Гол чужденец бе отнесен от кола край Елхово

Мъжът не е нелегален мигрант, приет е в тежко състояние
Обновена: 10 авг 2023 20:44 | 10 авг 2023 20:33, Йоана Цонева
15
Гол чужденец бе отнесен от кола край Елхово
Снимка: БГНЕС

Мъж е приет в тежко състояние в болница в Ямбол след инцидент на пътя между Елхово и граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) "Лесово" в района на елховското село Гранитово, съобщиха лечебното заведение за БТА.

Сигнал за инцидента е получен около 7:00 часа тази сутрин. Мъжът е ударен лек автомобил на пътното платно.

Няколко часа пътят е бил затворен за извършване на процесуално-следствени действия по случая. Разследването продължава, информират от полицията, цитирана от агенцията.

"Пострадалият е чужд гражданин, но не е нелегален мигрант. Вероятно е англичанин или нидерландец, на видима възраст 25-30 години. Приет беше в травматичен шок в отделението по реанимация. Имаше и множество дълбоки прорезни рани в областта на шията и главата, открита фрактура на крака. В момента екип от хирурзи го оперира", коментира зам.-директорът на болница "Св. Пантелеймон" в Ямбол Валентин Вълчев за БТА.

От Окръжната прокуратура в Ямбол са съобщили за агенцията, че се разследват се всички версии за случилото се. Мъжът е излязъл гол на пътя, преди да бъде блъснат от колата. Образувано е досъдебно производство, но на този етап няма данни за извършено престъпление. По думите на прокурор Милен Божидаров не се изключва версията порезните рани на чужденеца да са от самонаранявания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
При всички случаи е нападнат и ограбен, Какво търсят тези чужденци в горите и по селата в този край
10
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Обрали са го до шушка местните Динковци или приходящите мургавитуристи. Следващия път, ако оцелее, да си намери глутница приятели да не му се случват случки като тази
9
2
 
4
 
! Отговори
От 11 преди 8 месеца
Къщата била в самия край на градчето и му се наложило да тича гол и бос в тъмното по наскоро окосена нива. Все едно, че стъпвал по бодли. Спрял, за да се облече след като се отдалечил доста от къщата и чак след това излязъл на пътя. Съвсем умишлено се насочил да тича по нивата след като изскочил през прозореца, за да не го срещне по пътя някой и да го пита защо е гол. На следващия ден колежката му дала обувките и чорапите. Успяла била да ги ритне навътре под спалнята преди мъжа й да влезе.
8
1
 
4
 
! Отговори
Смейте се вие! преди 8 месеца
Не сте патили. На мой познат му се е случило, когато е бил съвсем младо момче, през първата година след завършване на университет. Няколко месеца след като започнал работа вече бил харесал засукана, но омъжена колежка. И тя го харесала. Мъжът й трябвало да отсъства два дена и тя го поканила да отиде при нея късно вечерта. Слава Богу, живеела в приземен етаж. Точно си легнали и чули, че съпругът се връща, свършил си работата само за един ден. Момчето изскочило през прозореца с дрехите си в ръка.
7
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Как няма да го блъсне кола,като шофьорът се е панирал при вида на гол човек? Сигурно е тичал с 200 от страх.
6
2
 
9
 
! Отговори
Абе преди 8 месеца
Човекът си е платил за секс и затова е гол. Но сутеньорът/жрицата са решили да го пребият и ограбят и затова е ранен.
5
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Начи ако са го одрали при отъркването в асвалта може Гинес да му признае автосво и собственност на Първият стриптизен стриптиз в мъжкия стриптизен стриптиз когато бездрехното обезкожаване е дало на хората толко вчечатлително и незабравимо зрелище.
4
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Мъж се нахвърля с нож върху жена си, а тя крещи:- Скъпи, защо всеки мъж в гардероба подозираш във връзка с мен!?
3
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Сигурно е бягал е от съпруг, който ги изненадва на kалъпче. Раните може да са от борбата.
2
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
"Вероятно е англичанин или нидерландец, на видима възраст 25-30 години." - Как па го разбраха, че вечеоянто е "англичанин или нидерландец" (холандец, всъщност, нека не бъдем толков аполитикокоректни ..)
1
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
укрипотек? :))))