ГЕРБ са в най-добрата позиция

Мнението на политолози
20 сеп 2023 11:16, Росен Стойчев
32
ГЕРБ са в най-добрата позиция
Снимка: БГНЕС

Правителството ще падне трудно на този етап, заяви политологът Стойчо Стоев в ефира на Нова.

"Протестът на земеделците е браншови за разлика от други демонстрации, при които се искаше реформиране на политическата система", добави Стойчев. Той уточни, че в момента отговорността се носи от мандатоносителя.

"ГЕРБ сега са в най-добрата възможна позиция. За тях всичко това не означава загуба на политически престиж или на влияние в конфигурацията, в която са в момента", каза още той.

Още по темата
"Държавата изкривява ситуацията, това не е грешно икономическо решение от страна на земеделците. Субсидиите не са толкова голям проблем, колкото липсата на конкуренция", добави той.

Кръстев даде пример с Япония, където има наложени огромни тарифи за внос на основни стоки", обяви Михаил Кръстев.

Левон Хампарцумян добави, че България не може да влияе на световните цени. Според него протестите показват проблеми, но не са инструмент за решаването им. „Желанието на всички политици да пипнат публичните пари, достъпът до публичния ресурс на българските и европейските данъкоплатци е най-здравата спойка на коалицио-сглобката”, допълни Хампарцумян.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: мандатобявиха
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Украйна и Русия влияят на световните цени.
30
2
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 7 месеца
Има един политик при който бяхме добре, всичко друго е сбирток от тук и там и за това сме на никъде.
29
1
 
2
 
! Отговори
баба мара преди 7 месеца
изобщо не са в никаква позиция застроиха софия къщите в бояна са вече до средатана витоша при един сериозен дъжд водата къде ще се спре мръсен въздух стариколи прах и шум по всяко време наркомани ни тормозят по цяла нощ междублоковете
28
0
 
2
 
! Отговори
Пеефффски : преди 7 месеца
Бухахахахахаха :D :D :D
27
7
 
7
 
! Отговори
Ралица преди 7 месеца
Борисов успешен държавник вече 22 год Незнам КОЙ може да го наследи Лидер Политик ЕВРОПЕЕЦ УСПЕХ
26
4
 
6
 
! Отговори
Жабокрек преди 7 месеца
Само с крякане на фалшиви опорки по жълтите павета и в блатото на фърчилото няма как да се построи просперираща държава. Един е Баце и срещу него да тичате не можете да го стигнете. *** бил пожарникар бил, а колко доценти, професори,академици и други акълии като премиери не можаха да му стъпят на малкия пръст. Нещастници...
25
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Да видим на изорите. За ББ повече никога няма да гласувам след като предаде властта на българомразците! Пожелавам му 0.05% процента вот оттук нататък!
24
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
ГEPБ ca яcни... Baжнoтo e, чe измaмницитe нa nocoлcтвoтo ca paзkpити и бълrapитe вeчe ce oтъpcвaт oт нaтpaneнoтo им goвepиe kъм Copoc!
23
3
 
8
 
! Отговори
Хо хо преди 7 месеца
Срещу ръжен не се рита! Нещата си застават на мястото и чагъртачите лека полека си отиват. За кво ручахте жабетата бре серсеми, за кефа на кокоро- киретата на Лена хиена.
22
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Чиновник_само че герп не са евроатлантици, все пак баце построи на путин "турски поток" , с което даде алтернатива за рашисткия газ и започна войната в Украйна, да не говорим, че от тоя турски поток 1 копейка даже няма за България
21
6
 
7
 
! Отговори
Когато преди 7 месеца
си крадлив дс безродник като боко, на който и да се дупи за пари , все е в изгодна позиция.А защо простия *** гласува за гроб?
20
3
 
2
 
! Отговори
:) преди 7 месеца
Естествено. Изборите са по Хелоуин :)
19
5
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 7 месеца
До Христо ХристовБонбончооо, къде се губиш бе, сладичък. Нямам търпение ПАК ДА СЕ ВИДИМЕ И ДА ТИ ИЗПАПКАМ МАРКИСТКОТО ЧУШЛЕНЦЕ!!!!Ж Ела довечера на МОЯ ТЕРЕН ТАМ В ХРАСТИТЕ ЗАД БУДКИТЕ и да направим един ЗДРАВ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ СЕКС.
18
6
 
11
 
! Отговори
Чиновник преди 7 месеца
Времето на ГЕРБ, ПП, ДБ и всякаква евроатлантическа смет е към своя край. Наближава времето на България и на хората, които обичат родината си, а не чужди държави и чужди ценности.
17
9
 
9
 
! Отговори
Христо Христов преди 7 месеца
Е па Тиквата е най-честния евроатлантик - единствен каза на европеидния матрял истината, че е про'с'т.
16
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ако българите гласуваме за ОПГ Гроб, значи напълно си заслужаваме съдбата!
15
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Това е точно така и очаквам ГЕРБ да спечели местните избори в почти всички областни градове, а най-вероятно и в София! Просто е - навсякъде където балотажа е между ГЕРБ и ПП/ДБ, копейки и комунисти масово ще гласуват за ГЕРБ, тъй като ги дразнят по-малко от ПП/ДБ... Същата работа и ако балотажа е между ГЕРБ, и примерно кандидат на БСП или Възраждане - всички от ПП/ДБ ще гласуват за ГЕРБ
14
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Вече и най-умствено закостенелите разбраха че герб работи само за Бойко.
13
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
ВСИЧКИ ПАРТИИ В БЪЛГАРИЯ ИМАТ ПОЛИТИЧЕСКА ПОЗИЦИЯ, ГЕРБ СА ЕДИНСТВЕНИТЕ КОИТО ИМАТ САМО ИЗГОДНА ЗА СЕБЕ СИ ПОЗИЦИЯ И НИЩО ДРУГО НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА.
12
5
 
11
 
! Отговори
ЕВРОАТЛАНТИК преди 7 месеца
ГЕРБ Е В ПОЗИЦИЯТА НА ХИТРАТА СВРАКА.