Удари в лицето, ритници в корема - бой заради чадър на плажа

Пострадалият твърди, че агресорът бил французин
179
Удари в лицето, ритници в корема - бой заради чадър на плажа
Снимка: БГНЕС

До ръкопашен бой стигнаха французин и българин на Южното Черноморие. Причината - място за хавлия на плажа в Поморие. Двамата мъже имали претенции към мястото, на което да легнат. Френският гражданин е освидетелстван от съдебен медик след схватката.

Съпругата на пострадалия – Людмила, обясни, че са били група от петима души, когато се настанили под чадър. Спасител обаче им казал че той е негов. Отместили се настрани.

„След това мъжът се върна и започна да настоява по груб начин, говорейки на английски, да се отдръпнем, защото жена му искала да използва чадъра. Отговорихме, че сме на достатъчно разстояние и отказваме да се отместим”, разказа тя пред Нова телевизия.

Людмила не може да си обясни физическия сблъсък, защото мъжът ѝ бил легнал. „Посегна да вземе телефона си, за да се обади на полицията и получи няколко удара в лицето, както и ритници в областта на корема и краката”, поясни още жената.

Пострадалият Джуди сподели, че вече се чувства по-добре, но има болки по лицето. „По никакъв начин не съм го предизвикал. Бял легнал по гръб, а той започна да ме удря по очите и по челюстта. След това ме ритна по корема”, допълни потърпевшият.

Людмила коментира, че никой не се притекъл на помощ, въпреки многото възмутени около тях. „Този човек предходния ден е бил агресивен към друга група. Две свидетелки дойдоха, за да дадат доброволно показания”, заяви тя.

Оттук нататък пострадалите ще предявят граждански иск, информирали са и френското посолство в страната ни. От полицията обясниха, че техен екип е дошъл на място след инцидента. И двете страни, участвали в конфликта, са разпитани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още по темата: плажчадърПоморие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
1
 
14
 
! Отговори
Хаха преди 9 месеца
Ама французин или френски гражданин? С това име дето сте го написали.
92
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Този спасител защо не си е преместил чадъра, ако бях аз на мястото на французина щах да го наритам пръв! Да ходи да учи пак за слънцето, полукълбата както и да се запознае със принципа на работа на слънчевия часовник!
91
15
 
17
 
! Отговори
11 преди 9 месеца
Пострадалият "французин" Джуди говорел на английски, а жена му се казва Людмила... Цъ, цъ, спасителят правилно го е пребил, човекът си каза по телевизията, че ще си поеме отговорността, но явно тия "французи" са си го търсели. Да благодарят, че не са попаднали на ония от Коиловци, щото те бият френски командоси.
90
2
 
8
 
! Отговори
Лошо преди 9 месеца
възпитание, безнаказаност и огромно его е в основата на тези безсмислени конфликти.В основата на всички ексцесии са семейството и калпавото образование, които трябва да дисциплинират обществото, но нещо не се получава в последните години.
89
1
 
24
 
! Отговори
Реалист преди 9 месеца
Южното Черноморие в за ненормални хора - скъпо, лошо обслужване, мутри и чалга навсякъде, все едно е 1995 година! По Северното Черноморие все още има места, които не са бетонирани и не са пълни с мутри и плеймейтки, но по-добре да не ги казвам, да не развалят и тях! С кемпер и каравана също е вариант, има чудесни места по Черноморието, което не са интересни за ММА-ци, футболисти и чалгаджийки! Всичко останало е първобитност и по-добре в Гърция!
88
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Спасителят е наритал легналият французин, който е мъж на Людмила, и са били петима група, защото жена му (на спасителя) искала да ползва чадъра и те били според него твърде близко. Поне аз това разбрах.
87
7
 
6
 
! Отговори
Френска и мания преди 9 месеца
За краден чадър да ги е ...Защо бе френски простакесо заграбваш чуждо!
86
0
 
9
 
! Отговори
варна преди 9 месеца
Това е централния плаж във Варна, преди незнам колко десетилетия....... Тогава нямаше напомпани стероидни индивиди с бръснати глави и татуси за по-високо социално внимание и търсещи конфликт, 4е да си покажат магариите.
85
9
 
10
 
! Отговори
Нагло франсе преди 9 месеца
Това им е вековен номер,а като усетят Дебелия циврят като девици .Отиваш до WC то, и някакво нагло франсе ти ляга на мястото.Нашествениците трябва да се бЪхтят, защото имат самомнението идействия на Господари.Ревлив ПухлЬо, а не мъж.
84
1
 
3
 
! Отговори
до 37 преди 9 месеца
До Анонимен:аде сега падробности,дали е Поморие.Снимка,пейзаш от преди 30 години.
83
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Значи, ако си купя 20 чадъра и ги нацвъкам по плажа, сянката им ми е бащиния, така ли? Ами ако си купя 20 000, мога ли да си прасна едно хотелче?
82
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Няко да светне възраждането, че забитият чадър не ти дава никакви специални права върху сянката му.
81
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Бой на чужди граждани, рекордно скъпи пържоли, трупове.......
80
2
 
18
 
! Отговори
мда преди 9 месеца
поморийска батка :)
79
0
 
17
 
! Отговори
нищо бее.. преди 9 месеца
До Анонимен:екшън да има.Журналистите търсят хранителна среда.Тази ще отшуми,ще започнат с ново гадже на Гришо.После с Гущерова-ще ражда ли,и какво.После какво казала на Бакалова дъщерята.Екшън да има.Жената на Калоянчев нямала пенсия но има двама сина и иска държавна такава защото била нещо като импресарио на мъжа си,представете си!
78
2
 
1
 
! Отговори
и дотук преди 9 месеца
И двете страни, участвали в конфликта, са разпитани.
77
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
То не е ясно кой кого е бил. Дава се мнението само на българите. А като знаем какви интелектуалци са повечето българи. То не че няма французи простаци,както българи такива.Но французинът е с медицинско вероятно за нанесен побой. Така че може и да е имало бой и да е бит не само българина,ако изобщо е бит,а и той да е бил французина.
76
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Имам един такъв "приятел". Има огромен чадър, забива си го първата вечер и си го държи до края на почивката. После не пуска никого в радиус от десет метра, псува и налита на бой. Нещо като нотариален акт за плажа, ама чадър.
75
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Друг път ще знае , като му кажат да се махне не да прави на инат и да си сложиш хавлията на половината от сянката ,ами да се отръпне
74
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Това е част от чара нашето море,могат да те убият за паркомясто или като французина да те пребият на плажа.Но иначе идвайте,те тука се става мъж,Беър Грилс да направи едно оцеляване тук,да го видим тогава!