ПСС: Ветровито е в по-високите части на планината

Условията за туризъм са добри, лифтовете не работят
Обновена: 16 апр 2024 10:54 | 16 апр 2024 10:54, Анисия Иванова
2
ПСС: Ветровито е в по-високите части на планината
Снимка: БГНЕС

Ветровито е в по-високите части на планината. Условията за туризъм в планината са добри, съобщиха за БТА от Планинската спасителна служба (ПСС).

Във високите части все още има снежна покривка на петна. Засега не се очакват валежи до края на деня. Температурите сега са около 10-15°. Лифтовете не работят.

В планините ще бъде предимно слънчево, следобед с временни увеличения на облачността и до вечерта на места в масивите от Западна България ще има краткотрайни валежи. Ще духа умерен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 20°, на 2000 метра - около 14°.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: условияпланиниПСС
Още от Страната
115 пожара са ликвидирани в страната за денонощие
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Бизнесите по Черноморието разчитат на работници от Узбекистан и Киргизстан за лятото. СОБСТВЕНИЦИ НА БИЗНЕСИ СА РУСКИ МАФИОТИ И БЪЛГАРИ НЕ ИСКАТ ДА РАБОТЯТ ТАМ.
1
0
 
1
 
! Отговори
В ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК преди 1 седмица
В ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК С УКАЗ НА РУМЕН РАДЕВ Е РЕГЛАМЕНТИРАНО ПРАВОТО НА 10 годишни ПАСПОРТИ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ ! НО НЕ ИЗДАВАТ 10 годишни ПАСПОРТИ, ЗАЩОТО ТАКА НАМИРАТ РАБОТА НА 600 000 ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ !!! ПРЕДИ 100 ГОДИНИ БРОЯТ НА БЪЛГАРСКИТЕ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ Е БИЛ 100 ПЪТИ ПО МАЛКО !!! НА УЧИТЕЛИТЕ ЗАПЛАТИТЕ СА БИЛИ ОСИГУРЯВАНИ ПО ЧАСТЕН ПЪТ ОТ УЧИЛИЩНИТЕ НАСТОЯТЕЛСТВА ! ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ НЕ СИ ИЗПЪЛНЯВА ЗАДЪЛЖЕНИЯТА, ЗАЩО ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТИ ?