19-годишен загина след гонка, завършила с катастрофа

Близки на момчето са категорични, че катастрофата е предизвикана умишлено
26 ное 2021 11:23, Ния Христова
58
19-годишен загина след гонка, завършила с катастрофа
Снимка: БГНЕС
19-годишно момче е загубило живота си при катастрофа до Сливен. Инцидентът е станал преди седмица, а разправията между момчетата е започнала заради момиче, съобщи Нова тв.
 
Близки и роднини на загиналия смятат, че катастрофата е умишлено предизвикана. Автомобилът, в който е бил 19-годишният Петър Досев, е бил блъснат целенасочено.
 
По случая има повдигнато обвинение. Близки и роднини на загиналия се притесняват случаят да не бъде потулен. 
 
Разправията между двамата е започнала в дискотека. Компания момичета са били притеснени от младеж, който в последствие е задържан. 
 
"Хюсеин се е държал грубо и арогантно с Ванеса, при което тя му удря шамар. Той почва да й вика и да я блъска. Ванеса търси управителя на дискотеката, за да му бъде направена забележка, през това време Хюсеин си тръгва. Дъщеря ми също се прибира вкъщи", майка на приятелката на загиналото момче.
 
След като момичетата си тръгват от дискотеката, Петър разбира от приятелката си за случилото се. 
 
"Стигнахме до Крушаре. В началото ни чакаха с пистолети и бухалки. Бяха агресивни. Започна гонка, която продължи кратко. Те ни изблъскаха от пътя и се ударихме в дървото. Опитах да си извадя детето, защото беше заклещен. Казваше ми, че не може да диша. В този момент започнах да ме удрят по главата", разказва бащата на загиналия Петър.
 
Линейка пристига на място и отвежда младежа, който издъхва по пътя за болницата. А за Десислав трагедията е огромна, защото в рамките на две седмици, освен единственото си дете, губи и съпругата си. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
3
 
17
 
! Отговори
да,боцко е гол преди 2 години
До Царят е гол гласувахте 12 години,за откриващия джамии,сега ревете.ГЕНЕРАЛ РАДЕВ ви е виновен,руснаците са ви виновни,само не и истинските виновници.Племе.
22
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
пишете го ковид на мозака тоя с.лендур
21
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А Радев, когото си избрахте си дрънка на китарата, нали?
20
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дивашка територия!
19
4
 
21
 
! Отговори
Изгубени в превода преди 2 години
Знам, че хората от онзи край не говорят български много-много, но сега ще преведем от майчин език: 1 *** се направил на мъж пред някаква пръчка, Друг *** притял на пръчката е тръгнал да раздава правосъдие с баща си. При срещата обаче, се оказало, че отмъстителите са дошли с винкели на престрелка, оцапали леко гащите и бегом да ги няма. Кайбоите от съседното село обаче не били съгласни и подгонили оцапаните, следва изблъскване и порадната селска драма. Сега се чакат експертизи за виновния път
18
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
При Ади съдията щеше да пита тези с пистолетите и бухалките само един въпрос.
17
2
 
3
 
! Отговори
не е ли така преди 2 години
Епаааа........добре е направило 19-годишното момченце!
16
6
 
26
 
! Отговори
Царят е гол преди 2 години
Това си е умишлено убийство, при това извършено от турци над българи. Забележете, имали са пистолети. България е под неоосманистко владение.
15
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Докато се информирате от Фейсбук така ще е.
14
7
 
8
 
! Отговори
Багатур преди 2 години
Подрастващи мъжкарчета които искат да се докажат, едни ще успеят и ще станат зрели алфа мъжкари, други ще подвият опашка или ще гушнат букета. Нормални природни процеси.
13
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пишете го ковид!
12
9
 
13
 
! Отговори
Бою Тиквочето преди 2 години
Пистолети и бухалки, тия са от моята черга, не ги съдете строго, трябва ни прогресивен матрял да движи икономиката, а заспали мухльовци като тоя дето е дал фира.
11
2
 
40
 
! Отговори
На кмето зето преди 2 години
Дискотеките са най-пропадналото и елемантарно забавление. Особено във българския му вариант.
10
3
 
34
 
! Отговори
floko преди 2 години
Какви дискотеки ? Не им ли е забранено да работят в момента? Или на село може.
9
4
 
31
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 2 години
Класически случай, който се повтара всяка година, по много пъти. На мангу му се доийбало бело девойче. И задърпал ванеса, кощято кръшно чупела дупе на дансинга. Да, ама момето не се оказало либерално куйве да даде на черен кочан, бело дупе. Да ама не. Разбира се, приятелят й носи кръвта на сливенските войводи, но не и възможностите им. Изправя се сам срещу целата Маала хюсеиновци и загива. Нещата не се прават така, прават се, гато Хюсню е сам или с още 1-2 приятели;)))
8
9
 
12
 
! Отговори
Totenkopf преди 2 години
Селски, овчарски истории, Хюсеин и Ванеса хи хи хи, нека се избиват сами
7
4
 
19
 
! Отговори
Мисирки, сър! преди 2 години
"Петър разбира от приятелката си за случилото се.Стигнахме до Крушаре. В началото ни чакаха с пистолети и бухалки."Какво е станало, след като е разбрал, и за какво е ходил до Крушаре, и то с баща си?1. Прибирали са се в къщи2. Да си допият3. Ходили са да търсят обяснения от Хюсеин (разбирай да му покажат кой, кой е)4. ...Ама мисирките не питат. Те само кълват по клавишите разбрали недоразбрали.
6
17
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
да не са го гонили! уволнение за безразсъдните ушеви!
5
16
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
говорил е истини за радев
4
2
 
16
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
"А за Десислав трагедията е огромна, защото в рамките на две седмици, освен единственото си дете, губи и съпругата си."___Пич, справедливост няма да получиш от Бъ;гарския съд !!!___Трябва сам да си я извоюваш, вече няма какво да губиш, жестоко, но е така !!!