Походът за мир започва референдум

Два са основните въпроси
23 апр 2023 19:40, Росен Стойчев
428
Походът за мир започва референдум

В повече от 30 града в страната се проведе "Общобългарски поход за мир и неутралитет", а организаторите обявиха, че започват и национален референдум, с който да защитят интереса на гражданите.
Още по темата

За пети пореден път се провежда похода за мир и неутралитет. В София събитието започна от Националния дворец на културата, съобщи Bulgaria ON AIR.


Организаторите се обявиха против развяването на чужди знамена по време на шествието. Те поставиха и началото на референдум с две основни направления.

"Две са направленията на въпросите в референдума - едното е да бъде предпазена България. Другото направление е облекчаване на процедурата за провеждане на референдуми, защото в момента са необходими 600000 подписа да бъдат събрани", коментира организаторът Сърнела Воденичарова.

Инициаторите очакват подкрепа от политическите партии и обещаха, че ще продължат своята инициатива в страната. А призивите на участниците в шествието бяха за запазване на мира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


428
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
307
28
 
12
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
До Анонимеk ......... като не искате война, напишете писмо на путин да се маха от Украйна
306
10
 
6
 
! Отговори
REFERENDUM преди 1 година
GLAS NARODEN GLAS BOJIII
305
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
КАЗАХ ФРОНТ ГОЛЯМ И ГОЛ ВСИЧКИ ЕМИЛИТА,КУКИ ИГЕЙ МЕЙ БЕГОМ ТАМ ДАЖЕ ЩЕ ВИ ОБУЧА НЕЩАСТНИЦИ
304
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Я да питам тротинетките Емилииски що дращят тук а не отиват на война айде марш бе мераклиии 90% не искаме война кой ви прече фронт широк и дълъг ай бегом на война куршум що е не знаете но лаете
303
2
 
5
 
! Отговори
бабите да гледат преди 1 година
простатата, че останаха един калпак нефелките.
302
29
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никой който да не е със средно образование и под 60 не е за Русия. Русия е привлекателна, и то само на хартия, за хора, които не могат да схванат какво се случва и копнеят към реалност, която не съществува и никога не е съществувала.
301
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като че ли закъсняха тези походи , трябваше да започнат още на 22 02 2022 г .
300
37
 
19
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Тази cгaн на площада не иска мир, а путин да смачка Украйна и да посегне още на запад. Няма да стане тая работа!!!
299
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За со росо идите обичащи деметния дедо от Белия Дом и Слава Ко ка и не, набирането на доброволци в Украйна не е спирало, чакат ви с нетърпение там да попълване изтънелите резерви. Давайте по-смело, записвайте се да защитавате евроатлантическите ценности. Не се страхувайте "смелчаци" или това не е като да ходиш на прайд парад?!?
298
31
 
13
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Участник в поход за руски мир - марш в Сибир!!!
297
9
 
26
 
! Отговори
Коалицията 2 преди 1 година
Покрай конфликтът НАТО Русия, ПП, ДБ, СДС, ГЕРБ, ДПС се готвят да променят следните Закони: семеен кодекс, домашно насилие, БНБ, концесии, енергетика, вода, Търговски закон, евро. "План Възстановяване" Приложения са за ЛГБТ пропаганда в училищата. Повишават вноската за НАТО, над 2% от БВП. Продават България. Дали ще е експертно правителство, или др. ДИМНА ЗАВЕСА - няма значение Променят ли Изброените Закони с България е свършено! Махат за битовите потребители КЕВР - регулатор цени и ТЕЦ-ове.
296
6
 
12
 
! Отговори
Коалицията преди 1 година
СДС, ДБ, ПП, ДПС, ГЕРБ, БСП ни готви "Глобален Цифров Дигитален Интернационал" - цифров концлагер. Войната НАТО Русия е за отвличане на вниманието, докато се въвеждат цифровата валута и евро. В Русия въведоха цифрова рубла. В Чили - задният двор на САЩ, въведоха цифрова валута. В Калифорния внесоха законопроект за забрана на цифров долар. В Китай е въведено освен цифрово разплащане и социален рейтинг, софт, технология за лицево разпознаване и следене. Предстои окупиране на РЕСУРСИТЕ на България.
295
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ползвайте контрацептивите си тогава ,като правите секс , а не война .Защото светът се пренасели с потурковци.
294
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Искаме равенство, мирен труд и любов щастлива ...", но преди 34 години с лекота просрахме равенството, мирния труд и любовта щастлива на социализма.
293
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма ли поне седем милиона подписа , никакъв референдум . Демокрация е това , нее вашия черен комунизъм .
292
19
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво на всички участници - все още има достойни и мислещи българи! А за слугите на ГЕРБ, ПП, ДБ и ДПС - това не са българи, това са продажници без капка съвест и морал! Ама никой не е излъгал съдбата си - ще върнат стократно това, което са откраднали!
291
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Невероятни *** никаде няма да отидеш при война ще те обесим на вратата с табелка предател още първия ден и ще комфискуваме вси4ко което си окрал ,.***,,де,,раст 4ервен родоотстъпник изражденски
290
21
 
6
 
! Отговори
кратко и ясно преди 1 година
от войната пе4елим добре ... полу4ихте добавка към пенсийте ( Е от снаряди е не от попата на путин ) русия кви4и за мир като я бият Демек ще сме и победители ... а и цивилизациония избор Запад с вси4ките му недъзи пред блатата на московия без едно свясно нещо и вси4ки недъзи е за предпо4итане на 1000%... а за бъдеще и НЕЗАВИСИМА Казанска Българска република ще се появи
289
27
 
13
 
! Отговори
абе преди 1 година
да ходят пред посолството на ссср щом искат мир , или организаторите са костя или нинова ?
288
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оставете този мир, казвате, да дадем шанс на войната.