Украинец катастрофира в Казанлък

Мъжът е отказал да бъде тестван за алкохол
3 апр 2022 12:44, Петя Славова
64
Украинец катастрофира в Казанлък
Снимка: БГНЕС

Мъж от украинския град Николаев, катастрофира в Казанлък. Инцидентът е станал между две пешеходни пътеки в града, като водачът е блъснал автомобила в бордюр, предаде БГНЕС.

В момента на катастрофата движението в натоварения участък е било слабо. Няма пострадали хора и други коли при катастрофата.

Украинецът сподели, че се казва Евгений. В района работи като строител. В България е от няколко месеца преди да започне войната в Украйна. След катастрофата отказа да бъде тестван за алкохол от полицията. Униформените му отнеха шофьорската книжка.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия украинци не са военни бежанци, а икономически такива. Сега с войната достъпа до Европа става по - лесен и тръгнаха да се изселват. Преди години стажувах в САЩ и имахме украинци. Всичко украински девойки направиха и невъзможноти за да се омъжат за американци и да не се върнат в Украина, след като им приключи стажа. Едната даже некъв "афроамериканец" си взе.
40
1
 
2
 
! Отговори
туз преди 2 години
карай си каруцата в хохляндия
39
0
 
3
 
! Отговори
Фюрера преди 2 години
За един украинец бай *** орева света, а си затваря очите от кат е жив за всички мизерии
38
1
 
9
 
! Отговори
АСА преди 2 години
а мустакатото ленче иска да приватизира имотите на руснаци и да им ги дава
37
0
 
29
 
! Отговори
Зоро преди 2 години
Бой по хохлите ! Навсякъде ги мразят и повярвайте ми има защо !
36
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЧЕСТИТА ПРОМЯНА
35
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ония ден женска укра откраднала кола във Варна да си купи наркотици, днес пияна укра се изшаткала в тротоар... Да ви е честито че ги "спасяваме" от... от какво ги спасяваме всъщност, като никой не ги закача, освен ако не са неонацисти или не стрелят по руски войски?!?
34
2
 
32
 
! Отговори
сиромах преди 2 години
Тепърва има да им сърбаме попарата на тия пияндета!Заинтересувайте се колко катастрофи са направили на наша територия тираджиите им и ще разберете за какво става въпрос!Как да даде проба като ще излезе,че с такъв процент алкохол е трябвало отдавна да е мъртъв.1200 лева на месец за пиян украинец,а50 лева месечно за българско дете!Абе богата работа ,няма какво да си говорим!
33
0
 
20
 
! Отговори
Супермен е катастроф преди 2 години
Супермен е катастрофирал ! Невероятно , но факт !
32
4
 
22
 
! Отговори
Данчо преди 2 години
Поне работи и се издържа . Напил се е от мъка че е изтървал 40лв. Бежански надник.
31
0
 
38
 
! Отговори
Стамат преди 2 години
Еднантайна да ви издам,която медиите премълчават.Не са им валидни застраховките,нито зелените карти,нито гражданската.А те не могат да си направят българска с украинските номера,не могат и да ги продадът :) Ама си карат де,нали са "бежанци".
30
1
 
40
 
! Отговори
Алф Редхичкок преди 2 години
Върнете му книжката! Щом е укро, има право да кара и пиян, и друсан!!!
29
2
 
49
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
е,започнаха!...Вчера са натресоха у нас и вече започнаха золумите...Бил отказал проба за алкохол?!...Това какво ви говори?
28
2
 
25
 
! Отговори
местъпан преди 2 години
Турчин при ПТП уби дете и още го разследват.
27
43
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
kаква новина. Блъснал си колата в бордюр. Пострадали няма. Бил пил. Всеки ден у нас има поне 100 такива случая. Е поне медията се грижи да даде малко хляб на антиукраинските дрънкала. Те си знаят как да действат
26
1
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези мъже защо са тук кой ги пуска нали са мобилизирани там.
25
3
 
64
 
! Отговори
От Слънчака преди 2 години
Укритата всъщност са много долно племе. Всяка година имаме проблеми със пияни Укроорки . Освен това са много нагли. Единственото хубаво е че Укро жените са фантастични развратнички и се продават за ботилка водка савой !
24
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този тип е тук за да свърши някаква "***" поръчка.Никой добронамерен човек,не би извършил подобно нещо.Първо,защото не познава законите в страната в която пребивава.Второ,на какво основание е дошъл в страна която е в ЕС преди събитията там и кой му е издал документи?И трето,Без съдействие от,българското Посолство в Киев,той не може да влезе в страната ни без виза.А каква е тя и дали законно пребивава вече е международен проблем.Защо и чужденците не спазват законите в БГ-тото?
23
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това да шофираш е лукс да продадат автомобила и парите да и дадтна Зеленски.
22
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Взел е да изтрезнява и това е причината полицаите трябваше да му занесат водка да се съвземе и да го пуснат по живо по здраво.