Обявиха къде са ограниченията по пътищата

Важат за магистрала "Тракия" и "Струма"
4 окт 2023 15:39, Росен Стойчев
5
Обявиха къде са ограниченията по пътищата
Снимка: БГНЕС

МВР предостави данни към 12.00 ч. днес къде има ограничения по републиканските пътища. Продължават ограниченията в движението по автомагистралите "Тракия" и "Струма", както и през Прохода на Републиката.

Товарните автомобили, пътуващи от ГКПП „Капитан Андреево“ в посока към Русе – „Дунав мост“ или обратно, биват пренасочвани през пътя Харманли-Тополовград-Елхово-Ямбол, както и през Ришки проход. Обходът за леките коли е през Шипченски и Котленски проход.

Още по темата
На територията на Хасковска област е блокирано движението по път II-76 в района на с. Княжево. Обходният маршрут за леките коли е през Княжево - Радовец - Пъстрогор – Свиленград, а за МПС над 12 т: Свиленград - АМ „Марица“ - АМ „Тракия“ - п.в. Чирпан - Ракитница - Стара Загора и обратно. Ограничено е и движението по път II-55, в района на с. Главан, и в двете посоки. Изграден е обходен по път II-55 - с. Полски Градец - Тополовград - Харманли и обратно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: магистралаобявиха
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Докато Бойко и Пеевски им наредят... Държат ги заради изборите и да свалят редовното правителство, че Радев го натискат от една неприятелска страна. После ще им обяснят, че нищо не може да се направи, защото Денков е изпратил в Брюксел документите, които Борисов е подписал преди години и отлагаше, за да няма проблеми. Даваше от парите на данъкоплатеца и ги залъгваше. Сега ги хвърли на най-не виновното правителство.Протестите в Банкя. Това е човекът, казва се Борисов и той подписа.
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Като дойде снега и блокадите ще приключат по 1 или друг начин.
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
А защо са тези ограничения? Нали протеста приключи?
1
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Четете, четете. И влезте в групите на стачкуващите. Там ще видите каква рогата и нагла лъжа е писаното преди обед тук и подруги слугинажни медии, че т.нар. правителство се било разбрало и че скоро това щяло да приключи.