Владислав Горанов опитал да премине "Калотина" с кола, обявена за издирване

Органите на реда го помолили да отбие, но той се върнал в страната
Обновена: 18 дек 2021 13:08 | 18 дек 2021 11:55, Петя Славова
399
Владислав Горанов опитал да премине "Калотина" с кола, обявена за издирване
Снимка: БГНЕС

Бившият финансов министър Владислав Горанов е влязъл в граничен пункт "Калотина" с автомобил BMW X7 в посока Сърбия снощи около 18:30 ч., съобщава БНТ. При граничната проверка се оказало, че автомобилът, който Горанов управлява, е обявен за издирване.

Вписването в масивите било извършено от Русия. Граничните служители уведомили Горанов, че има проблем с колата и го помолили да отбие и да изчака за детайлна проверка. Той, обаче, направил обратен завой и се върнал във вътрешността на страната.

Няколко часа по-късно с друга кола и в компанията на собственик на голяма фирма за автобусни превози Горанов отново се върнал, преминал през граничния пункт и напуснал страната към Сърбия. Според документите, издирваният автомобил BMW X7 бил лизингов, а като ползвател бил вписан Горанов.

Полицията в момента издирва колата. От МВР потвърдиха за "По света и у нас", че извършват проверка за засечен автомобил на граничен пункт, който е вписан в информационните масиви като издирван и за неподчинение на полицейско разпореждане.

Не потвърдиха, но и не отрекоха участието на Владислав Горанов в случая. Проверяват се и действията на граничните полицаи, които са пуснали Горанов да излезе от страната при повторното му преминаване през граничния пункт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


399
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
241
0
 
8
 
! Отговори
Един до 260 преди 2 години
Как си работил като си неграмотен? Виж как пишеш.
240
0
 
4
 
! Отговори
Koko преди 2 години
Toja ako beshe napracil toja zavoi v Amerika s tarsenijat ot Interpol avtomobil-shtjaha da garmjat podir nego na momenta, no nashite polizai sa vazpitani ot Gerb-da ne im narushavat spokoistvieto i da ne dokosvat ,,nedosegaemite,, bivshi
239
0
 
4
 
! Отговори
msm преди 2 години
Много сме сиви, зависими и корумпирани . Мазни *** си правят каквото искат
238
3
 
5
 
! Отговори
Банкянско говедо преди 2 години
От горе до долу все мои хора бягат
237
3
 
4
 
! Отговори
Тлъстак с 200 преди 2 години
Офейквам с кеша
236
3
 
10
 
! Отговори
Най-вероятно преди 2 години
се е опитвал да премине в нелегалност?!?На път за Сърбия,където го очаква Баце,да основат партизански отряд и поведат открита борба срещу новата власт!?!За съветник може да вземат Сретен Йосич,а за консултант Цветан Василев?!?Десито Атанасова,като ушие знамето,ще го играе Райна Княгиня или Цола Драгойчева на млади години?!?
235
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Органите на реда го помолили да отбие, но той се върнал в страната" -- не се е подчинил? После да не се наложи да го търсят, а той да се окаже в страна, с която нямаме споразумение за екстрадиция. Бивш финансов министър от герб.
234
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
вЕрваме, вЕрваме на всичко, както вЕрваме за златото в чекмеджетата и пр.
233
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
' чисто нов от "Мото Пфое" ' -- после да не се окаже, че отивал в Сърбия при избягалия шеф на една известна фалирала банка в България, който се издирва от българското правосъдие. Властите в Сърбия не ни го предават и в същото време са кандидати за членство в ес. Странни неща.
232
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
При рутинна проверка на Калотина скрит под одеяло на задната седалка е открит Бочко. Незабавно е задържан и изпратен в лагер за бежанци.
231
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Утре може цялата им парламентарна група да се изниже в чужбина ... може една сутрин да се събудим без Герб в парламента.
230
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този очевидно е бeгAл ... може и Бочко да не е в БГ вече.
229
2
 
9
 
! Отговори
Буци дебелото преди 2 години
Ей заради тоя ,сега аз не мога да бегам.Ще си спомня как минавахме границата в следните сикаджийски времена.
228
2
 
18
 
! Отговори
пурко преди 2 години
От границата до София са около 60км.Никой не се обажда на МВР да бъде здържан!!!!!!!!!
227
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гербери, дами и господа, гербери преизбирани 12 годиниот нашия (мало)УМЕН народ!
226
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 260 Само хора, на които им е платено/наредено/ внушено да драскат глупости и неверни работи, могат да си затварят очите за ЕЛЕМЕНТАРНИТЕ лъжи в тази "история". Всеки, който има акъл, вече е видял няколкото неща, които няма как да се случат в реалността, такава, каквато е описана.
225
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отиде при Цветан Василев в Сърбия на гости. Или може би - при Груевскив Унгария
224
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като не може да смуче от държавата шайката на Бацо се захваща със стария си бизнес - трафик на крадени луксозни автомобили и каквото там могат да прекарат с тях в разните тайници.
223
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Работил съм на това ГКПП, на ръководна позиция. Мога да напиша доста неща за това, какво не се връзва тук, но ще се огранича до нещо, което всеки знае. Когато, спреш на ГКПП си даваш личните документи и документите на МПС-то за проверка. Ако в хода на проверката се установи, че МПС-то е издирвано, не съществува вариант в кой си зарязваш документите, обръщаш и си тръгваш - някой трябва да ти ги върне... а пък после да го пуснете отново... а пък да си съобщите и в медиите какво сте направили...
222
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Крим не е руски "постановка ДС-КГБ... познато ,НАЛИ?" Отвсякъде мирише на дамаджани и квас.