Походът за мир започва референдум

Два са основните въпроси
23 апр 2023 19:40, Росен Стойчев
428
Походът за мир започва референдум

В повече от 30 града в страната се проведе "Общобългарски поход за мир и неутралитет", а организаторите обявиха, че започват и национален референдум, с който да защитят интереса на гражданите.
Още по темата

За пети пореден път се провежда похода за мир и неутралитет. В София събитието започна от Националния дворец на културата, съобщи Bulgaria ON AIR.


Организаторите се обявиха против развяването на чужди знамена по време на шествието. Те поставиха и началото на референдум с две основни направления.

"Две са направленията на въпросите в референдума - едното е да бъде предпазена България. Другото направление е облекчаване на процедурата за провеждане на референдуми, защото в момента са необходими 600000 подписа да бъдат събрани", коментира организаторът Сърнела Воденичарова.

Инициаторите очакват подкрепа от политическите партии и обещаха, че ще продължат своята инициатива в страната. А призивите на участниците в шествието бяха за запазване на мира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


428
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
327
7
 
2
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Започва референдум за МИЗЕРИЯ. Ха да видим колко м.u.z.е.p.н.и.ц.и има в България.
326
8
 
1
 
! Отговори
Мдааа преди 1 година
Значи русофилите имат пари щ.о.м се разхождат на манифестации...а само ривът че умират от глад и им е студено.
325
2
 
0
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 година
Аз затова и стискам палци на Китай...да догони САЩ в технологиите за ИИ. Иначе жална ни майка. Не само на китайци, руснаци , а и на нас самите, които в момента привидно сме в играта на САЩ. Това е като ядрената надпревара, само че тоя път възпиращ фактор ще бъде притежанието на развит ИИ. Така нещата ще сен балансират и вероятно че се избегне глобално унищожение.
324
1
 
3
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 година
Ако в момента НАТО атакуват Русия, преди да е внедрен ИИ в армията на САЩ, НАТО ще бъде помляно. Няколко хиперзвукови ракети са онса достатъчно за потапяне всички НАТОвски самолетоносачи. Ето за това НАТО протаква, но това го знам не само аз, а и Русия, Китай...Не случайно са тия са кции към Китай за нови чипове и технологии за производството им. САЩ си имат причина да правят това и тя е, че активно се правят тестове с ИИ, който да управлява всякакви самолети и тем подобни.
323
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма как да подкрепя развяващи червени знамена на БКП, които не спазват тишина между 14ч и 16ч в неделя и будят болните ми деца. Какво уважение, какви 4 лева като елементарности не умеете да спазвате?!?
322
2
 
2
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 година
И ако сега САЩ е голямото зло, в бъдеще ще има още по-голямо. Говоря за нялолко години само. За това време САЩ ще са в състояние да внедрят ИИ в своята армия, като например управление на щайгите Ф16. Всъщност, САЩ не се намесват толкова явно в Украйна, защото искат да спечелят няколко години, да довършат внедряването на ИИ в армията си.
321
1
 
3
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 година
Голямото зло за света е САЩ в сегашния си вид, а и в предишни. Това, че в момента са концентрирани върху Путин не означава, че САЩ не са запалили стотици знайни и незнайни войни. Ето, да вземем Судан. Никой не чувам да протестира срещу САЩ. Защо?
320
0
 
3
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 година
Пацо, Путин е президент. Същия като Байдън, Макрон и куп други знаменитости. Голяма държава се управлява със силна ръка. Представи си сега, че Байдън, куклата на конци, падне и го замени някакво подобие на нашето народно събрание. Ами моментално Тексас е станал отделна държава, повярвай ми. Задкулисието в САЩ няма кого да направлява и това ще доведе веднага до разпад на САЩ. В САЩ всички сенатори са силно зависими и корумпирани. Отпуснат ли им се юздите, край на САЩ като единна държава.
319
9
 
5
 
! Отговори
Пацо преди 1 година
Путин е диктатор.А този поход показва колко е къса паметта на българина
318
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най славянската държава е Полша. Която ще стигне до китайската граница.
317
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В близо двумилионнен град е София не видях никакъв поход , а само полицейски коли на Ор. Мост.
316
1
 
5
 
! Отговори
Тошо преди 1 година
Това е единствената правилна позиция, но ....с ангажимент за хуманитарни помощи от наша страна и за двете воюващи славянски държави!Не оръжие, както е правила - продавала Испания през 1-та свет. война, а помощ за медицински материали, има разлика!
315
1
 
9
 
! Отговори
xoxo преди 1 година
#349 Зозо,понеже нещо си много отворен тук,във форума,хайде да се натовариш на един транспорт за Украйна,ходи да защитаваш Зеленски и евроатлантизма.Ще ти се зарадват,а може и да изкараш некой лев. Не знам дали можеш да държиш автомат,но там ще те научат,немай грижа.Лек път.
314
1
 
12
 
! Отговори
ДВОЕН СТАНДАРТ преди 1 година
Дайте малко снимки, ж.ypнaлиcтитe! Като отрявате шествието в подкрепа на Украйна имаше десетки снимки. Имаше и подробна информация колко са били участниците... Това ми изглежда като ДВОЕН СТАНДАРТ.
313
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Къде е Копейкин, Корни, Мая да яхнат протеста и да излъжа хората.
312
13
 
6
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
До Анонимен ........ Хахааа, другарче ти ли ще ме трепеш бре, чемшир руски? Гледай си пенсийката мижава...
311
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някой още си мислят,че света се върти около Украйна и не могат да разбера,ще това не е така и никой не иска да ги набутват в нечии други конфликти.
310
23
 
10
 
! Отговори
мдаа преди 1 година
Зад "организаторката" сърнела ли е, мухоморка ли е, виждам дъългата крастава ръка на Кремъл!
309
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Швейцария са необходими 50 000 подписа за референдум! На това му викат народна демокрация! Информирайте се! Всички цъкате по телефона ама едно запитване не можете да направите!
308
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Елате зозички и тротинетки с една ръчичка ще ви изтрепя до един скъпи б а к луци Зозичките бяха в лагера в Ловеч и пак ще са там