Безредици в ромската махала в Стамболийски, двама униформени са ранени

До напрежението се е стигнало след гонка между униформени и моторист
2 апр 2023 23:58, Йоана Цонева
31
Безредици в ромската махала в Стамболийски, двама униформени са ранени
Снимка: БГНЕС

Двама полицаи са пострадали при сблъсъците в ромската махала в Стамболийски. От МВР заявиха, че до напрежението се е стигнало след гонка между униформени и моторист, предаде БНТ.

На видеоклипове, разпространени в социалните мрежи, се вижда ескалиралото напрежение, при което са пострадали униформените. Двамата са изпратени в болница за прегледи, уточниха от полицията. Задържани са трима от нападателите им.

Мотористът все още се издирва, но самоличността му е установена.

"Двойка от специализираните сили опитват да спрат мотоциклетист, но не е спрял и е последвала гонка. Той е навлязъл в махалата, захвърля мотора и негови съседи са нападнали полицаите. Двама полицаи са с леки наранявания. Най-вероятно на клиповете се вижда как се опитват да го задържат" казват от МВР-Пловдив.

Към този момент няма напрежение и на място жандармерия охранява района. От полицията отричат случаят да е свързан с изборите.

Мотористът все още се издирва, но самоличността му е установена.

Кметът на Стамболийски Георги Мараджиев обвини униформените в полицейско насилие и репресия. Той посочи и шефът на РУ – Стамболийски като главен виновник за напрежението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На някой прави ли му впечетление на кои места има проблем с незачитане на закона и посегателство над полицаи ? Представете си какво обещават и как си закрилят избирателите Бойко и Ахмед, щом посягат на полицаите...
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Г- н Началник, при безредици, напрежение, физическо и психическо напрежение над униформени служители на МВР да се сформира група от въоръжени и маскирани полицаи, всичките маймуни по колибите, яко претърсване, разпити, е малко авторитет и респект покажете на тези диваци, длъжен сте да защитите хората и институцията си.
8
3
 
2
 
! Отговори
D преди 1 година
Хайде сега за успешната акция направете стачка за да ви увеличат заплатите.
7
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тепърва ще се изявяват гласоподавателите на герб, един гласосъбирател най-спокойно вчера по телевизията заяви, че има защита от горе.
6
1
 
14
 
! Отговори
123 преди 1 година
Какво полицейско насилие, щом полицаите са откарани в болница. На висчки събрали се сеирджии трябва да им се търси отговорност.
5
2
 
21
 
! Отговори
Из под камъша преди 1 година
А куките защо не са стреляли? Те затова ги и бият кой къде ги свари.Подгонили моторджия,яли бой и ги закарали в болницата.Това ако е в САЩ,моторджията нямаше да може да стъпи на земата за последно.Мдаааа...така правят по другите държави.Че и в едната Турция даже го правят.Само наште плашипутаци се дупят кат видят зор.За *** за каца не стават.
4
6
 
6
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 1 година
Спящите красавици от МВР някой ще трябва да ги събуди . Ето , за пореден път се оказва , че ромите са влюбени в тях и в охранителните фирми и са започнали с " целувките " на принцовете . Да им пожелая щастлив и радостен съвместен живот и много щастливи дни след сключването на браковете им .
3
1
 
19
 
! Отговори
Териториален преди 1 година
Аз им се чудя още , повечето от тях заминаха за цивилизования свят... Тези защо стоят да ги бият...
2
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
После защо сме били лошо настроени към тези...... цветнокожи. Яко не бяха полицаите все едно че гледаш кадри от Афганистан
1
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Раджстанците да натупали униформените клоуни.