охрачат кепачеата да се намесят с пасминока на цкомунъта за да може да се ликвидират до крак тез невменяеми бастуннитеотровители на България
10
0
 
6
 
! Отговори
дойдох,видех ,и глад преди 2 години
ше има речи - обещания , платформи , визии , лъжи , червени рози , ше се веят червени знамена , балончета . за кюфтета пари нема , но може да си купите чашка със снимка на импексова или сталин . импексова ше дърпа бабите да се снима с тях , а може и един дюбек да удари .
9
0
 
2
 
! Отговори
до Безмозо преди 2 години
Тея лафове ги разправяй на тея, дето веднага избягаха, след като 1990 разрешиха да излизаш извън страната. После другите полека-лека ги последваха.
8
0
 
15
 
! Отговори
Mr . STARBUCKS преди 2 години
Ковид варианта Делта дебне на Бузлуджа.Дано и Радев да се завърти натам.
7
6
 
2
 
! Отговори
Безмозо преди 2 години
45 години експеримент-и станахме 10 млн. 12 г експеримент-и се стопихме на 5 млн.Е, кой е Аушвиц,питам и отговор не чакам.Та се сещам как изпълнихме препоръката на американският посранник Боулин,който на съвещание в Боровец през 1997 г каза,че не им трябваме повече от 4 млн.на тази територия....
6
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чинията трябва да остане! Както конц. лагерите Бухенвалд и Аушвиц са запазени като паметник на чудовищни престъпления, така и чинията е символ на зловещия експеримент, продължил 45 години и превърнал ни това, което сме в момента.
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да се забрани на Корнела да посещава чинията и да не се прави на по голям католик от папата.Чинията е архитектурна забележителност и може да е туристически обект,ако имаме малко акъл.