Бургас привлича туристи с билбордове в столиците на Европа

Рекламата ще върви в Полша, Великобритания, Скандинавските страни
13
Бургас привлича туристи с билбордове в столиците на Европа

Месеци преди началото на летния туристически сезон - рекламата за Южното ни Черноморие започна. Предвидени са 2,4 млн. лева. Билбордове в столиците на големи европейски държави и реклами по метростанции и автобуси ще привличат туристи в Бургас и съседните морски общини. Към тази идея прибавяме и мощна онлайн реклама, обявиха от Министерството на туризма.

"Говорим за маркетингови стратегии, които ще бъдат използвани и приложени в страни от цяла Европа. Ще се реализират чрез общини и туроператори. Община Бургас, в партньорство с няколко съседни, ще бъдем рекламирани в Полша, Великобритания, Скандинавските страни. Ще се опитаме да си върнем добрите позиции в Германия", съобщи зам.-кметът по туризъм и спорт на Бургас Манол Тодоров в ефира на "България сутрин".

По думите му по-масирана кампания за летния сезон се очаква към края на януари и средата на февруари.

"Различни билбордове, табла в метра, автобуси, видеа. И дигитална реклама. Надяваме се на силен летен сезон. Южното Черноморие може да предложи интересен целогодишен туризъм", каза още Тодоров.

Гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: Бургастуристи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Магелан преди 3 месеца
Шок и ужас.Прие се идеята на кмета Николов за започване прокопаването на канал от Черно море Бургас до София.Панчаревското Езеро.И нашето моренце на псевдошопите селендури да им е до тях.Няма да се харчат и блъскат по пътищата до Гърция,Турция и магистрала Тракия.А и канала ще бъде плавателен за кораби и ще има и алтернативен път атракция пасажер .София Бургас и обратно.Шопите направо ще си идват по канала с яхтите да ги карат в Голямото истинското Черно море.Ще се облечи трафика по Тракия.
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Да бе някой билборд с пиана украинка или пиян украинец
9
2
 
8
 
! Отговори
Дано преди 3 месеца
тази снимка да не е от рекламните, че получавам сърцепляскане като я погледна! Аз съм бургазлийка и не ми се стъпва на плажа в Бургас, а и изобщо в България, и просто не мога да си представя защо някой мазохист би харчил пари да дойде доброволно... За съотношението на "качеството" и цените на "туристическите услуги" няма да отварям дума, че ми е писнало, пък и тук количеството букви е ограничено. Освен това, всичко нелицеприятно така или иначе се трие.
8
2
 
8
 
! Отговори
хм преди 3 месеца
Да вземат да си оправят малко цените и качеството на обслужване. Рекламата им е последния проблем. Пратете ги, като тайни клиенти из Гърция и Турция, да видят за тези пари, хората какъв продукт предлагат.
7
2
 
10
 
! Отговори
Бургазлия преди 3 месеца
Центъра на бургас и там където живее кмета--се чисти, но в останалите райони е смрад и улици като след бомбардировка. Няма начин и да е друго, като първата дума която чува инвеститор е 40 процента.....Откакто кмет е Николов няма един чужд инвеститор
6
5
 
7
 
! Отговори
ТНР преди 3 месеца
Нашето черноморие е имитация на море! Само шантави чужденци може да дойдат в тази мизерия! Ние Софиянци ходим в Гърция и Хърватия! Честно казано, по-добре морската територия на България да се предаде на Турция или Гърция, те могат да правят Туризъм!
5
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
В София билбордове на Анталия, а в Полша на Бургас
4
0
 
9
 
! Отговори
Фънк преди 3 месеца
С билборди и брошури се рекламираха в туризма преди 10 ходини. Да ги вложат в дигитална реклама.
3
4
 
9
 
! Отговори
Манго преди 3 месеца
Да не би лозунга да е "Гледайте войната от 1вия ред"
2
7
 
7
 
! Отговори
Пепката преди 3 месеца
Да де ама като правят реклама, да снимат и какво плува в морето. От кафевите шамандури.
1
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Уууу гербаджии измамници само лъжат и крадат. Я вижте на Силите на Доброто градовете, все едно си в Щатите, западна Европа. Едно чисто, подредено, без изпочупени клони от преди 2 месеца ууууу само Пепе и великите им Лидери. И в Шенген ни вкараха и нова работна ръка и осеменители от Африка и Азия ще ни доставят.