Взеха колата на пиян шофьор във Велико Търново

Той е карал с 2,13 промила алкохол в кръвта
21 ное 2023 12:58, Александър Попов
5
Взеха колата на пиян шофьор във Велико Търново
Снимка: БГНЕС

Иззеха автомобил от водач, шофирал с 2,13 промила алкохол във Велико Търново, съобщиха от полицията. Снощи около 22:30 ч. в областния град е извършена проверка на лек автомобил, управляван от 44-годишен от село Горски Долен Тръмбеш. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 2,13 промила. Той се е съгласил с показанията на техническото средство и е отказал кръвна проба.

Задържан е за срок до 24 часа по Закона за МВР. Автомобилът е иззет. По случая е започнато бързо производство.

В неделя при пътнотранспортно произшествие с материални щети е установена жена на 56 години от село Леденик, шофирала също с 2,13 промила алкохол. В края на миналата седмица е задържан 45-годишен шофьор на товарен автомобил, седнал зад волана с 1,88 промила алкохол, припомниха от Областната дирекция на полицията. По двата случая са образувани преписки, водачите са били задържани за срок до 24 часа по Закона за МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
На Ноизи колата дали ще я конфискуват?
3
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ще си купи друга :)))))) Н а пияни и дрогирани - не колата да вземат а затвотр мин 5 год без право на обжалване !!!!!!!!!!!!
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
абе ще му я върнат - споко :)))))))))))))))
1
1
 
7
 
! Отговори
INFO преди 5 месеца
До Анонименколата ли е виновна :)))Не разбира се , но като изземат колите на всеки пиян и надрусан зад волана нормалните хора ще живеем по добре, не мислиш ли?