Жена превърна имот в убежище за десетки бездомни кучета

Местни жители недоволстват срещу присъствието на животните
7 юли 2021 15:41, Ния Христова
32
Жена превърна имот в убежище за десетки бездомни кучета
Снимка: Pixabay
Частен имот е превърнат в убежище за стотици бездомни кучета. Приютът се намира в центъра на село Ребърково.
 
Местни жители протестират срещу присъствието на животните. Жената, която ги обгрижва, обаче твърди, че всичко е законно.
 
"Не можем да спим, защото животните постоянно лаят", разказаха пред Нова тв съседи.
 
Други съседи защитават собственичката на кучетата и казват, че тя е приютила всички бездомни животни от селото.
 
"Истината е, че няма контрол от държавата. Хора като мен вършат нейната работа", разказва собственичката на имота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
27
 
26
 
! Отговори
ОНЗИ преди 2 години
Тази жена е ЧОВЕК НА ДЕЙСТВИЕТО с подчертан ВИСОК МОРАЛ И ЧОВЕЧНОСТ !!! А онези другите подчертават със своето противодействие своята ГОЛЯМА ДЕМАГОГИЯ и нисък ЧОВЕШКИ МОРАЛ !! Има ли дом в който да няма куче или котка !?!?!? НЕ НЯМА защото от тези приятелчета лъха толкова голяма преданост обич и т.н. които внасят хармония и спокойствие в живота ни!! БРАВО НА ТАЗИ ГОСПОЖА !!! Вчера тръгнаха да застрелват мечока в гората а днес погнаха тези кученца !!! Абе що за ДИВАЦИ СМЕ бе дявол да го вземе !?
8
15
 
21
 
! Отговори
Юлиана преди 2 години
В България НЯМА политика за бездомните животни в нито една община.И аз като тази жена гледам 13 кучета, които съм кастрирала със собствени средства, обезпаризитявам, ваксинирам и храня всеки ден. Но на съседите пречат и имам пуснати жалби в общината, която оставя животните да се множат по улиците. И тежи кучета не са се появили от небето, от нас от хората са дошли. Но като погледенш всичко останало в държавата ти става ясно къде сме спрямо останалите държави.
7
14
 
34
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Гледах сутринта въпросната госпожа, обаче никой не я попита с какви пари гледа тези кучета? Скакви пари ги кастрира и обезпаратизява? Видяхме пълен двор с кучута. В нормалинете държави, в приютите кучеутата са в клетки и изолирани от хорските оче! Явно някое НПО и плаща, иначе едва ли би се захванала с тази работа! Но се вижда, че жената изобщо не разбира от кучета, обаче със сигурност получава добри пари! Само, че хората не са длъжни да търпят кучешкия лай денонощно!
6
19
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз не живея в ребърково, живея в центъра на София. Тук вечер се чуват: пияници; разгинени котки; гларуси; трамваи/коли/мотори; състезатели да пилят гуми; аларми. На жителите на ребърково с чувствителни уши пречат ли им сибстаените им крави/прасета/кучета на синджир, или само чуждите?
5
22
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Човек да не смее да свърши нещо полезно в тая държава! Все ще се намерят мрънкачи с претенции, които пръста си няма да мръднат да направят нещо свястно, ама да мрънкат са първи!
4
17
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нормално да лаят, кучета са все пак.Те какво искат да пеят чалга и да друсат кючеци ли?
3
7
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да то щот цяла нощ в селото не лаят кучета нали ... и аз живея извън града и без приют 24 часа ви лаят мacтиите дет сте ги възрали на метър синджир, дивaци такива.
2
30
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
радево време Дами и Господа!!!
1
13
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оставете я жената на мира, през нощта да им слага намордници, за да не лаят след 22 часа до 6:00 през деня! Наистина върши работата на защитниците на животни, на които им плащат! Къде са?