Свидетел на катастрофата между Пловдив-Пазарджик: Предната част на колата е нагъната цялата

Кои са жертвите?
12 мар 2023 21:39, Нели Христова
18
Свидетел на катастрофата между Пловдив-Пазарджик: Предната част на колата е нагъната цялата

Починали в жестоката катастрофа на пътя Пловдив-Пазарджик са водачът на единия автомобил, който е на 44 години от Пловдив и на другия - на 64 години от първомайското село Драгойново. Загинали са още мъж на 71 години и жена на 52 години. В МБАЛ Пазарджик са жена на 30 години и мъж на 48 години. По-късно там издъхва и 66-годишна жена, също приета в тежко състояние.

"Беше 16:21 ч., връщахме се от Пловдив и още не беше дошла полиция и пътят не беше затворен", сподели Златка Костадинова, станала свидетел на последствията от жестоката катастрофа на пътя Пловдив-Пазарджик, в която загинаха четири души.

"Ударили са се челно бял и черен автомобил, като белият е останал на пътя, смазан до неузнаваемост, а черният е качен върху мантинелата до крайпътно дърво. Сблъсъкът е бил толкова силен, че предната част на колата е нагъната цялата", разказва още жената, цитирана от "24 часа".

До 5 минути пристигнали 3 линейки от пазарджишката "Бърза помощ", полицейска патрулка и кола на пожарната, твърдят очевидци.

"По принцип, този участък от пътя Пазарджик - Пловдив е прав и ремонтиран преди 2 години. Някои го ползват като скоростна отсечка", коментират бивши катаджии.

Окръжна прокуратура - Пазарджик наблюдава досъдебно производство за възникналото тежко пътнотранспортно произшествие. Извършват се активни действия по разследването за изясняване на причините. На мястото се намира дежурен прокурор.

Окръжният прокурор на Пазарджик Албена Кузманова е вече на мястото.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
11
 
! Отговори
Архитектът преди 1 година
Жалкото е, че ккелешът движил се в насрещното е погубил живота на невинни хора. Поне няма да може да убива други хора.
12
6
 
13
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 година
И Гълъба както и Винету както и Киро Украинеца се оказа напълно некадърен да спре набезите на джигитите по пътищата. Големи претенции за държавници, нулев потенциал. Иначе да оправят Украйна еша им няма.
11
0
 
39
 
! Отговори
Напомняне преди 1 година
Супер сме зле с дисциплина на кормуване. Този бил млад, онзи възрастен, но причината е само една- почти никой не спазва закона за движение по пътищата. Всъщност, каквато ни държавата, такова ни и всичко останало!
10
3
 
18
 
! Отговори
КАТеричок преди 1 година
Катастрофата е резултат от неуморният труд на тружениците от КАТ!
9
0
 
6
 
! Отговори
лекар ихтиманец преди 1 година
Н.Х. очаква да е нагъната задната част на колата!
8
24
 
4
 
! Отговори
Asd преди 1 година
Възрастните над 70 годишна възраст са другата крайност, взимали книжки и свикнали на по-малко трафик, сега е много по натоварено и просто не знаят къде са и какво правят. Отделно, че представата им за скорост е много различна в сравнение с колите от преди 30-40 години.
7
0
 
19
 
! Отговори
Asd преди 1 година
Днес спирам на светофар, вдясно преди светофара има малка квартална улица. Аз си оставям място, доста често от квартала излизат хора. По улицата изведнъж бързо идва едно *** и едва спря в средата пред мен, ако не бях оставил място щеше да е в мен, смях в колата, алабала, младо момиче до него, тръгваме и той се движи буквално на две педи зад колата пред него. Никаква мисъл и никакво разстояние. Та така е по пътищата, всеки ден се вижда.
6
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен (3) Защото съм на 60 и ако караме ще видиш колко си нещастно некадърен както и 98% от останалите шАфьори в Бг.Толкова сте смотани че се чудя как пазите равновесие като ходите пеш!!
5
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На провинциалистите и особено на ниско образованите трябва да се забрани да шофират. Ако на павиан дадеш зареден автомат със свален предпазител какво ще стане?!?!Същото е провансал с МПС.
4
0
 
15
 
! Отговори
Данчо Рушветчията преди 1 година
Като гледам щетите, са се движили с бясна скорост. бързали са за гробищата явно.
3
50
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На 64 години защо има книжка?
2
4
 
18
 
! Отговори
апи преди 1 година
тоя път взима жертви всяка година . След ремонтът беше ясно ,че ще е още по страшна следващата трагедия . Камери трябва , и постоянен полицейски контрол , а не само да висят в патрулките на сенчица
1
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
5 минути размишлявам върху смисъла на заглавието......