Удари в лицето, ритници в корема - бой заради чадър на плажа

Пострадалият твърди, че агресорът бил французин
179
Удари в лицето, ритници в корема - бой заради чадър на плажа
Снимка: БГНЕС

До ръкопашен бой стигнаха французин и българин на Южното Черноморие. Причината - място за хавлия на плажа в Поморие. Двамата мъже имали претенции към мястото, на което да легнат. Френският гражданин е освидетелстван от съдебен медик след схватката.

Съпругата на пострадалия – Людмила, обясни, че са били група от петима души, когато се настанили под чадър. Спасител обаче им казал че той е негов. Отместили се настрани.

„След това мъжът се върна и започна да настоява по груб начин, говорейки на английски, да се отдръпнем, защото жена му искала да използва чадъра. Отговорихме, че сме на достатъчно разстояние и отказваме да се отместим”, разказа тя пред Нова телевизия.

Людмила не може да си обясни физическия сблъсък, защото мъжът ѝ бил легнал. „Посегна да вземе телефона си, за да се обади на полицията и получи няколко удара в лицето, както и ритници в областта на корема и краката”, поясни още жената.

Пострадалият Джуди сподели, че вече се чувства по-добре, но има болки по лицето. „По никакъв начин не съм го предизвикал. Бял легнал по гръб, а той започна да ме удря по очите и по челюстта. След това ме ритна по корема”, допълни потърпевшият.

Людмила коментира, че никой не се притекъл на помощ, въпреки многото възмутени около тях. „Този човек предходния ден е бил агресивен към друга група. Две свидетелки дойдоха, за да дадат доброволно показания”, заяви тя.

Оттук нататък пострадалите ще предявят граждански иск, информирали са и френското посолство в страната ни. От полицията обясниха, че техен екип е дошъл на място след инцидента. И двете страни, участвали в конфликта, са разпитани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още по темата: плажчадърПоморие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
7
 
9
 
! Отговори
Рънърса 4 преди 9 месеца
Мъжете в Европа се изнежиха, всеки ги бие и ги мачка, дотук доведоха новите ценности, мъжете да се избират по "красота".
132
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
И мен веднъж бабаитите на концесионера дойдоха да ме изгонят защото съм бил твърде близо до забранената зона с техните чадъри! Откога плажовете станаха частни и има ли право концесионера да параща бабнки да те гонят! Всички политици май работят против народа, за разни богаташчета и чужденци и с радост дават прородните дадености на концесия! Ега ти демокарцията! Благодаря предпочитам Гърция, там е малко по-човешко морето!
131
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
"Ако си французин ще имаш пари да не се блъскаш в свободната зона, а да си платиш за чадър и шезлонг." - Аха - значи ако имаш пари, трябва да ги давашза неща, котио са безсмислени. Окейй! И затва, хора като теб, цял живот ще си броят стотинките.
130
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Продажните политици дадаха плажовете на гангстери-концесионери които си слагат чадърите и събират пари за тях. Нямаш право да стоиш в радиус 3м от техния чадър. Остават малко парченце плаж уж за като свободна зона за да кажат че уж изпълнявали закона! Това е РАЗПРОДАДЕНАТА БЪЛГАРИЯ! Честито на всички атлантици и русифили които се бореха за точно тази "демокрация"! Доволни са да дадат всяко природно кътче на концесия за най-гадния плебей показал пачаката! Парите са всичко а човекът нищо!
129
0
 
1
 
! Отговори
до варна преди 9 месеца
Не е централния, ами южния, от пързалката до Морска гара
128
0
 
0
 
! Отговори
опетков преди 9 месеца
До Мнение Надявай се... Но не много.
127
1
 
3
 
! Отговори
опетков преди 9 месеца
До Я, па Я Французите тогава са набили селяните (по скоро селските мутри) и те са извадили пушки. Това е истината за "набиването".
126
5
 
9
 
! Отговори
До редакцията преди 9 месеца
Ама кво става със "Основният" удар на Укро Контра наступа ? Нещо май не ви изнася да информирате за това ? Защото изглежда тръгна на обратно.
125
1
 
7
 
! Отговори
опетков преди 9 месеца
До Наблюдател Французите са много стиснати.
124
3
 
5
 
! Отговори
чичо Шарл преди 9 месеца
До122 Българското море И България -за българите Объркал си нещата. тук всичко е за белите Господа. а вие седнете в гетото или отидете да работите за белите Господа в истинска Европа .
123
4
 
12
 
! Отговори
Ся, преди 9 месеца
французинът да си е чел договорът за почивка, тоест малките букви. Там изрично пише, че почивката в България е със специални екстремни изживявния, като бой, сръбска музика и оше нещо, ако оцелееш до тогава :) . Тaка че да не мрънка, а и не вярвам да не са му обяснили къде отива...тук не е западна Европа ( ядем си азиатската шкембе чорба -> някъде до Унгария си я хапват), така че да няма мрънкане.
122
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ама наистина, представям си ако потърпевшата беше жена. Но щом е мъж, няма никакви проблеми. Да живее "равноправието" между половете в общественото мнение! Феминисткиииии, къде стееее, помагайте за равноправиеееее!!!
121
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Садизъм! Насилие над мъже!!! Зачестяват случаите на насилие над мъже, ***, гърмете бомби моля! Сига само сте раздумвали единичните редки случаи на насилие над жени.
120
3
 
11
 
! Отговори
България на 3 ракии преди 9 месеца
Морето било мръсно ,а то се оказа хората били мръсни
119
1
 
15
 
! Отговори
Народопсихология преди 9 месеца
По принцип във всяка държава доста хора имат психически проблеми от един или друг вид, но в България огромен процент имат комплекси и гледат да съсипят някой друг вместо да оправят себе си в умствен и духовен план. Това е един от гигантските проблеми и затова вървим надолу вместо да сме Швейцария на Балканите.
118
8
 
3
 
! Отговори
Българското море преди 9 месеца
И България -за българите.Казах!
117
12
 
3
 
! Отговори
Наблюдател преди 9 месеца
До 108- не говорим за националност, а за стандарт на живот. Ако си французин ще имаш пари да не се блъскаш в свободната зона, а да си платиш за чадър и шезлонг. Същото важи примерно и за норвежец да речем.
116
3
 
6
 
! Отговори
Зоя преди 9 месеца
Уж французинът бит, а заглавието твърди обратното
115
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Людмила е жена но кого? Джуди французина ли е? С корема ли е удрян крака? В трети клас преразказвах екшън филмите, така както редакцията към днешна дата пише текстове, напечени статии.
114
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ако имате наклонност, немитнуемо ще си намерите майстора!