Четиригодишно дете почина при инцидент в Петрич

То се е люляло на врата, която пада и го затиска
17 сеп 2023 20:55, Красимир Ангелов
18
Четиригодишно дете почина при инцидент в Петрич
Снимка: БГНЕС

Четиригодишно дете е починало при инцидент в Петрич, съобщиха за БТА от Областната дирекция на МВР (ОДМВР) – Благоевград.

Инцидентът е станал в старо училище в града.

По първоначална информация бабата и дядото на детето са извършвали почистващи дейности в двора на училището, а детето се люлеело на врата на оградата. При играта вратата пада и го затиска.

Детето е получило тежки наранявания. Транспортирано е до спешния център в Петрич, но вследствие на травмите е починало.

От ОДМВР - Благоевград съобщиха още, че за инцидента е уведомена компетентната прокуратура.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
Оня отгоре преди 7 месеца
Леле - мале ! 4-ри годишно дете е починало а отдолу в коментарите само и единствено "цвят , етнос" и какво ли още не ..... Хора , Вие в *** ли сте правени питам аз ? Човешкия живот нищо ли не значи за вас , или Ви растат *** като пишете подобни коментари ?
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Има видео в сайта на една от телевизиите с "отговорника на квартала", ако случайно се чудите за тена, да не се чудите повече. Не че не може да се случи тази трагедия във всеки етнос, но...
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Анонимен 1 ----- Училището изоставено ли е било? Ако е така, тогава работата е съмнителна. Така, както е написано, създава впечатление, че става въпрос за стара сграда, но не се отбелязва да е изоставена.
8
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Значи тази врата е можела да падне, независимо от това кое дете ще се качи да се люлее на нея. Това горкото е било 4-годишно, децата които вече ходят на училище са по-едри и по-тежки от него и е било въпрос на време с някое от тях да се случи нещастие. Никой ли не е забелязал, че тази врата е опасна? Вярно е, че вратата не е люлка, но когато наоколо има деца, всичко трябва да се предвиди. В случая е имало врата, която едвам се крепи.
7
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
като презастроиха всичко, децата вместо да си играят в парка, си играя на вратите. Съд за всички участвали в презастрояването, но най-вече заврения зет Пепеляшко, върнал земята в реални граници по нареждана на тъста му и жена му
6
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Вратата от метал ли е била? Да не се окаже че са искали да я вземат и така да е паднала върху детето? За пръв път чувам че някой може да се убие като се люлее на врата която паднала върху него и играта и падането ми звучат някак невероятно.
5
10
 
8
 
! Отговори
Въпрос преди 7 месеца
Защо говорите така без да знаем кво е станало.... Все пак дете е... Квото и да е лошо нещо е.... Българи, ***, Турци трябва да сме заедно на един хал сме и да изгоним всичко чуждо!
4
4
 
31
 
! Отговори
Стрезов преди 7 месеца
Дядото и бабата имали ли са договор със общината или със училището да почистват? Или чистят в неделният ден по своя инициатива? А през деня ли са чистели или през нощта? По вратата дето се люлеело детето има ли следи от рязане с ножовка? Всъщност бабата и дядото на по къмто 30 години ли са били. Какви други планове за почистване са имали, къщи, дворове, холове и пр.?
3
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Анонимен 2 Ако бръкна с вилица в контакта, политиците ли ще са виновни ?
2
5
 
22
 
! Отговори
bl преди 7 месеца
Бедното детенце! А колкото до нивото на списване, кога ще видим поне една статия с правилно използване и съгласуване на глаголни времена?
1
14
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Егати държавата, всяка седмица губи дете и с какви очи въобще говорят политиците. Навсякъде е тотал щета, а те драскат само да пипнат властта и да ползват облагите.