Тежкотоварен автомобил блокира АМ "Хемус" към Шумен

Няма данни за пострадали
13 юли 2023 11:00, Йоана Цонева
12
Тежкотоварен автомобил блокира АМ "Хемус" към Шумен
Снимка: Виждам те КАТ- Варна

Тежкотоварен автомобил катастрофира на АМ "Хемус" в района на Невша, посока Шумен.

Няма данни за пострадали. Камионът е аварирал, запушвайки всички ленти на магистралата, поради което се е получила тапа.

Агенция "Пътна инфраструктура" информира, че движението при км 369 на АМ "Хемус" в посока София е временно ограничено.

Въведен е обходен маршрут- от пътен възел "Невша" по път I-2 през Нови Пазар до пътен възел "Каспичан".

Движението се регулира от "Пътна полиция".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Volvo FH16 - тегла на композицията до 325 тона ....
9
0
 
2
 
! Отговори
Нидерландеца преди 9 месеца
До алооо Какви 60 тона в гондолата ??? Тя тая гондола ще се разпадне . Отделно влекача няма да може да мине и метър . Веднага ще му се задейства автоматиката .
8
0
 
1
 
! Отговори
Пепи преди 9 месеца
До алооо Отделно от това - старите шкоди се пълнеха с държавен дизел . Я сега кажи на един частник да си претовари влекача . Малко си назаде с материала и то доста .
7
0
 
2
 
! Отговори
Пепи преди 9 месеца
До алооо Много си наясно с новите влекачи . Само да ти кажа че са автомати и всичко на новите влекач им е разчетено . Отделно - никой транспортен бос на фирма с нови камиони няма да рискува новия си влекач за 200 лева повече . Ако трябва - ще прати два влекача с ремаркета . И виждал ли си 400 коня влекач с 20 тона товар на баир - едвам влачи с 50 километра . Я си представи че е претоварен и му гръмне автомата . Повече от ясно ми е . Ама ти де се буташ като не знаеш на кой свят си .
6
1
 
4
 
! Отговори
алооо преди 9 месеца
До Пепи Пепчооо....мойто момче ти в кой свят живееш бре?Ти да не мислиш че тия гондоли ги теглят Шкоди Европи че да ги пазят да не ги претоварели бе нашто момче?!?!?! Нали ги теглят влекачи с по над 400 к.с. и не ги бърка да дърпат и по 50-60 тона отзаде в гондолата.За кви 20 тона ми говориш?!?!?!Много не са ти ясни някой неща.И ела да видиш по третокласни пътища как карат тия убийци по завоите с пълни камиони.
5
5
 
3
 
! Отговори
Пепи преди 9 месеца
До алооо Обикновенно леките коли са в 5-6 предавки . Ако караш на трета с 60 километра в час ще те изпреварват . Я карай с 120 да видим . Отделно - никой транспортен шеф няма да си претовари камиона за някаква малка печалба . Всеки си пази техниката и я стопанисва както си пише . Ако е 20 т товат - е 20 тона товар . Не можеш да му платиш ремонта на камиона с печалбата от претоварването .
4
1
 
3
 
! Отговори
абе преди 9 месеца
а бежанци има ли у камионо ?
3
2
 
7
 
! Отговори
алооо преди 9 месеца
Къде са ДАИ да контролират тия камиони убийци?!?!?!Тия карат като луди по пътищата с претоварени камиони и никой не си мърда пръста да ги спре.Отделно с тия претоварени камиони се разбиват пътищата навсякъде от където минат.Толкова ли е сложно да се наслагат мобилни кантари навсякъде по пътищата и да се налагат глоби за претоварена ос?
2
3
 
8
 
! Отговори
Перниканец преди 9 месеца
Нарочно така аварират...Ако аварира в канавката, никой няма да си мръдне пръста да му помогне
1
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Аман от некадърни шофьори.