14-годишно момиче загина в тежка катастрофа

Спътниците му са в болница с опасност за живота
Обновена: 20 май 2023 11:33 | 20 май 2023 11:33, Стела Стоянова
33
14-годишно момиче загина в тежка катастрофа
Снимка БГНЕС

14-годишно момиче от Кубрат загина в тежка катастрофа на пътя Кубрат – Русе тази нощ, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР Илияна Георгиева за БТА. Сигналът за пътнотранспортното произшествие е получен около 22:35 часа на 19 май.

Установено е, че в посока Русе – Кубрат се е движел лек автомобил БМВ, управляван от 34-годишен мъж от Русе. В колата са били 35-годишната му съпруга и двете им деца на 8 и на 4 години. Зад него е пътувало „Ауди А4“, управляван от 20-годишен водач от село Точилари. В колата на предната седалка е бил 23-годишен младеж от Кубрат, на задната седалка – 14-годишното момиче от Кубрат, 16-годишно момче от Точилари и 15-годишно момиче от Кубрат.

Водачът на „Ауди“-то решава да изпревари, но в същия момент насрещно в посока Кубрат – Русе идвала „Мазда“, управлявана от турски гражданин и с трима пътници. „Ауди“-то първоначално се удря в предната лява част на автомобила „Мазда“, след което в задната лява част на БМВ-то, продължава движението си, излиза от пътя и се преобръща по таван.  На място е загинало 14-годишното момиче, останалите от колата са настанени в болници в Разград и Русе с временна опасност за живота.

Пробите и на тримата водачи за употреба на алкохол за отрицателни.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: катастрофазагинал
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Още обучение и контрол на младите шофьори и проверки за алкохол и наркотици ще оправят нещата А не да правят 30кмч в града.
23
0
 
10
 
! Отговори
мангасаряни преди 11 месеца
Кви момчета, в Точилари има само чaвeтa, няма момчета, коментарите ви преди мене са напълно излишни.
22
1
 
10
 
! Отговори
До 21 преди 11 месеца
Тоя няма съвест. Ще полежи една година и после ще продължи с тия изцепки. Ако е човек със съвест, нямаше да го направи.
21
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Българските турци, да не останат по-назад във глупавото замозатриване. Още един от "точиларите" е на ръба и според лекарите ще умре до края на деня.
20
0
 
6
 
! Отговори
dr.Haus преди 11 месеца
Ако си ***, лечение за това няма. Ще мъчиш и себе си и тези около теб цял живот.
19
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Изпреварва без да мисли щото мозъка ако има такъв му е под гърба. Като е видял маздата защо нее намалил скороста и да спре изпреварването сеяндурчето? Бог да прости момичето цял живот ще му тежи на съвеста.
18
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Селски неволи по селски пътища, по селски дискотеки... жалко. По селата може всичко, там държава няма. И не е нужно.
17
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До От хората 15 По-добре да се изпробват водачите които са участвали в злополуката защото ако после се окаже че друг е виновен и не е изпробван няма как да се докаже после дали е употребил нещо или да се отрече.
16
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Моля не пишете *** коментари,защото половината са с правописни грешки.Просто отдайте едно съболезнование за момичето.Тя беше много мила и жизнерадостна.Почивай в мир Сиси🕊🤍
15
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Не става ясно дали са били с колани. Вероятно не.
14
2
 
19
 
! Отговори
Днешните младежи преди 11 месеца
са така. Изкарат книжки по на 19 години. Тупнахт гаджето на първата седалка, вдигнат 200 и ела ме вижте, бабаит съм.
13
1
 
2
 
! Отговори
От хората преди 11 месеца
Тъ,,по, ти,,я на не знам коя степен.Тествай само виновния.Да закона казва друго,т.е.може и да търсим друг виновен.Мър..люв..ци..те на пътя ще правят ПТП,а някой друг ще плаща.А,пропо,заради такива расте и ГО.Стига вече.
12
9
 
3
 
! Отговори
Сата НАТО преди 11 месеца
БМВ-то няма вина за катастрофата. -----///------ Като нищо е давал газ, докато го изпреварват, а преди това са се гонили по шосето. Може да се провери по джипиесите на телефоните, възможно дори и по акселерометрите, ако водят някакъв запис.
11
1
 
27
 
! Отговори
Сата НАТО преди 11 месеца
Две тийнейджърки на 14 и 15 в компанията на трима коча, посред нощ? Колко романтично... За каране на кола требва разсъдък и воля, тоест ген и възпитание. При унтер меншите тези предпоставки липсват.
10
0
 
9
 
! Отговори
Сата НАТО преди 11 месеца
Две тийнейджърки на 14 и 15 в компанията на трима коча, посред нощ? Колко романтично... За каране на кола требва разсъдък и воля, тоест ген и възпитание. При *** тези предпоставки липсват.
9
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Хем ми е тъжно, хем ми е смешно. Тук останаха хора с умствен капацитет на маймуни. Една проста кола не могат да се научат да шофират, без да се самоубият, какво друго да се очаква от такива. Само да се пенсионирам, разпродавам всичко и се махам от тази ***. Софиянци нека си гледат само техния град, все едно те са цяла България.
8
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
На изток, североизток от градовете Никопол, Плевен, Велико Търново, Сливен и Бургас не трябва да се издават сумпс. В зоната на шалвараците няма един с акъла си.
7
1
 
17
 
! Отговори
Алекс преди 11 месеца
До Анонимен6 Прочети цялата статия преди да коментираш.БМВ-то няма вина за катастрофата.Виновен е водачът на АУДИ-то,който изпреварва неправилно и се удря в насрещно движещата се Мазда.
6
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Спа, който е причинил катастрофата е пак младеж, който е натискал газта, но няма компетентност да прецени кога да изпреварва и кога да седи мирен. Аман от такива! Убил е приятелката си и нараснали физически хора и в трите коли...*** е леко казано.
5
3
 
25
 
! Отговори
мдааа преди 11 месеца
при тази деградация какво очаквате , работници , възпитани и дисциплинирани хора ?! Ферари с цвят червен ,,,,, с това приключва всичко . жалко че загиват хора .