Причината за трагедията в Торос - дефектна коледна украса

Баща и две деца загинаха, майката е с опасност за живота
26 дек 2021 13:30, Петя Славова
27
Причината за трагедията в Торос - дефектна коледна украса
Снимка: БГНЕС

Дефектна коледна украса е най-вероятната причина, при която загинаха две деца и баща им. Трагедията се случи на Коледа в ловешкото село  Торос.

Още по темата

В тежко състояние е майката, съобщава Нова тв. 30-годишен е загиналият, а децата на 6 години и 6 месеца. Майката е настанена в "Пирогов" с опасност за живота. Съседи описват загиналият мъж като човек за пример.

Вуйчото на загиналия го описва като трудолюбив човек, който се грижи за семейството си.
Работата по случая продължава под ръководството на Прокуратурата в Ловеч.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По тв репортажите се вижда че по стената е бил залепен стиропор за изолация, който е изгорял. А дали не е тръгнал пожара от стиропора, дано се разбере точната причина.
18
4
 
3
 
! Отговори
Уточнение преди 2 години
И всеки пожар свързан с електроуред най-често е причинен от късо съединение или утечка. Затова се слага предпазител и дефектно токова защита. Дефектнотоковите защити изобщо никой не ги бръсне за сливи, после защо ставали пожари. Отново на антиваксърската нация превенцията им е много слабо място.
17
5
 
3
 
! Отговори
За жалост преди 2 години
В България превенцията е *** дума. В другите държави алармата за дим е задължителна, защото спасява човешки живот и материални щети. В антивдаксърското гето 20 лв са си литър купешка ракия и затова тази толкоз полезна пищялка е екзотика.
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
освен смядовския радиатор на 3 , друго не оставям вечер
15
0
 
4
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Изолацията в тези коледни украси е прекалено тънка.Изобщо не трябва да се допуска на пазара.
14
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Здравият разум изисква когато човек си ляга за сън да изключи коледната украса! У нас се продават много некачествени продукти. Бог да ги прости!
13
1
 
19
 
! Отговори
Qanon преди 2 години
Петя, и тук не става ясно какво точно се е случило. Как ги пишеш тия новини?! Пожар ли е, убийство ли е?! Бомба ли е паднала?! Нищо не е ясно!! Старание, Петя!! Старание!!
12
0
 
17
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 години
До 8 ми,няма нужда да се каниш на никого.Статията е,че са загинали баща и две мили дечица и майката е на ръба. Това е. Моли се да оживее и оздравее майката. Кой е застрахован от глупави украси. Някой трябва да осъди фирмата с тази некачествена украса. Ако имаме нормална държава, трябва да изтегли от пазара от този вид, за да не пострадат други хора. Съчувстваме на близките на скъпото семейство!Ако може по някакъв начин да помогнем на близките им,предстоят им тежки дни... Не се карайте мили бг!
11
2
 
13
 
! Отговори
Доктор Менгеле преди 2 години
До До до 6Не е агресивен,просто е пил две ракии.Обикновен диванен бабаит.
10
1
 
9
 
! Отговори
До до 6 преди 2 години
Много агресия има в теб. Ти си престъпник. Хайде открити мен. Не се заканвай излишно. Ако не откриеш, ще съжаляваш
9
0
 
7
 
! Отговори
Що не постват? преди 2 години
До До 6 Закла ли ги?
8
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само не знам, защо винаги при такива човешки трагедии се пише, как някой бил трудолюбив и за пример. Белким, ако не беше за пример смъртта на трима човека, нямаше да е факт. И за близките, нямаше да е трагедия.Мир на праха им. И дано са в по-добрият свят.
7
9
 
3
 
! Отговори
До 6 преди 2 години
Само човек не съм клал, но бих открил сметката си с теб, дори да си от третия пол. Не се бъзикай, че ще те намеря пo IP адрес. Някои вече не постват, що ? ...
6
8
 
3
 
! Отговори
Фин преди 2 години
До Влади ...децата станали ангелчета, а питаш - защо Господи. Шизофренност има в това. Там където има електричество няма добри духове, там е Ариман. Има прераждане и карма, така че спокойно всичко е наред.
5
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре че няма пострадали ХОРА !
4
2
 
5
 
! Отговори
РОМ-ГЕЙ преди 2 години
ЖИЦАТА, В ЖИЦАТА Е ПАРАТА
3
2
 
2
 
! Отговори
Яко Шиба преди 2 години
До ВладиА колко пола си разрешил да имате в къщи?
2
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По интересното е как 30 годишен млад човек е допуснал да изгори жив и не само той ами и децата му. Пиян или надрусан и бил. На 30 години трябва да е енергичен мозъка трябва да му е като бръснач да вземаш решенията бързо и адекватно. Ако беше някой 70 или 80 годишен нещата щяха да изглеждат по друг начин..Жалко за дечицата. Бог да ги прости.
1
3
 
25
 
! Отговори
Фин преди 2 години
Сатанклаус уби Иисус и то отдавна. Вече няма Рождество, а стомашно - потребителска оргия. Кич, лампички, празнословие и всякакви символични баналности. За музиката да не говорим... омръзнала до отврат.