Откриха удавени мъж и жена в Кърджалийско

Става дума за два отделни случая
18 апр 2023 12:40, Стела Стоянова
5
Откриха удавени мъж и жена в Кърджалийско
Снимка БГНЕС

Откриха телата на мъж и жена в Кърджалийско, съобщиха от полицията. Става дума за два отделни случая, но и в двата е констатирано удавяне.

Тялото на 66-годишен мъж е намерено на 17 април, около 11:00 часа в землището на село Девесилово. Жителят на селото е открит в дере. Екип на Филиала на Спешна помощ и дежурна оперативна група от Крумовград са били на мястото на произшествието. Като вероятна причина за смъртта се сочи удавяне. Извършен е оглед, при който не са били установени следи от насилие. Тялото е транспортирано за аутопсия в Отделението по съдебна медицина в кърджалийската болница.

При друг случай - трупът на 65-годишна жена, обявена за издирване, е бил намерен в коритото на река Ардинска. Близки на жената от Ардино са подали сигнал в полицията, че не се е прибрала в дома си.

На 17 април тялото е било намерено в реката и извадено на брега с помощта на екип на пожарната. И в този случай не са били открити следи от насилствена смърт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: удавени
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И в този случай не са били открити следи от насилствена смърт. . . . . Ето точно затова не вярвам на българските медии! Обдукцията още не е започнала, но резултата е вече побликуван!
4
0
 
7
 
! Отговори
Не знам какви са преди 1 година
случаите с тези хора от Кърджалийско, Бог да ги прости и двамата. Но се чудя защо медиите изведнъж спряха да пишат каквото и да било по случая с младежа, изчезнал на кукерския фестивал в Перник и след два месеца тялото му изплува в една от изкуствено създадените неголеми, но дълбоки локви в гора, северно от града? Много неясноти имаше по случая, но обявиха в два реда, че се бил подхлъзнал и сложиха точка. Установиха ли нещо за трите прободни рани? Защо не са прегледали записите на всички камери?
3
0
 
3
 
! Отговори
Депутат преди 1 година
Удавените са Ахмеда им, този почетния на ДПС и жената на сегашния им лидер Мустафата. Те нека да си мислят, че са живи, но България ще си е ЦЯЛА. Специални поздрави за депутатите от поредното НС на България. С песните на Владко МАРКОВ. Особено тази, за обещанията им.
2
0
 
3
 
! Отговори
История преди 1 година
В наше село имахме една баба Кичка, която си беше удавила мъжа в един вир. Тогава казаха уж, че паднал и се удавил, а тя го рендосала с една пръчка в главата и паднал във вира и до там.
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Те е толкова топло за да са плували по това време