"Правосъдие за всеки" отмени споразумението с ПП-ДБ

Това обявиха днес
1 авг 2023 14:21, Росен Стойчев
39
"Правосъдие за всеки" отмени споразумението с ПП-ДБ
Снимка: БГНЕС

"Правосъдие за всеки" прекратява споразумението си с ПП-ДБ заради отстъпление от ангажиментите за промяна в Конституцията, обявиха от организацията.

Председателят на гражданската инициатива Владислав Величков остро критикува внесения общ проект на ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС и ДПС.

Още по темата


Според него на практика правомощията на главния прокурор се увеличават, а вместо да се намали мандатът му от 7 години, сега се дава възможност за два поредни мандата за общо 10 години:

"Ще се противопоставим на всички, които се опитат да подменят съдебната реформа с имитация за запазване на статуквото. Не ни интересува дали това са Пеевски, Десислава Атанасова, Христо Иванов или Кирил Петков. Ние категорично ще се противопоставим, защото 8 години водим борба не за да получим втори исторически компромис или поредна имитация".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
14
 
! Отговори
Гьонсуратлък преди 9 месеца
Защо мрънкате писдосьiй, нали "лапате" около 1 000 000 лева финансова помощ,като неправителствена организация от Чичко ви Сорос.Та нали, всички / и вие в това / число се кланяте в . . .Посолството !
15
6
 
2
 
! Отговори
Бунтата преди 9 месеца
Не трябва никакво обяснение а веднага РАСТРЕЛ СЪС ЦЕЛИЯ ИМ РОД И ВСИЧКИ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО!!!!
14
4
 
21
 
! Отговори
Батинка преди 9 месеца
От българина по голям *** няма ! 33 г. Го гъбаркат той братче кълве на виртуална захранка ,ще търсите Тато ама нанайси Маро.
13
3
 
30
 
! Отговори
Да преди 9 месеца
ПП ДБ са жалки, още на росенец ми светна и приключих с тях. Погребаха 3 години на българите, участваха с всички в коалиция, а сега и с Пеевски и Бойко. За едната власт и пари, защото са зависими от олигархията и ДС.
12
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ама сега нали Христо взе 3 млн лв с неговите правни инициативи, а сега ще излезне, че идеите и труда по реформата били от Правосъдие за всеки! Христо да не е превъзложил на тез и да им е дал милиона, като с магисъралите или Христо си ги *** сам 3 те милиона без да бачка, а тия са се юркали бадева за слава? А Ам за Бг не искат ли отчет като дадат 3 млн някъде или това не е ЕС да издребняват?
11
19
 
6
 
! Отговори
Простотия за всеки преди 9 месеца
Да подкрепят копейката и славиту, там е истината, те ще оправят България.
10
5
 
25
 
! Отговори
Майора преди 9 месеца
За пореден пъторганизация на Сорос се намесва в управлението на странта! Явно трябва както Отбан ги изгони , така и ние да постъпим!
9
2
 
29
 
! Отговори
Алекс преди 9 месеца
"Правосъдие за всеки" не са доволни,но вече Делян командва.ПП/ДБ пускат пералнята и изпълняват.
8
5
 
11
 
! Отговори
А кои са тия преди 9 месеца
световно безизвестните "Правосъдие за всеки". Гостуват им все важни, а вютата са нищожни.
7
3
 
14
 
! Отговори
Цв преди 9 месеца
Значи все пак ППДБ управлява с НПО под егидата на Сорос? Та ние сме абсолютно васалска държава. Безобразници!
6
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ограничение на мандати не трябва да има. Трябва да може да се избира най-добрия кандидат докато е годен и най-подходящ за работата.
5
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Хаха. Ами с Баджак юристи като Лена Гугъла, Баджо Миро, мамините креатури - Николчо и Кольо, тъй ще е. Дипломите на Харвард и СУ ще излезе, че не струват повече и от тези на ЮЗУ и УНСС, но иначе самочувствие в СУ до небесата. Това ли са ви отличниците ? Леки жени и връзкари по мамина линия.
4
8
 
9
 
! Отговори
отврат преди 9 месеца
Аууу,каква плашеща баба Яга правосъдкааа....
3
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Поредното НПО на Сорос! Никой не ви иска в България
2
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Дреме им на ПП-ДБ-ГЕРБ-ДПС за някво НПО!! Скоро и Правосъдие за Всички ще бъде разформировано като НПО заплашващо държавната сигорност.
1
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
ПП-ДБ-ДПС и ГЕРБ вече имат пълно мнозинство и хич не им дреме за Величков и финансираното му от Козяк "Правосъдие за всеки". Аман от НПО-та.