Ученикът, бит от полицай: Налагаше ме с юмруци

Агресията продължила няколко минути, случаят се проверява
348

Полицейски служител се саморазправя с младеж, който си изхвърлил фаса на тротоар в Благоевград. Момчето е с травми в областта на главата, а срещу униформения започва дисциплинарна проверка.
Още по темата
В петъчния късен следобед дванайсетокласникът Кирил Златарски е в междучасие заедно със свой приятел. Пред един от блоковете в близост до училището Кирил хвърлил на земята фас от цигара.

"Появи се мъж на около 40 години и започна да ме обижда мен и моя приятел, какви сме били. Човекът тръгна към мен, закани се да ме бие, продължи да ме обижда, след което ме свали на земята, аз му репликирах с обидни думи в знак на защита и започна да ме налага с юмруци, да ме задушава", разказва преживяното Кирил пред Bulgaria ON AIR.

Физическото насилие продължава няколко минути. Кирил понася множество удари, а накрая полицейският служител го удря и с камък в крака. Момчето признава, че е обидил полицая, но това се случило едва след като той вече го бил ударил.

От полицията съобщиха, че случаят ще се проверява, за да се установи какво е провокирало агресията на полицая и трябва ли той да бъде наказан.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


348
Още по темата: Благоевград
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
155
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нанася побой на детето, удря го с камък, опитва се да го души?! Тия в полицията нормални ли са?
154
1
 
29
 
! Отговори
1 преди 2 години
Ето за това младежите ни са изнежени ***-----та. Пушат дрога дрифтират без книжки мощни коли и общо взето правят каквото си поискат без никой нищо да им каже.
153
26
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да заведат дело срещу полицията, ако трябва и срещу българия има достатъчно правозащитници които ще поемат случая. Никъде в европа не пребиват деца затова съдене до дупка
152
2
 
28
 
! Отговори
Totenkopf преди 2 години
Хахахах само боя ще ги оправи , добре го е набил
151
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Младежа се е направил на велик батка, но е изял шамарите и сега мрънкя :)))
150
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо ли мен никога не ме е бил полицай?
149
27
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къде е рашкоф?! Това ли е промяната? Да биете деца до смърт?
148
1
 
34
 
! Отговори
Днд преди 2 години
Добре го е набил .
147
0
 
20
 
! Отговори
мхмхмхмх преди 2 години
А,бе пич,ти какво си очаквал-да те бие с тояга ли ?
146
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
У нас все още глоби за хвърляне на фас няма ако има възможно е никой да не е глобен. Полицая е попрекалил малко с маминото кретенче, което явно е пълен *** зад очилата, които го правят да изглежда Ентелигентен...
145
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Агресията на полицая ли? Не било нормално то страна полицая ли? Ква агресия бе, тоя цайсатия го е обиждал, сам си каза. И това е нищо, шибнал му два тупаника и толкова. Мен ако тоя ме обиди, ще се прибере без глава у тях. Журналистите преувеличавате, това не е полицейско насилие или произвол. Прото малкия лигльо се е правил на мъж и е обиждал човека. И оня го набил. Нормално е това. Ако някой на улицата ви обижда, вие мирно ли ще му седите? Полицая да заведе дело за обида на длъжностно лице.
144
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така става, когато си мислиш че всичко ти е позволено и се правиш на тарикат. Дори си мисля че малко го е дърмонил куката. Още е можело. Сега излязъл по медиите и циври. Що цивриш бе, нали си тарикатче и се правиш на отворко? Значи правиш каквото си искаш и после - ама той ме наби. Малко те е бил, пак казвам....
143
0
 
13
 
! Отговори
Шиткоинист преди 2 години
На нас днешната младеж ни се полага полагаемото
142
22
 
9
 
! Отговори
Ехааа преди 2 години
Сбогом ранна пенсия, сбогом пари на куп при пенсиониране. Колко объл трябва да си, че да си прецакаш 1-вата категория труд заради един фас. Здравей дисциплинарно уволнение.
141
5
 
35
 
! Отговори
хаха преди 2 години
Дри.сльо решил да се направи на мъж.Ама да пушиш цигара и да псу.ваш не пречи да изядеш някой друг шамар.
140
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хюмнее само като те видях и ми стана ясно, защо те е набил. Ккмпелксарче с цайси и решило да се направи на отворен. Настига, ще ск виновен ами и се дървиш. Човека правилно ти е направил забележка. От такива свинии на всякъде е кир. Кога ,ще почнете да се държите, като нормални човеци и да носите отговорност.
139
8
 
2
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Последно преди няколко години клепах в 7 РПУ за побой. Нямаше жалба и край! Боляха ме ръцете 10 дни, корави глави...български!!!!!
138
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Българските мъже - чудещи се за какво да се избият, все едно са в първобитно общество, българските жени - масово пр0ститутки. И всички тези изцепки обичат да си ги представят като права - единия имал право да хвърля фасове, другият имал право да го пребие, трети имал право еди-какво-си. Общество от комплексирани егоисти. Абе идилия и половина.
137
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Куката е психопат! Затвор!
136
2
 
14
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Има бивши ченгета за бой, ама мълчат като п/ки. В случая тоя хайван си го е получил. Те знаят поне до къде се бие старите ченгели.